Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pozostało 40 minut uploadowanie, internet 25 mb a upload po 80 kb.. masakra z tą neostradą.. :/

Czy dzisiaj lub jutro będzie dodatkowo do pobrania jakiś launcher lub patcher?

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Dla mnie to trochę yyy... no dziwne. Jutro z rana start bety, ok. Start powiedzmy 7 / 8 rano. Beta będzie trwała do..? ''Godzin popołudniowych''? Tzn do 20? Przerwa na naprawę bugów, która będzie trwała zapewne do ''godzin wieczornych'' i dacie nam się wyspać i rano start?

Nie, to nie jest hejt.

Ale na pewno nie dacie rady jednego dnia zrobić bety, naprawić bugi i wystartować. Zapewne będzie przesunięcie ze startem i to nie jedne. Mi to nie przeszkadza. Ale pomyślcie ile stracicie graczy..

Nooo, chyba, że bugów będzie b. mało i naprawa ich zajmie max 1h.

No ok wszystko się okaże.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Harnasiek bez urazy, ale jezeli luki w "niby" zabezpieczeniach znajduje sie 5 minut przed planowana beta to chyba cos jest jednak nie hallo z tym serwerem. Mam szacunek do administracji, ale jednak to co odwalaja po malutku, po malutku zaczyna mnie zniechecac... Nie chce nic mowic, moge sie mylic oczywiscie, ale czuje ze serwer nie wystartuje nawet jutro i bety tez nie bedzie.

Opublikowano

Sensual daruj sobie i nie obiecuj juz nic, szkoda rzucać słowa na wiatr.

Postaw się na naszym miejscu, a potem pisz.

@up: nie nie...

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Dokładnie.. Jutro rano powiedzą że nie wyrobili się i beta zostanie włączona o 15 , o 22 koniec bety do 24 naprawa bugów. I na końcu stwierdzą że muszą się wyspać i dadzą na m też więc oficjalnie będą chcieli ruszyć rano o 10. Po czym będą "drobne problemy ze startem" i oficjalnie ruszą w niedziele o 16..

To jest najbardziej prawdopodobny układ wydarzeń na dzień jutrzejszy.

graphic.png

Opublikowano

Jaja sobie za przeproszeniem robisz? ;p

Ostatnie cieplejsze dni przed zimą, poswiecilem piatek zeby pograc na becie a tu ch**.

Ani wodki ani bety...

Pierd**enie o szopenie.

A mialo byc tak pieknie...

w 100% się z tobą zgodzę ;x

Opublikowano

W uwagi na to, że nasze forum już od kilku dni funkcjonuję, w tej zapowiedzi nie będę się aktywnie udzielał jak i żaden członek ekipy Balantia.pl, zapraszam na forum.balantia.pl, tam nas znajdziecie!

No ok, ale jak napiszesz na forum z jakimś zapytaniem, to zaraz Ci super extra modzi zamykają bo wszystko uznają jako spam ;3

Dlaczego nawet strony nie ma?

1355504898-U363840.png

Opublikowano

Wiedzialem ze tak bedzie ja z innymi serwerami Obiecywanki cacanki potem okazuje sie ze serwer przekladaja potem znowu potem start ddosy start ddosy i serw off , szkoda bo duzo ludzi sie zebralo i beta na pare h? pzdr.

Opublikowano

Nie zesrajcie się z tymi płaczkami i żalami, głupia beta spóźnia się o pare godzin i odrazu " o rzal, wiedziałem że tak bendzie. znowu start przełorzyli !!!11 " co wam z tej zasranej bety ? Sensual napisał, że dzisiaj będzie client tylko zostało mu 40minut uploadu, proste. i tak wam usuną konta z bety, ale napalajcie się dalej. i beta może być nawet kilkugodzinna, a serwer i tak wystartuje na start..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...