Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer na becie śmigał miodzio lecz właśnie strona szybko padła pod naporem ddos .

Czyli po prostu jeśli strony nie ma to ludzie nie nie zarejestrują się ;p.

Ważne żeby po starcie strony się szybko zarejestrowali .

Około której godziny będzie strona , aby zdążyć się zarejestrować ?

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Sensual mi na gg napisal ze serwer kolo 14 bedzie on ; )

Bambos wypowiedz sie na ten temat

A mi przed chwilką kokosz napisał że forum zaraz padnie ... Nie spam takim czymś , po 2 enzu czy jakiś mod zaraz zamknie temat i tyle będzie. Ludzie macie 45 minut , spokojnie dadzą sobie rady bez postów typu kiedy reje!

Opublikowano

Nie ma opcji, żeby serwer wystartował o 12, nie hejtuje go.. Bo sam chciałbym na nim pograć, ale jest o godzina 11:12, i zero informacji o starcie. Gdyby byli pewni, że serwer wystartuje na 12, o tej godzinie mieliby już wszystko ustalone, i dopięte na ostatni guzik. I któryś z GA, napisałby " TAK O 12 START ". Ale cóż, każdy dobry serwer tak zaczyna, a bardzo często tak kończy.. Oby z tym tak nie było. I lepiej podajcie, realną datę startu a nie pchajcie się, żeby jak najszybciej wystartować. Bo jeśli ma strona padać co 3 minuty, przez DDoSy tylko stracicie graczy, bo jeden zrobi konto zacznie grać, drugi nie zdąży i będzie miał problem, że On nie może grać a gra ktoś inny. Tyle ode mnie. Piona.

eyp5iyhb91hc0mho99uy.png
Opublikowano

A mi przed chwilką kokosz napisał że forum zaraz padnie ... Nie spam takim czymś , po 2 enzu czy jakiś mod zaraz zamknie temat i tyle będzie. Ludzie macie 45 minut , spokojnie dadzą sobie rady bez postów typu kiedy reje!

Nie obchodzi mnie co CI jakis kokosz pisal...

Mi pisal seusnal ze serwer kolo 14 i chce zapytac a zdanie Bambosa a Ty zanim zaczniesz hejtowac to pierw pomysl czy Twoja wypowiedz ma sens,

pozdrawiam

Opublikowano

Bambos mistrzu i znow nie pomyślałeś^^ nie lepiej dać reje wcześniej ^^ np 11:40?

A może chce tak właśnie zrobić.. ? Pomyśl troche tym zakutym łbem. -,-

Opublikowano

Jeśli upload to najlepiej p2m (ygoow, moorhunt) każdy będzie mógł pobierać z pełną prędkością neta.

Jeśli już chcecie upać na hostingi jakieś to najlepiej podzielcie na paczki i na zippy

Przydało by się więcej informacji nt. startu.

Opublikowano

@up problem włączyć reje wcześniej?

Dalej nie ogarniasz , kurde ja nie wiem ... Patrz nawet jak włączą muszą się szykować na ogromne ddosy i to nie z 1 serwera / osoby . Nie chcą aby stronka padła po 3 sekundach , bo będzie "płacz i rzal i bul " że się ktoś nie zarejestrował i że team do dupy jest . Dlatego robią co mogą , aby przetrwać ddosy!

Opublikowano

Dalej nie ogarniasz , kurde ja nie wiem ... Patrz nawet jak włączą muszą się szykować na ogromne ddosy i to nie z 1 serwera / osoby . Nie chcą aby stronka padła po 3 sekundach , bo będzie "płacz i rzal i bul " że się ktoś nie zarejestrował i że team do dupy jest . Dlatego robią co mogą , aby przetrwać ddosy!

Dzieciom MPC nie wytłumaczysz, nawet tego nie próbuj. :-)

//Edit, i za to warn? Bitch please, chyba kogoś mama nie kocha.

Opublikowano

Bo ludzie nie rozumieja jednej podstawowej rzeczy... Serwer jest gotowy w 100% i moze zostac wlaczony w kazdej chwili, nie ma z tym zadnego problemu, jest w pelni przygotowany na graczy i ma bardzo dobre zabezpieczenia przed DDoS, ale problem jest z tworzeniem kont przez graczy i funkcjonowanie stronki. Ona niestety nie jest przygotowana tak dobrze jak serwer, co sie z tym wiaze ze nie dziala rowniez TS i Forum. Strone jest o wiele latwiej "zniszczyc" niz serwer. Tyle w temacie. Przed 12 napewno dostaniecie informacje na FB i na MPC.

Opublikowano

Jakim ku*wa narodem jest Polska i jakimi ludźmi są polacy, że ku*wa zazdroszczą wszystkim wszystkiego i nie dadzą wystartować jednemu serwerowi. Nigdy tego nie zrozumiem ...

Opublikowano

Dalej nie rozumiecie o co chodzi ? Wytłumaczę tak ! Mają 2 dedyki - na jednym gra , czyli cały świat gry , a na 2gim mają stronkę , rejestrację oraz ts3 , jako że boją się o to żeby nie zddosowali znowu im stronki , żeby ludzie mogli się rejestrować ! Mogliby owszem serwer wczoraj odpalić , ale byłoby tak że zarejestrowało się 200 graczy a chce wbic 1500 i płacz oni już grają a my nie , dlatego robią co mogą żeby temu zapobiec , nie wiem jak łatwiej wam już tłumaczyć.

Człowieku im tego w żaden sposób nie wytłumaczysz

Widzisz to co ja , tak myślę ...

Każdy post jest głupszy od następnego , informacje wyssane z palca idiotyczne myśli .

837371446280124127260.png
Opublikowano

i tak nie wystartuje.

Ale po ch*j kurwa spamujesz idioto .

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...