Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie , ponieważ zrobiłem serwer (dla graczy norm. końcówka , dla mnie 100) , włączyłem portmap z koncowka 100 , strony www nie zmienialem i nie modyfikowalem , a kumple nie moga wejsc na stronke ani sie polaczyc z serwerem (blad podczas polaczenia z serwerem) . Mam off zapore ! POMOZCIE !

wystarczy wejść do routera odblokować porty jakie są potrzebne między innymi takie

To jest ukryta treść, proszę

+ Port 80 który odpowiada za Stronę Serwera.

Ker169.gif

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Na stronie 99 bodajże użytkownik serwisantmt2 (chyba xD) dał działające linki i znich się ściąga minutę ;3 (u mnie xD)

@edit: Dobra, dam wam linka z którego sam osobiście ściągałem:

To jest ukryta treść, proszę
Edytowane przez Keesh™
Opublikowano

6/7 bon trzeba samemu dodać ?

Jak tak to może podać ktoś wpisy, ikony i co tam jeszcze trzeba. Proszę bedą lajki ;).

Opublikowano

mogl bym prosic o id wszystkich itemkow z tego serva w notatniku lub spoilerze nie obchodzi mnie jak sie wyciaga te id poprostu chce gotowe

Opublikowano

6/7 bon trzeba samemu dodać ?

Jak tak to może podać ktoś wpisy, ikony i co tam jeszcze trzeba. Proszę bedą lajki ;).

Prosze

Opublikowano

też egzekutor bitewny nie działa bo nie są wgrane questy do serwera a chmod 777 mają xD , jeżeli ktoś wie o co mi chodzi, a jak chce mieć te pokaż wojnę gildii czy tam zakład na wojnę gildii to niech mi pisze pw to mu pomogę :D

Ker169.gif

Opublikowano

mogl bym prosic o id wszystkich itemkow z tego serva w notatniku lub spoilerze nie obchodzi mnie jak sie wyciaga te id poprostu chce gotowe

Id masz w navi > player > item_proto ( na dole masz strony )

Opublikowano

Czemu nie mogę połączyć się z navi?

- Passy Maszyna:

Login - root
Hasło - lolek1

- Passy Navicat:
Login - root
Hasło - mpcforum

Hasło do navi nie działa. Co zrobić?

Opublikowano (edytowane)

terenzo pomóż mi, nie wiem co zrobić żeby inni grali na serwerze z twoich plików

wszystko robię jak powinno być i chujnia a Ty napewno pomożesz rozwiązać problem

napisz jak możesz na gg : 45747170

Edytowane przez KurdeNo21

6h6jc3f0k7ww.jpg

Opublikowano

terenzo pomóż mi, nie wiem co zrobić żeby inni grali na serwerze z twoich plików

wszystko robię jak powinno być i chujnia a Ty napewno pomożesz rozwiązać problem

napisz jak możesz na gg : 45747170

Porty Odblokuj w Port map, zrób im spolszczenie z normalną końcówką + porty odblokuj w Routerze wyłącz anty wirusa + wyłącz Zaporę Systemową;)

Ker169.gif

Opublikowano

W item_proto są wgrane renifery, jednak jak próbuję przywołać to przywołuje się normalny dzik. W czym leży błąd?

Dalej. Jak zrobić zdjemowane pieczęcie? Żeby zakładały się w miejsce gdzie PD i można było je stamtąd zdjąć?

Dalej. Kapelusz jak i wiele innych fryzur są zapisane jako N0Name i nie można ich założyć. Jak je dodać?

Opublikowano

ludzie mam problema. a mianowicie wgrywam quest i tylko kilka linijek sie wgrywa a nie cały quest ? wy tez tak macie ?

pomocy !!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Mógłby ktoś przesłać to na inny serwis ? Bo pobieranie raz na 2h.. Dziekuję. :/

Już nie ważne.. :)

,, Co masz zrobić jutro... zrób pojutrze.''

Opublikowano

ludzie mam problema. a mianowicie wgrywam quest i tylko kilka linijek sie wgrywa a nie cały quest ? wy tez tak macie ?

pomocy !!!!!!!!!!!!

Musisz udostępnić ten quest w spoilerze bo nikt Ci nie powie czy jest ok jak go nie pokazałeś xD:D, wyślij mi na PW sprawdze :]

2421404553.png
Opublikowano

a które pobrać ?

Gotowy serwer na FreeBSD 8.2 by Venir z plikami v3:

czy

Gotowy serwer na FreeBSD 9.0 z plikami v3 by Terenzo. up by Serwisantmt2:

które lepsze ?

Opublikowano

a które pobrać ?

czy

które lepsze ?

jak to 1 ch@j ?

3392542656.png

Opublikowano

a które pobrać ?

czy

które lepsze ?

Pobierz sobie FreeBSD 9.0 z plikami v3 by Terenzo, masz pełnego gotowca, a podobno na tych Venira serwer długo się włącza :)

4692787228.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...