Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam problem, gdy włączam normalnie serwer (VPS) po stronie serwera się wszystko ładnie pięknie włącza.

http://scr.hu/4h17/8wxr3

Lecz gdy chce połączyć się z grą przez clienta wyskakuje mi błąd podczas połączenia z serwerem. Rooty mam skonfigurowane następująco( zamazana część to adres IP):

http://scr.hu/4h17/n4yxq

Proszę o pomoc.

Edytowane przez NOSbot
Opublikowano

wszystko postawilem i dziala ale gdy chce zrobic konto na stronie w rejestracji to mam bład "Field 'last_play' doesn't have a default value" posze o pomoc (do konsoli wklepalem to co napisal terenzo)

xxx

Opublikowano (edytowane)

kiedy 40k ? :D

Myslisz ze beda 40k? Bo pol roku temu teranzo pisal kilka stron wczesniej ze juz prawie gotowe sa. Juz praktycznie skonczone sa. Chyba go troche fantazja powiozla...

Jak mu $$$$ dasz to ci zrobi.

Edytowane przez Jordans
Opublikowano

Myslisz ze beda 40k? Bo pol roku temu teranzo pisal kilka stron wczesniej ze juz prawie gotowe sa. Juz praktycznie skonczone sa. Chyba go troche fantazja powiozla...

Jak mu $$$$ dasz to ci zrobi.

zmień sobie game, db weź clienta 40k i już masz. Może zmienił zdanie i już nie chce dawać

Opublikowano

zmień sobie game, db weź clienta 40k i już masz. Może zmienił zdanie i już nie chce dawać

Ale ja nie chce jego plikow nawet poniewaz stawianie serwera na kogos plikach to wielka bomba . Mam wlasna kompilacje source.

Natomiast jesli sie mowi A to trzeba powiedziec rowniez B. Ja nigdy slow na wiatr nie rzucam. Pytal Canzas czy beda wiec dalem tylko swoje zdanie ze nie bedzie, bo jak by mialy byc to juz dawno by byly. Pierwsze pliczki co terenzo puscil na 2089 byly super, natomiast te 34 sa porazka. Oczywiscie to moje zdanie. Kazdy moze miec inne, wlasne.

Opublikowano

a jak to na hamachi ustawić żeby ktoś inny dał rade wejść ktoś mi powie np nie wiem jak w maszynie to ma być ustawione w kliencie wszędzie ip hamachi i luncher ??

luknij poradnik;/ ale nie stety mi sie nie laczy z baza;/

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Dobra ja już zrobiłem teraz problem z klientem mam taki iż pobrałem root od terenzo potem moje wypakowałem zawartość terenzo wrzuciłem do mojego edytowałem IP w serverinfo.py z normalna końcówka zpakowałem i wrzuciłem do klienta edytowałem moje serverinfo.py na ip z końcówka 100 to co w kliencie jest potem odpalam klienta i nie mogę z serwerem się połączyć pisze cały czas ze zostaniesz połączony z serwerem.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Nie mogę ustawić Non-hamachi...

Nie można się połączyć... porty w routerze i wszędzie odblokowałem ;/

Nie działa ani Mysql ani nie można się zalogować...

Opublikowano

Nie mogę ustawić Non-hamachi...

Nie można się połączyć... porty w routerze i wszędzie odblokowałem ;/

Nie działa ani Mysql ani nie można się zalogować...

Napewno wszystko poprawnie? Masz podczepione dnsy ?

­

Opublikowano (edytowane)

nie wiem już sam, może coś jest źle w konfiguracji, zobaczcie sami...

Przechwytywanie1111.jpg

Przechwytywanie2222.jpg

Przechwytywanie3333.jpg

Przechwytywaaanie.jpg

Przechwytywaniessa.jpg

Wydaje mi się że wszystko dobrze skonfigurowane ;/

Ale to chyba musi być wina portów, bo na hamachi działa jak trzeba...

Edytowane przez Snuffek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...