Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wnioskuje ze serwer nie ma zabezpieczeń tak samo pod stronę jak i pod TS zobaczymy jak będzie z grą

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wooo 21 lat ale jestes fajny nie ma to jak gra w metina dwudziesto jedno latka wooo !

no i w czym to przeszkadza? mam wiecej lat i grywam w metina a jakos nie przeszkadza mi to w chodzeniu do pracy i w normalnych relacjach z moja dziewczyna, wiec nie oceniaj innych bo mozesz kompletnie nic o nich nie wiedziec no chyba ze ty gre w metina znasz tylko pod pojeciem "wracam do domu i reszte czasu wolnego gram" to sie nie dziwie ze takie glupie komentarze masz;)co do serva to ciekawe jak to bedzie bo nie pamietam zeby za jakims innym serverem oczekiwalo tylu ludzi(na forum serwera 400ludu w ciagu 15min) strasznie duza presja na teammie oby ogarneli.

beztytuuacf.png

Opublikowano

Hee, coś tak myślę, że na becie będzie dużo osób. A potem będzie dużo roboty. Bo za znalezienie buga admini dają SM o równowartości smsa za 11zł.

Nie wiecie, czy wraz z klientem będzie patcher/launcher do pobrania? Czy sam klient na początku..?

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

No 99lvl to nie wiem czy MEDIUM/ A start kiedy wogóle?

105lvl

A skąd wiesz, że nie będą zwiększać?

To jest za łatwe na harda, to jest mediumo-hard.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Na forum MPC nie została opublikowana żadna informacja, że klient pojawi się o godzinie 20:00. (od administracji)

Klient obecnie jest wysyłany na serwer, więc dziś go dostaniecie.

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Wszyscy się jarają tą Balantią jak nie wiadomo czym, jak jest wiele innych serwerów takich jak ten bez zapowiadających się mnóstwa ddos'ów.

Zamiast płakać o klienta rozejrzyjcie się bo można znaleźć też inne fajne serwey.

A do tych ludzi którzy już płaczą bo jest ,,noc'' a nie ma klienta i biedaczki nie mogą pograć to aż szkoda słów.

Prezka 5/10 nic ciekawego tam nie widzę.

Serwer zapowiada się ok ale zapowiadające się ddosy także będą ciekawym urozmaiceniem.

Serwer 6/10 już nie jeden taki jest jak ten i nie trzeba czekać ...

Opublikowano

Kiedy wkońcu ten start?

Oficjalny start ma być jutro w godzinach popołudniowych , Beta ma być dziś w nocy .

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Sorry za offtopic, ale czytam ten temat i nie mogę pogodzić się z pewną kwestią, mianowicie:

@Mentalista od dłluższego czasu widuję Cię na mpc i obdarowałem Cię szacunkiem, więc dla czego do cholery jasnej dajesz się sprowokować jakimś gimnazjalistą? Poprostu to olej, dla mnie te hejty nie istnieją, powiel moje zdanie a zajdziesz dalej niż, dyskusja z gimbusami na ich poziomie, bo to co Ty napiszesz adekwatne do Twojego słownictwa i mniemania w Twoim wieku to oni tego nie zrozumieją, a po co się zniżać i robić regres?

Opublikowano

Sorry za offtopic, ale czytam ten temat i nie mogę pogodzić się z pewną kwestią, mianowicie:

@Mentalista od dłluższego czasu widuję Cię na mpc i obdarowałem Cię szacunkiem, więc dla czego do cholery jasnej dajesz się sprowokować jakimś gimnazjalistą? Poprostu to olej, dla mnie te hejty nie istnieją, powiel moje zdanie a zajdziesz dalej niż, dyskusja z gimbusami na ich poziomie, bo to co Ty napiszesz adekwatne do Twojego słownictwa i mniemania w Twoim wieku to oni tego nie zrozumieją, a po co się zniżać i robić regres?

Widzisz, czasem pokusa skomentowania pewnych postów jest silniejsza od zdrowego rozsądku i przekonania, że to co się napisze itak do pewnych osób nie trafi,ale fakt czasem mam wrażenie,że tak naprawdę to nie ma praktycznie z kim przeprowadzić normalnej dyskusji, nie wiem od czego to zależy, bo chyba nie od wieku, bo mój siostrzeniec ma 7lat, a jest bardziej kumaty (co jest dla mnie czasami zaskoczeniem, że w takim wieku rozkminia i rozumie pewne rzeczy) od niektórych udzielających się w tym temacie.

beztytuuacf.png

Opublikowano

W uwagi na to, że nasze forum już od kilku dni funkcjonuję, w tej zapowiedzi nie będę się aktywnie udzielał jak i żaden członek ekipy Balantia.pl, zapraszam na forum.balantia.pl, tam nas znajdziecie!

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

W uwagi na to, że nasze forum już od kilku dni funkcjonuję, w tej zapowiedzi nie będę się aktywnie udzielał jak i żaden członek ekipy Balantia.pl, zapraszam na forum.balantia.pl, tam nas znajdziecie!

Wysłałam Ci moje IP na PW na forum, a teraz mi forum nie działa... Ma-sa-kra... >.>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...