Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mozesz mi powiedziec dlaczego myslisz tylko o sobie kolego ? niektorzy maja prace rodzine i inne o obowiazki a nie nol lajfienie i czekanie na resp metinow przy graczach 1.5k+

lepiej zostawcie wszystko jak na poczatku ustalilscie bo jak patrze na te niektore pomysly typu mentalista to mi sie grac odechciewa i jeszcze specjalnie wbijalem 30 postow zeby to napisac ....

nie zmieniajcie nic zostawcie jak bylo dane na poczatku ...

Myślę tak samo.

Widzę, że popularność serwera wzrasta i do czasu, aż serwer wystartuje będzie multum osób które chcą zagrać.

Pewnie normą będzie 1,5k graczy+ w jednym momencie, wiec resp metinów powinien zostać taki jaki jest.

www.astium.pl

kubfch.jpg

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to ma być medium? Bony 2,4,6,,8,10,12,15

A co ci nie pasuje w tych bonach ? Nie damy przecież 5, 10 , 15 bo to nie easy/4fun ; p

Zmianek jest dużo na serwerze , są w shopach i dropią więc nie będziemy zmieniać tego.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

A co ci nie pasuje w tych bonach ? Nie damy przecież 5, 10 , 15 bo to nie easy/4fun ; p

Zmianek jest dużo na serwerze , są w shopach i dropią więc nie będziemy zmieniać tego.

Tak wgl, to ile zmianek będzie dropić z danego moba/metka? :>

I jaka będzie szansa na ich drop?

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Tak wgl, to ile zmianek będzie dropić z danego moba/metka? :>

I jaka będzie szansa na ich drop?

Dużo ich dropi , w dodatku oprócz norm zmianek jest też zielona siła i zielony czar

­39566146920630933015.png

Opublikowano

a co te zielona siła i zielony czar takiego daje?

Co jest z ts3?

jedno pewnie dodaje bony, a drugie zmienia je i działa to na przedmiotach do któregoś lvl'u

Opublikowano

cena za 250 zmianek 125kk

proponuje 10 12 15

Opublikowano

Potraficie logicznie myśleć? Chcecie tylko zmianki i dodawanie z metinów i bossów przy bardzo dużej liczbie graczy i bonach 2/4/6/8/10/12/15? To item wybonowany przynajmniej 2k hp będzie graniczył z cudem , bo jak wiemy bossy ubijaja pewna stała grupa graczy i raczej cięzko a zeby cos od nich wygarnąć. A na metki będzie tak duże zainteresowanie że wyobrazam sobie juz te ksucie i kilka graczy na jednego metka . Nie róbcie tu jaj tylko wprowadzcie NPC do zmiany bonów i normalnie zmianki i dodania w shopie , od razu uprzedzam nie mam żadnego bonus switchera wypowiadam się z góry uprzedzony do takich podejść. Przecież serwer prywatny charakteryzuje się między innymi tym że mamy latwy dostep do zmianek i dodan bo to najbardziej ułatwia gre , bardziej niż jezeli skile na G czy tam P . Tak więc Sensual nie ulegaj presji dwóm czy tam trzem graczom którzy zapewne grają Wojownikiem Body i 3 pierwsze dni to 3 nie przespane noce tylko spojrz przez pryzmat normalnych , przeciętnych graczy . Przeciez to serwer Medium a nie wyobrazam sobie serwera Medium bez zmianek i dodan w shopie. Pozdrawiam tylko kumatych .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bambos jak na serio będzie 1000+ online to moglibyscie dodać potem np. red las osobny dla kazdego krolestwa bo bronie 65 i stalki beda nie do zdobycia

6 chaneli będzie ?

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Pelerynki będą dropiły z mobów czy w shopie będą?

Są w shopie, a co do dropu stawiam że tak jak na globalu.
Opublikowano

Nie widziałem nigdzie więc piszę : 10 ku do G ? Kamyki jak na globalu ? Biolog co jaki czas ? Rady , egzo drop z metków / skrzyń / Only IS ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nie widziałem nigdzie więc piszę : 10 ku do G ? Kamyki jak na globalu ? Biolog co jaki czas ? Rady , egzo drop z metków / skrzyń / Only IS ?

10 ku do G , kamyki jak global , są te nowe kamyczki nie trzeba czekać + biolog nie ustalony pewnie co 1h.

Opublikowano

Rady i egzo będą tylko z eventów typu ox itp. w sumie to dobrze, ku czytasz co 4h i jest tylko 10 do G ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...