Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja aktualnie upam klienta na superupload gdzie bardzo szybko będziecie pobierać.

A co do serwera to technicy pracują , nawet nie pisze do sensuala żeby nie zawracać mu gitary ; )

­39566146920630933015.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eh , każdy ma swoje zadanie w team , Bambos gówno robi , no padłem , zrobił , co miał zrobić , a że ma szybkiego neta to upa clienta , żeby znów nie było płaczu że nie ma clienta.

Opublikowano

Mam nadzieję, że wystartują punktualnie. Chyba żaden serwer nie miał takiej frekwencji przed startem.. nie zawiedźcie nas, PLS.

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

To nie jest powielanie pomysłów, on się stara pomóc bo na FB jest ogromny spam "skąd client", "nie moge pobrać clienta" itd. A ty zejdź z niego bo rozpoczynając kłótnie nie przyśpieszysz startu serwera.

Opublikowano

ile to juz razy byl zamykany ten temat? 3? Moze 4, ja sie zastanawiam po co znow go otworzyliscie ?? Nic procz spamu ten temat nie wniosi wiec prosilbym o zamkniecie tematu jest jasno napisane, ze serwer jesli nie bedzie problemow start 12:00 jak team balantii bedzie chcial cos oglosic to moze napisac do modka by wstawil nowe info lub Hikari na youtube zrobi filmik z ifnormacja. Z mojej strony tyle.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bambos powiedz mi 1 czy serwer wyjdzie dziś o godzinie 12 ; 00 , czy zostanie przełożony na późniejszą godzinę , czy na za tydzień ?

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Co wy sie przyebaliscie to Bambosa poprostu robi co tylko mu dano nie jego wina ze sa inne osoby od prac przy serwerze.

Nie ma dostepu do takich rzeczy wiec robi co tylko moze by wam sie gralo lepiej a wy placzecie ciagle

Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 270

Bambos, przekaz Hikariemu lub HA, zeby nie zawiedli.

Opublikowano

Bambos powiedz mi 1 czy serwer wyjdzie na czas ?

Przecież pisał że nie wie , bo sensu pracuje z jackiem dalej a nie chce mu gitary zawracać , jak będzie czas przed 12 to na pewno się dowiemy każde spekulacje teraz są z palca wyssane o stracie czy przełożeniu startu serwera. Włączcie sobie yt posłuchajcie muzyki ( pitbull'a) i czekajcie.

Opublikowano

Serwer na becie śmigał miodzio lecz właśnie strona szybko padła pod naporem ddos .

Czyli po prostu jeśli strony nie ma to ludzie nie nie zarejestrują się ;p.

Ważne żeby po starcie strony się szybko zarejestrowali .

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Dajcie im troche czasu . To też ludzie . Czekamy 52 min ;d . Mam Bambos ze napiszesz na FB troche wczesniej o starcie czy jest czy niema ;p

1329762369-U274919.png
Opublikowano

zostaną konta z bety ?

Konta z bety zostają , postacie + depo usunięte czyli standard , ts będzie też wraz z startem gry .

Opublikowano

tutaj ma cię link do tego klienta ...

http://www.multiupload.nl/5RW9S9END2

A tu link do łatki :

http://www10.zippyshare.com/v/77607101/file.html

ale problemy ma cie ;f

teoden.png

Opublikowano

bedzie o 12 to bedzie o 12, a jak bedzie po jutrze o 17.38 to i tak bedziecie ich hejtowac, a pozniej jak debile bedziecie walczyc o topke... normalne

j8d8.png

Opublikowano

Strona powinna być odpalona przed 12 bo o 12 znowu wejdzie multum ludzi+ ddos'y i jeb, znowu padnie ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...