Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KUR**A.Najpierw piszecie 'Zagram na 100% Serwer ZAJEBISTY", To dlaczego teraz piszecie Że Nie wbijecie?.Proszę Powiedzcie :x

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://www.youtube.c...MM&feature=plcp

Hejtujemy Isamu to się oduczy, jak zobaczy tyle minusów!

Hejtowac to sb mozesz cycki, pewnie z Cb byl taki wielki fan IsAmU i Ravii malo sie nei zesrales jak startowal. A teraz hejtujesz cwelu nie myty. Lepiej idz spac bo mama Ci komputer schowa i bd mial problem.

Opublikowano

Prawda jest taka, że Ci co piszą "pierdolę nie wchodzę" i tak wejdą.

Za długo czekałem na ten serwer żeby teraz odpuścić.

Opublikowano

Jebac TEN SERWER !! TO JEST GOWNO KTO JEST ZE MNĄ !!

USUN TO SCIERWO !! A NIE NAS OSZUKUJESZ!!

Jestes juz naprawdę wkur*wiający ! Jak ci sie nie podoba to wypierdalaj z tematu trzeci raz i ostatni ci to powtarzam !

Opublikowano

Ja was KURWA NIE ROZUMIEM! Spinacie dupy że nie gracie bo przełożyli start, przełożyli po to żebyśmy mogli grać na jak najlepszym i dopracowanym serwerze.

Nie spinajcie już tyłka i nie piszcie " Pierdole taki serwer, nie gram" i tym podobne, chcecie grać? grajcie, nie chcecie? nie grajcie i nie wkurwiajcie innych pisząc o tym że serwer straci dużo graczy. (których i tak po udanym starcie zyska 2x więcej).

To moja opinia na ten temat, Elo!

Opublikowano

Ludzie gówno wiecie to się nie odzywajcie ! Wprowadzacie ludzi w błąd pisząc bzdury !

Zaczekajcie jak odpalą . Rzymu odrazu nie zbudowano . Na początku ze wszystkim jest trudno , wystarczy cierpliwość ...

Opublikowano

Ja tam bede czekal na start. Od poczatku wiedzialem, ze warto poczekac. Ale zaprzeproszeniem odpierdzielacie syf... zamiast przygotowac to wszystko do startu to sie to ciagnie i ciagnie. Pamietacie Rivendell to samo mieli, wszyscy hejtowali " jaki syf, nie zagram , mod usun temat " ... A jakos online bylo ok. 500 graczy. Tutaj tez tak hejtujecie a przyjdzie co do czego to jak wlacza serwer , bd krasc pieniadze od mamy i wydawac na IS'a, nie mowie, ze wszyscy bo nie kazdy jest tu z gimbazy. Z jednej strony administracja zawiodla na calej linii a z drugiej strony jak pacze co piszecie, to mam ochote dkoczyc z dywanu na podloge.

Opublikowano

Najlepiej nich napisze ze za tydzien start i nie bedzie spamu i nie bd juz puakac nupki wystartuje jak wystartuje.. co sie dzieje z swiatem zeby tak byc uzaleznionym od gry.. ehh..

76561198017353072.png
Opublikowano

@Sponge ,ile postow nabiles juz w tym temacie? ;D Tak serio to prosze abys opuscil ten temat bo robisz najwiekszy burdel ...

Opublikowano

Zamknij ryj szczeniaku, Ty jebano Ofiaro Losu wypierdalaj bo przez twoj zgrzybiały ryj mam lagi

Neosku proszę cię, wyjdź i nie wracaj bo jak widzę takie dzieci to mi się pięść zaciska...

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

JEBAC SERWER NIE POLECAM (CALA ADMINSTRACJA I BAMBOS TO SZCZENIAKI NIE DOROBIONE !!

A czy ja coś ci zrobiłem ?

Jak masz coś do mnie to wbij na ts ravii a nie zasłaniasz się forum.

Po pierwsze jestem tutaj tylko GA i zajmuje się tsem więc jeśli macie problem co do startu to piszcie do techników albo do hikariego.

­39566146920630933015.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...