Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w mob_drop_item w ftp

Mam chyba taki plik, chyba. Ale zmieniałem gdzie indziej bodajże . :)

Dzięki zobaczę, a wiesz może czemu PortMap mi nie idzie? Wyskakuje jakiś errorek. :(

Opublikowano

Co to za błędy ?

58277813982869496484.jpg

Chce otworzyć FileArchiver2'em locale plik :(

Twoja nazwa konta zawiera polski znak, musisz wrzucić packera & pliki do rozpakowania gdzieś gdzie nie ma w ścieżce takich znaków.

Opublikowano

Pobrałem to Gotowy serwer na FreeBSD 9.0 z plikami v3 by Terenzo. up by Serwisantmt2: i wszystko zrobiłem mogę się połączyć do navi mogę wejśc na serwer ale nie mogę się połączyć do Core FTP nie wiem dlaczego. Jak robiłem wcześniej to się połączyłem bez problemu.

Opublikowano

Twoja nazwa konta zawiera polski znak, musisz wrzucić packera & pliki do rozpakowania gdzieś gdzie nie ma w ścieżce takich znaków.

Dzięki ale już rozpracowałem to z Monsterem. :D

Opublikowano

Pobrałem to Gotowy serwer na FreeBSD 9.0 z plikami v3 by Terenzo. up by Serwisantmt2: i wszystko zrobiłem mogę się połączyć do navi mogę wejśc na serwer ale nie mogę się połączyć do Core FTP nie wiem dlaczego. Jak robiłem wcześniej to się połączyłem bez problemu.

Może zmieniałeś hasło, jak wczesniej robiłeś? Ja też tak na początku miałem, ale po restarcie komputera już wszystko działało.

Opublikowano

Może zmieniałeś hasło, jak wczesniej robiłeś? Ja też tak na początku miałem, ale po restarcie komputera już wszystko działało.

Ale robiłem potem formata i pobrałem je jeszcze raz. Do navi jest hasło terenzo.tk a jak wpisuję w Core FTP to nie działa.

Opublikowano

Masz odpalona 'maszynę' ?

Przecież bym nie odpalał core ftp i chciał sie zalogowac przy wyłączonej maszynie. Mam normalnie włączoną i mogę się zalogować do navi mogę grać na serwie ale nie mogę wejśc do core ftp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...