Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

@ Up

Haha, spostrzegawczy jesteś <3

Ale masz rację ;)

Koleś wybrał Windows`a :D

Beka xD xD xD xD

JBC. Ikona na pasku aplikacji wam to powie :D

Edytowane przez Serwisantmt2

I'm here for You, not for myself

Always help You

Opublikowano (edytowane)

dzięki za info ? ;> <pytanie bez odpowiedzi>

glinka ty krowo.

Edytowane przez mentos3k°

1370068748-U661747.png

Opublikowano (edytowane)

Czemu jak próbuje usunąć jakiś rekord(tabele : np. Miecz +0) tu wyskakuje takie coś :
próbowałem na różnych wersjach mysql.
67295287048634257645.png

poradnik ze wpisaniem
chmod -R 777 /var/db/mysql/*

mysqladmin flush-tables

nie pomógł , ponieważ wyskakuje :
error: 'Access dained for user `root`@`localhost` (usimg password: NO)`

okey. nadałem chmody ręcznie :) działa :D

Edytowane przez mentos3k°

1370068748-U661747.png

Opublikowano

Witam, wybaczcie ale mam trochę dziwne pytanie :) To tak - mam serwer wykupiony na exone.pl i chciałbym na niego wrzucić serwer metka. Na serwerze jest zainstalowany zaraz po zakupie FreeBSD 8.2 32bit. Dlatego krok z instalacją FreeBSD mogę pominąć. Powie mi ktoś, które dokładnie pliki muszę ściągnąć aby wrzucić je na serwer i uruchomić serwer metka? Pobrałem już "Gotowy serwer na FreeBSD 8.2 by Venir z plikami v3:" z tego tematu. Czy potrzebne są mi jeszcze jakieś pliki? Proszę pomóżcie :(

Opublikowano

Pliczki super takich szukałem mam tylko pytanie jaki plki odpowiada za te różne itemki typu lizak, pierścień półksiężyca wszstkie pety itp

bardzo proszę o pomoc.

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

Witam, mam pytanie do was. Posiadam serwer VPS z FreeBSD 8.2 na exone.pl i pobrałem stąd plik "Gotowy serwer na FreeBSD 8.2 by Venir z plikami v3". Wypakowałem go i powstał jakiś 4GB plik w formacie VHD. Co mam z nim dalej zrobić? Wrzucić go na serwer czy wypakować jakimś programem? Proszę bardzo o pomoc i dziękuję za wszelkie odpowiedzi.

Opublikowano

Ma ktoś sam game z paczki?

Bo mój się uszkodził a nie chce mi się pobierać całych 900MB od nowa a w ServerFiles V3.2 nie ma game.

aff4c7dc38039af3.png
Opublikowano

Witajcie mam problem ponieważ pobrałem Gotowy serwer na FreeBSD 9.0 z plikami v3 by Terenzo. up by Serwisantmt2 wszystko dobrze ale jak chce się zalogować pisze login incorect a wszystko wpisuje dobrze sprawdzałem hasła takie jak torenzo.tk, lolek1, mpcforum, mpcforum.pl i nic nie mam pojęcia dlaczego tak się stało do tej pory wszystkie inne pliki mi chodziły dobrze.

73811483281742358811.png
Opublikowano

Witajcie mam problem ponieważ pobrałem Gotowy serwer na FreeBSD 9.0 z plikami v3 by Terenzo. up by Serwisantmt2 wszystko dobrze ale jak chce się zalogować pisze login incorect a wszystko wpisuje dobrze sprawdzałem hasła takie jak torenzo.tk, lolek1, mpcforum, mpcforum.pl i nic nie mam pojęcia dlaczego tak się stało do tej pory wszystkie inne pliki mi chodziły dobrze.

Nie TORENZO tylko terenzo.tk.. -.-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...