Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pliki jedne z najlepszych udostępnionych na mpc , co nie oznacza że bez bugów ...

jednak polecam stawiac na nich ;D

bugów nie jest dużo , bez problemu można je poprawić ;d

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano (edytowane)

Jak się nie umie naprawić podstawowych bugów, to się nie powinno brać za tworzenie serwera :s

Albo brać się za wrzucanie plików serwerowych ^^..

@aw: Dzięki za folder quest, przyda się.

Edytowane przez Rapils

footer_logo.png

Opublikowano

a gdzie client ? :D

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

1. Prefix o.O biedaku ty ;c jaki avek ;c na 4 cheat* .pl lepszy ;c

2. wrzucałem to miałem jakiś błąd

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

1. Prefix o.O biedaku ty ;c jaki avek ;c na 4 cheat* .pl lepszy ;c

2. wrzucałem to miałem jakiś błąd

Dobra Dobra to jest wujek z Fotki <33

Jak ci to nie działa to ci wrzucę swoje :P ClientSide

Ker169.gif

Opublikowano

:D dobra dobra na gg pogadamy :D

ps. mÓGŁBY ktoś podać istrukcje jak to gówno zainstalować ? jak ktoś nam hostuje ? ;p

531ms4.jpg

Opublikowano

podal by ktos id itemkow all z tego serva? w jakims notatniku lub spoilerze :P(wiem ze sa w item_proto ale kolega nie umie skopiowac -_-)

Opublikowano

podal by ktos id itemkow all z tego serva? w jakims notatniku lub spoilerze :P(wiem ze sa w item_proto ale kolega nie umie skopiowac -_-)

Export > SQL > Start (w skrócie)

Gotowe.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Monastick bez koncówki 100 wpisz normalnie IP i spróbuj możliwe że zadziała :D

531ms4.jpg

Opublikowano

Bardzo proszę o dodanie na jakiś dodatkowy serwer bo na uploaded trzeba długo czekać po pobraniu i marnie pobiera.

"Nie zezwalam na kopiowanie, reupload, rozpowszechnianie zawartości plików! Nie pomagam z instalacją plików!"

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Terenzo nie chciałbyś dodać nowych plików z PL ? Tzn 105 lvl nowe mapki nowe itemki ; >

sam nie potrafic dodac kilku pierdol?

razerv.png

Opublikowano

Mam pytanie , ponieważ zrobiłem serwer (dla graczy norm. końcówka , dla mnie 100) , włączyłem portmap z koncowka 100 , strony www nie zmienialem i nie modyfikowalem , a kumple nie moga wejsc na stronke ani sie polaczyc z serwerem (blad podczas polaczenia z serwerem) . Mam off zapore ! POMOZCIE !

pac_logo_header_transparent_800x200.png

Opublikowano

Mam pytanie , ponieważ zrobiłem serwer (dla graczy norm. końcówka , dla mnie 100) , włączyłem portmap z koncowka 100 , strony www nie zmienialem i nie modyfikowalem , a kumple nie moga wejsc na stronke ani sie polaczyc z serwerem (blad podczas polaczenia z serwerem) . Mam off zapore ! POMOZCIE !

Router? , ip zmienne czy stałe?

signjpg_swwrens.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...