Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fuck! Założyłem konto tylko jak teraz wchodzę w link aktywacyjny to ch*ja strona nie działa!

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eh administracja nie ogarnia moim zdaniem nic Dojebali reklame ale tylko to ze swojej strony 0 wkładu oprócz reklamy nawet wam się nie chciało robić strony tylko kupiliście Żeby zobaczyć jak strona wygląda nie wchodze na Balatnia.pl tylko na strone wykonawcy Nawet nie umiecie kupionej strony wgrać wogule zrobiliście coś sami oprócz masowej reklamy? Jęsli da ktoś przykład tego co zrobili sami (Oprócz reklamy ) dam like.

58057433.jpg

Opublikowano

Na fejsie pisali, że jeszcze trochę ale dalej brak konkretów ...

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

jest jakiies info ? z strony administratorów

Na serwerach gram pod nickiem NoVy :)

Metin2.PL 25 Syriusz 57 lvl off/on

Opublikowano

Niestety serwer bedzie tak samo zalosny jak osoby, ktore go tworza, naprawde przykro mi ze taka ekipa zrobila ludzi w takiego ch.., osoby ktore sie szanuja i szanuja graczy nie powinny w tak niewdzieczny sposob postepowac co zrobil Sensual i Bambos.

Opublikowano

@.harnasiek,

Co zrobili, chociaz ten wasz zalosny Hikari usunal filmik w ktorym zapewnial wszystkich ze lada moment serwer BETA startuje i ze o godz. 18 wlacza officiala. Zapewnial to w filmiku jak i w komentarzach, a teraz nagle filmiku nie ma... Dlaczego? Bo oni nie potrafia nic zrobic... Serwer nie wystartuje dzisiaj, jestem tego wiecej niz pewien.

Opublikowano

" Przepraszamy ale dziś nie uda nam się uporać z serwerem, start jutro o 12, przepraszamy za problemy, Balantia Team "

Info.. -,-

Gdzie tak pisze, czy kolejna zmyślona historyjka?

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Ze względu na mocne ataki ddos przenosimy aktualnie hosting .

Prosimy o cierpliwość .

Jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli to tak jak obiecaliśmy start jutro o 12:00.

Wszystkich bardzo przepraszamy za utrudnienia

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Witajcie Mówię To Do Wszystkich Jebanych Szmat. co hejtują

Naprawdę jesteście tacy Pojebani, czy mi się tylko to zdaje? Jak Balmora i reszta atakuję ten Serwer To Dlatego Off ciaglę Strona i forum omg..

a wy tylko Komentujecie ( Eeejj zjebany koncze gre> Kurwa Czemu off Znowu Omg) To Już Powoli Wkurwia wszystkich, jak Się Nie Podoba TO WYPIERDALAĆ *KTO CHCE ZAGRAĆ NAPRAWDĘ NA TYM SERWIE TO POWINIEN BYĆ CIERPLIWY BO TAK ZAWSZE JEST< Dobry Serwer To Wszystkie Serwery i dzieci neo Zazdroszczą i atakują Adminstracja i Reszta Starają się żeby Powstał ten Serwer Ale Nie od nich zależy jak atakują to jak mają Wyczarować Ruszcz ką zeby ich nie atakowali kurwa mać

Pozdrawiam__!!

Opublikowano

Jesteście zbyt tępi na tą grę, jak kurwa nie podają godziny startu to nie podają, powiedzą że o 19 i co ? Nie wyjdzie i kurwa znowu najazd będzie. W tej kwestii tyle mam wam do powiedzenia hejterki.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Dziękuję i życzę miłego grania tym którzy mają zamiar czekać.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Bambos wiesz co jestes wiecej niz zwyklym oszustem...

Obiecaliscie to serwer postawic do dzisiaj do 18... A nie jutro... Banda złodziei i oszustow...

Opublikowano

Ze względu na mocne ataki ddos przenosimy aktualnie hosting .

Prosimy o cierpliwość .

Jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli to tak jak obiecaliśmy start jutro o 12:00.

Wszystkich bardzo przepraszamy za utrudnienia

W takim razie podziekuje za gre ;]

Opublikowano

xxx

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

W takim razie zamknijcie ten bajzel , ja też chyba już nie zagram , mogę wszystko zrozumieć - sprawy losowe , awarię dedyka czy bóg wie czego , ale przekładanie z dnia na dzień nie dla mnie , sorry , pograłem dzisiaj 1h na "becie" i to dla mnie starczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...