Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ts'a zrobić to jest 2h max . ;

Myslisz się zależy na jakim hoście i wersja systemu Na OVH trzeba tsa robić pare godzin ponieważ zanim wogule sie znajdzie logi do biobliotek miną godziny.

58057433.jpg

Opublikowano

Myslisz się zależy na jakim hoście i wersja systemu Na OVH trzeba tsa robić pare godzin ponieważ zanim wogule sie znajdzie logi do biobliotek miną godziny.

to żeś dojebał do pieca, włączenie ts-a to kwestia kilku komend, kilku sekund, jakie "logi do bibliotek", hahaha beka, widać że nie wiesz na czym to polega

Opublikowano

Nie wiem po co ten spam robicie pisali ze start o 12 to czego jeszcze chcecie klient juz jest od Piatku w nocy teraz czekac na strone i jazda, maja jeszcze ponad godzine, jak sie nie wyrobią to możecie spamować a teraz odpuśćcie troche bo znowu nam temat zamkną.

EthanaEU2.png

Opublikowano

gdzie wy to czytacie na tym fb? Ja tam nic nie widze tylko jedynie stare info ciagle jest, nawet nigdzie nei widzialem zeby pisali ze o 12 start, ale spoko miejmy nadzieje ze start bedzie jednak o tej 12;)

1353232136-U622292.png
Opublikowano

True Story takim jak avek powinny być blokowane posty , nie rozumiem pisania takich głupot wczoraj nie powiem sam byłem wkurzony , ale spokojnie wierzę w ich team i po wczorajszej rozmowie jestem pewien że dzisiaj o 12 będzie start . Chłopaki wiedzą co robią !

Tak przesłał rozmowę na gg z kim ale? Z Sensu czy Bambosem , a może z Wojtkiem wczoraj na piwie byłeś?

Opublikowano

Start przelzoony na 18;00, podziekuje ;]

Przez takie "kurwy" bo inaczej się tego nie da nazwać, robi się spam, hejt, i wszystko co najgorsze, wiec proszę cie, WYPIERDALAJ stad, najlepiej usuń tutaj to zjebane konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...