Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Opis - itemdesc.txt chyba 

1. a jeśli chcesz nadać kolor to [TAB]

2. jeśli dać linijkę niżej to | 

o ile się nie mylę, może być też na odwrót xD

Po 2. na pewno jest dobre hasło do mt2?

Jest dobre hasło dodawałem root@ tak samo jak i mt2@ (dodaję że strona stoi na hostingu nie na dedyku)

///

Wie ktoś czemu nie mogę bić metinów ? Edytowałem tylko pająka z 0 hp i nic więcej 

Edytowane przez Owocek14
  • Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam każdego z tąd mam do was wszystkich pytanie dlaczego jak biorę /start channele 4 to wyskakują błędy bad coś tam pełno tego i potem ładuje i znów a potem resetuje wtf o co chodzi chyba ze maszyna ma downa xD:D Proszę o odpowiedz i to dobrą na to i jak to zrobić aby channele normalnie się wgrały

Opublikowano

Witam każdego z tąd mam do was wszystkich pytanie dlaczego jak biorę /start channele 4 to wyskakują błędy bad coś tam pełno tego i potem ładuje i znów a potem resetuje wtf o co chodzi chyba ze maszyna ma downa xD:D Proszę o odpowiedz i to dobrą na to i jak to zrobić aby channele normalnie się wgrały

Pobrałeś całą maszynę czy tylko pliki i wgrałeś na swoją maszynę ?

IDcncno.png

Opublikowano

Pobrałeś całą maszynę czy tylko pliki i wgrałeś na swoją maszynę ?

Mam maszyne virtualbox w grałem bsd które zajmuje 42 gb plik terenzo i pisze rm: syslog Bad Files descriptor a potem odlicza physical memory i jakies mega bajty MB

Opublikowano

Mam kolejny problem...  Chodzi o mapy. Nie działają ekspowiska tzn po wyborze postaci wywala ALE Miasta działają 

Port CH99 ON próbowałem portem 13061 ale na nic się to nie zdało. Więc jak to naprawić?

­

Opublikowano

Witam każdego z tąd mam do was wszystkich pytanie dlaczego jak biorę /start channele 4 to wyskakują błędy rm: syslog bad filearrow-10x10.png descriptor coś tam pełno tego i potem ładuje i znów a potem resetuje wtf o co chodzi chyba ze maszyna ma downa  xD  :D Proszę o odpowiedz i to dobrą na to i jak to zrobić aby channele normalnie się wgrały a na końcu  physical memory i mega bajty odlicza 60 itd wtf pomocy!! 

Opublikowano

1 jak wchodzę do interface ethost . jest git 

2 nic nie wpisałem

3 ip moje z końcówka moją

4  name serwer i to się usuwa mi dziwne to bo wcześniej miałem to ciągle :D 4.2.2.3 

5 to z końcówka ip 100

6 potem 255.0.0.0

i tak mam o co biega tutaj bo nie ogarniam tego :D

Opublikowano (edytowane)

zrobiłem tak wcześniej ze miałem 650 ramu potem to samo i znów to samo przy 822 ramu WTF 

Odpal tylko ch1 i daj ss co wyskoczy.

W sysinstall niby wszystko jest okej.

Edytowane przez charlie120

IDcncno.png

Opublikowano

Wpisałem /start wyskoczyło ile channeli i wpisałem 1 i wyskoczyło  rm: syslog bad filesarrow-10x10.png discriptor wtf, a tera to mam i nie idzie ?  w  ss patrz 

http://w537.wrzuta.pl/obraz/avo4TiezGS1/virtual

Wpisz: fsck

a potem jak będą pytania wpisuj y. Jak się skończy to to zrób restart maszyny.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Proszę terenzo o dodanie o upnięcie starych plików 9.0 i dodanie wszystkich wymaganych rzeczy z góry dziękuje na tym dużo ludzi skorzysta niz na tych plikach

Opublikowano

Proszę terenzo o dodanie o upnięcie starych plików 9.0 i dodanie wszystkich wymaganych rzeczy z góry dziękuje na tym dużo ludzi skorzysta niz na tych plikach

http://pastebin.com/RwKQCBt8

Było w temacie, Client to chyba z 2010 r

Opublikowano

No właśnie mozna inny hosting ?? problem z pobraniem xD

terenzo to jak będziesz robil upload to z plikami v5 :D

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Jeżeli mam być szczery to są jedyne czyste pliki godne uwagi na, których pracuję i pracowałem od początku.

Nie udzielam się na tym śmiesznym forum, lecz pliki są dobre w swoim rodzaju.

Jak się połata game nie mają prawy padać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...