Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś może czy przedmiotami z IS'a można będzie handlować i jak będzie wyglądała sprawa kupna bojowca z IS'a.

2vtoz2w.jpg

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prędzej, czy później to padnie będzie ddos od innych serwerów i samych osób które atakują nowe serwery. Zobaczymy ja nie daję przyszłości serwerowi ze względu na TEAM, każdy GA? Z tego teamu wątpię, czy 1 osoba ogarnia chociaż MYSQL itp ... Dla mnie serwer padnie prędzej, czy później i nie zawitam tutaj.

Opublikowano

Wie ktoś może czy tym certyfikatem będzie można handlować?

Wydaje mi się, że handlować będziesz mógł normalnie aczkolwiek będzie to w taki sposób jak na PL'u np. Klikając na certyfikat znika Ci On i pojawia się item do przywołania bojowca, jednorazowo. Item do przywołania bojowca będziesz mógł przekładać czy wyrzucać ale osoba, która go zdobędzie i nie będzie miała 11 poziomu konia i tak item będzie zbędny.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Mam problme z client

Mam clienta mam pliki ale jak wlaczam balantie to zamiast channeli itp czarny obraz co robic pomozcie prosze;c

stop spam lub zgłaszam. Napraw sobie problem na google lub czekaj aż ktoś odpiszę, a nie ciągle spamujesz tym samym.

* Jeżeli występuje problem w postaci czarnego ekranu w menu serwera, prosimy skontaktować się z operatorem internetu lub sprzętu posiadanego w pańskim mieszkaniu * Dziękujemy i przepraszamy za problemy związane z grafiką.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Ogłoszenie społeczne:

Proszę o upload plików: Root (x2) Locale(x2) Binke oraz plik startowy!

Gwarantuje za to zlajkowanie wszystkich postow oraz wieksza liczbe graczy.

Dziekować

Opublikowano

Prędzej, czy później to padnie będzie ddos od innych serwerów i samych osób które atakują nowe serwery. Zobaczymy ja nie daję przyszłości serwerowi ze względu na TEAM, każdy GA? Z tego teamu wątpię, czy 1 osoba ogarnia chociaż MYSQL itp ... Dla mnie serwer padnie prędzej, czy później i nie zawitam tutaj.

Poczekamy zobaczymy ja napewno zagram ze względu że serwer ciekawszy ni ravia (moim zdaniem).

Nie czaruj.

Opublikowano

Ogłoszenie społeczne:

Dziekować

Opublikowano

Mam problme z client

Mam clienta mam pliki ale jak wlaczam balantie to zamiast channeli itp czarny obraz co robic pomozcie prosze;c

wypakuj clienta balanti i wklej te dll i ci zadziała PROSZEO LAJKA

xxx

Opublikowano

Ogłoszenie społeczne:

Dziekować

385 osob siedzi i zaden nie laska..

Opublikowano

Sory za takie pytanie ale nie chce mi sie 45 stron czytać. Czy jest jakieś info od administracji kiedy ON ?

Opublikowano

Mam problme z client

wypakuj clienta balanti i wklej te dll i ci zadziała PROSZEO LAJKA

Sproboje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...