Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra ale co jak jutro o 12 też będą ostre ddosy?

btw niedziela to już nie to samo co sobota/piątek bo nocki nie będzie można zaliczyć ;/

To się nagram..

1355504898-U363840.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wkurwilem sie, mieliscie miec dopiete wszystko na ostatni guzik do polowy listopada, jutro 18. Czekalem z 1.5 tygodnia na ten serwer i sie kurwa doczekalem... Normalnie szlag moze mnie trafic, do 15 bylem na miescie - serwer off, a mial byc od rana. Poszedlem znow, przychodze - godzina 19, a tu serwer przelozony na jutro 12, no ja pierdole*.*. Ale zagram...

Opublikowano

Bambos ja Ciebie rozumiem, rozumiem, że zrobiłeś chujnie, dobrze wiedziałeś ze będą DDoSy a i tak chuja na to wyłożyłeś bo zddosowali więć czemu sapiesz na hejtów? Nie mają powodó do hejtowania? Po co dawałeś taką date startu? Sam zapieprzyles to wszystko Twoja wina więć nie płacz, że na Ciebie hejtują bezsensownie jak mają racje bo Ty zjebałeś hahaha

Opublikowano

a cos mi mowilo zeby nie czekac bo strata czasu .. no coz zobaczymy jutro pewnie nie do 12 tylko znowu przeloza gdzies na 16 ale i tak bede czekac ;__; jak jutro nie wystartuje to nie wiem co zrobie skocze z dywanu czy cos ... wlaczcie chociaz ts3 ;__;

Opublikowano

Jeśli teraz z tym sie nie mogą uporać to co będzie jutro? To samo, chyba, że znajdą ogarniętego kogoś lub będą liczyć na to, że niedziela to dzień święty i stanie sie cud.

Nie staram sie hejtować, tylko zmusić administrację do myślenia, ponieważ tracą dużą ilość graczy i psują sobie renomę już na starcie.

A takie odkładanie to jedynie przyniesie gorsze rezultaty, bo albo się potrafi zająć serwerem albo się jest na farcie i liczy na to, że nikt nie będzie ddosował.

Nie piszcie abym założył swój serwer <bo jestem taki mądry> bo tego nie potrafię i innym też nie radze tego robić .

yo

@

nie dacie się ddosom?

już to zrobiliście.

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Ci którzy odchodzą jak jutro wystartuje serwer bez ddosów to napewno wrócą

Włączcie bete jeszcze chwile aby all było sprawdzone:)

Opublikowano

Ludzie jak wy płaczecie.. Ciekawe czy jak by do was szły ddosy od wszystkich dużych serverów czy byście coś zrobili... A dam sobię głowe uciać że jutro wszyscy ci co płaczą pierwsi na server wbiją.. żałosne.

Opublikowano

Ci którzy odchodzą jak jutro wystartuje serwer bez ddosów to napewno wrócą

Włączcie bete jeszcze chwile aby all było sprawdzone:)

po co bete ? żeby coś się stało i start był za tydzień ?

teoden.png

Opublikowano

od samego początku w chuja lecicie, myślałem, że ta "OGARNIĘTA" administracja jak to wszyscy pisali będzie inna, lecz zrobiliście to samo co 90 % serwerów, które startują, mogliście od początku powiedzieć, że nie wystartujecie, a teraz w chuja lecicie ;- )

sygnae.png

Opublikowano

zrobcie kurwa dziś serwer, bo jutro atatki i znowu nie bedzie bo sobota mozna walic nocki a w niedziele nie

Posuchajcie Graczy i a nie na nich macie wyjebane... jak jutro bedzie pierdole nie zagram..

Opublikowano

co wy pierdolicie, nie startujcie jutro o 12! wystartujcie w poniedziałek o 1;30 w nocy wtedy przynajmniej wam maszyny nie przeciąży i nie będzie może ddosów hahahaha

bambos jebany farmazoniarzu cały czas napierdalacie że start o 18, a teraz `start o 12 jutro tak jak mówiliśmy` rozpędź się i zapierdol barana w sciane to może ci to coś pomoże

Przy takich przypadkach jestem za aborcją ...

Opublikowano

Czy wy jesteście w ogóle świadomi tego, że to jest choroba? Denerwujecie się bo serwer startuje w niedzielę i nie będziecie mogli sobie grać bo w poniedziałek będzie trzeba iść do szkoły. Gra ma być przyjemnością po obowiązkach a nie jakimś bóstwem? Płaci wam ktoś za granie? Zrobiłbym wam krzywdę i stworzył serwer, który wystartowałby w środku tygodnia a jego otwarte godziny to 06:00 -> 22:00 Byście się kurwa nauczyli, że w nocy się śpi by rano wstać wypoczęci i żadna gra nie jest ważniejsza.

Co do dzieciaczków, które jutro już nie będą grali bo jutro to już nie to samo. Pozdrowienia! Będzie mniej śmieci na serwerze.

Ataki DDoS były i będą. Konkurencyjni hejterzy zrobią wszystko żeby zarobić na internetowej grze która powoli przestaje się cieszyć popularnością.

Spróbujcie wystartować ze swoim serwerem i planami na zarobek zobaczymy jak długo utrzymacie się na powierzchni:)

-Metin2-

PL & PRIV

Opublikowano

Chu* Nas obchodzi gdzie wracasz ? Masz wracać to wracaj a nie spamujesz , jesteś kolejnym typem co hejtuje bo 1 dnia grać bez grania nie wytrzymasz

Gnojku nie hejtuje stwierdzam fakty nie podoba sie?to sie wyloguj
Opublikowano

Jutro znów jakie problemy, a potem będzie tak " Serwer start w następny piątek, bo w tygodniu nie ma co startować". Poczekam jeszcze troche, ale jak nie to wracam na chujmorke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...