Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WYstartujcie nawet dzisiaj poznym wieczorem ,ale to zawsze lepiej niz jutro ...

Co w poniedziałek masz sprawdzian z polskiego? To się kurwa naucz dziś a 'PRZYNOŁLAJFISZ' sobie w poniedziałek jak już napiszesz ten sprawdzian.

-Metin2-

PL & PRIV

Opublikowano

Ze względu na mocne ataki ddos przenosimy aktualnie hosting .

Prosimy o cierpliwość .

Jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli to tak jak obiecaliśmy start jutr

o o 12:00.

Wszystkich bardzo przepraszamy za utrudnienia

Jutro Jutro, bambos ty cwelu Kłamiesz gadacie tak ciągle a napprawde gowno prawda ... WCZORAJ MIAŁ BYC O 19 albo 18 i gowno dzis mial byc o 12 15? 16 i nic

Wezcie te gowno usncie

Opublikowano

Teraz ja wlepię w ten śmietnik spamu swój beznadziejny post.

Przenoszenie DNS'ów trwa do 48 godzin. Lecz to zależy od wielu współczynników -po więcej wysyłam na stronę google.pl

Ok, jest dzień jutrzejszy DNS'y przeniesione ale wg mnie nic to nie da... Ponieważ serwer ma tak wielkie zainteresowanie że nawet nie drgnie ze startem z powodu DDoSów.

Jak nie ten Hosting to następny i tak to się będzie zapętlać... Niestety imo nie ma szans na start dobrego serwera, bo tak czy siak konkurencja będzie nakładać wszelkich starań by uśmiercić stronę a potem resztę.

Tak więc, bądźmy dobrej myśli że jak jutro wszystko przeniosą nie zaczną znowu tak ddosować, że cała strona pójdzie z dymem.

Opublikowano

Spam,spam i jeszcze raz spam. Po co tyle spamu ? Wlaczylibyście ts'a to wszystko by sie unormowalo... ;/

Opublikowano

od samego początku w chuja lecicie, myślałem, że ta "OGARNIĘTA" administracja jak to wszyscy pisali będzie inna, lecz zrobiliście to samo co 90 % serwerów, które startują, mogliście od początku powiedzieć, że nie wystartujecie, a teraz w chuja lecicie ;- )

Wszedzie idioci, mieli zrobić zapowiedź serwera i na początku na górze jeszcze pewnie napisać NIGDY NIE WYSTARUJEMY kurwa, użyj czasem mózgu bo wygląda na to że leży zakurzony
Opublikowano

Zalosne i co mam teraz robic całą sobote , w zyciu nie spotkalo mnie cos takiego ze serwer ktory startowal i byla data ze startuje w tym dniu byl nie o tej godzine co podano ale byl w tym dniu. Patologia caly weekend zamarnowany .

Opublikowano

hahaahahaha, od Ravii tego ścierwa? Jak nie zagrasz to idź stąd, a nie piszesz durne komenatrze, chociaż kazdy wie, ze bedziesz gral

Opublikowano

Mówicie że administracja tego serwera to cwele, kurwy, szmaty które nie potrafią zablokować ddos'a... a wy co ? potraficie coś takiego zablokować ? zamiast drzeć japy to byście dali jakieś pomysły albo nie pisać tak głupich postów...

Dziękuje.. Dobranoc.

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

Ludzie...

Czy to tak na prawdę jest ciężko pojąć... że to nie wina administracji tylko atakujących?

Nie oszukujmy się i nie okłamujmy z 99% serwerów ma problem na starcie z DDoSami... A to tylko dlatego, że konkurencja boi się o stratę graczy - wiedzą że mają ch*jowy serwer to ddosują lepszy... Co za tym idzie że serwer pada, i ludzie wracają że tak powiem do g*wna.

Ale tego nikt nie pojmie, bo na MPC panuje ciemnota i analfabetyzm.

Opublikowano

Zalosne i co mam teraz robic całą sobote , w zyciu nie spotkalo mnie cos takiego ze serwer ktory startowal i byla data ze startuje w tym dniu byl nie o tej godzine co podano ale byl w tym dniu. Patologia caly weekend zamarnowany .

Popełnij z tego powodu samobójstwo ! Idioci:D Nie zagracie, to co robicie jeszcze w tym temacie? Hahaha.

Opublikowano

Popierdolony ten na fb wysyła jakis filmik z yt

ogarnijcie sie debile....omg robta serwer a nie kurwa.. Oszukujecie.. na 100% serwer bedzie lecial na zarobek

Nie gram na tym jebanym gownie juz!

Opublikowano

Popierdolony ten na fb wysyła jakis filmik z yt

ogarnijcie sie debile....omg robta serwer a nie kurwa.. Oszukujecie.. na 100% serwer bedzie lecial na zarobek

Nie gram na tym jebanym gownie juz!

Kogo to kur*a obchodzi ze nie bedziesz grał ? nie grasz to wypier dalaj takich jak ty tu nie potrzeba chociaz wiadomo ze jak wystartuje to pierwszy przylecisz sie zalogowac...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...