Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jeden problem nie moge sie polaczyc z serwerem, postawilem na dedyku wszystko sie dobrze zainstalowalo, daje /start wszystko pokolei ladnie sie robi, w rootach zmienilem ip ale jednak nie laczy sie z serwerem. Mysql sie laczy . Ma ktos jakis pomysl to napewno cos glupiego

wakow9.png
  • Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam jeden problem nie moge sie polaczyc z serwerem, postawilem na dedyku wszystko sie dobrze zainstalowalo, daje /start wszystko pokolei ladnie sie robi, w rootach zmienilem ip ale jednak nie laczy sie z serwerem. Mysql sie laczy . Ma ktos jakis pomysl to napewno cos glupiego

ps w ssh wpisz i zobacz w sysser

Opublikowano

ps w ssh wpisz i zobacz w sysser

okay jest problem z libami wszystko rozwiazalem i zostal problem z libstdc++.so.6

zainstalowalem gcc48 i wkleilem libka do folderu i teraz mam taki problem juz tego nie moge rozgrysc 

/usr/lib32/libstdc++.so.6: unsupported file layout
wakow9.png
Opublikowano

@Refresh

a jak zrobic by sie sklep uruchamial w metinie taki jak normalny ?

i czy mozna dodac w jakis sposub do serwera plik html by sie na nim mozna rejestrowac (uruchamiam w przeglądace i mam okno zarejestruj )

Opublikowano

jest wszystko przygotowanie do wgrania strony ?

Zainstalowane oprogramowanie:

• Mysql 5.6.14
  • Apache 2.2.25
  • Python 2.7.5
  • Binutils 2.17
  • GCC 4.8.3
Opublikowano

­

Zainstalowane oprogramowanie:

• Mysql 5.6.14
  • Apache 2.2.25
  • Python 2.7.5
  • Binutils 2.17
  • GCC 4.8.3

no jest jest.

Opublikowano

Powiem tak freebsd da sie zrobić fajnie , Ale do MySQL zalogować się nie da wiele razy konfigurowałem jakiś je**** bug szczerze nw wyjebke mam na to inne działały dobrze tylko te mają problem.

Opublikowano

Powiem tak freebsd da sie zrobić fajnie , Ale do MySQL zalogować się nie da wiele razy konfigurowałem jakiś je**** bug szczerze nw wyjebke mam na to inne działały dobrze tylko te mają problem.

jak się nie da jak da, na hamachi i dedyku. z winscp łączysz się normalnie? /etc/rc.d/netif restart wpisujesz? podajesz dobre ip.100 i hasło metineth?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Musisz robić coś jednak źle, że nie działa, logujesz się -> etc/rc.d/netif restart i logujesz się np. w Navicat do bazy (ip .100 - hamachi), ten ss pokazuje tylko WARNING, że nie udało się odpalić apache'a... 

tak btw. karta w sysinstall skonfigurowana prawidłowo?

Opublikowano

Tak zrobione centralnie jak na filmiku i sprawdzone z 10 razy nadal coś się szczerze pier***** tak robiłem na wiele sposób to hamachi z końcówką 100 i końcówką normalną itd i nadal error robiłem jak na tym filmiku. co MT2_ TECH wysłał 

http://screenshooter.net/101978443/ixatvmw

i takie coś non stop

Porty odblokowane (3306)?

I podaj ss'a z sysinstall.

Opublikowano (edytowane)

Tak zrobione centralnie jak na filmiku i sprawdzone z 10 razy nadal coś się szczerze pier***** tak robiłem na wiele sposób to hamachi z końcówką 100 i końcówką normalną itd i nadal error robiłem jak na tym filmiku. co MT2_ TECH wysłał 

http://screenshooter.net/101978443/ixatvmw

i takie coś non stop

@KastaKlamot Jeśli masz taki problem to "wyłącz zapore systemu Windows" i wtedy uda Ci się połączyć, prościej będzie jeśli podasz IP - localhost a mianowicie z końcówka 100 wtedy nie musisz używać portmapa. 

BTW. jeśli podasz wszędzie swoje IP z końcówka 100 to wtedy wgl nie będziesz musiał używać portmapa, hamachi,odblokowywać zaporę, a wtedy połączysz się z mysql, sftp i oczywiście do gry.

Edytowane przez Asti™
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...