Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Ohayo! Szukam animu o życiu odlutka coś w ten deseń, ktoś coś? https://myanimelist.net/animelist/BOZASNE  (Oceny dla beki bo nie umie oceniać a jeśli coś dotrwało do momentu że to ukończyłem to znaczy że mi się minimum podobało)

- NHK ni Youkoso!

- Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta? (Też coś z tej tematyki tutaj jest i nawet dobra komedia)

- ReLIFE

Edytowane przez Etaus
Opublikowano (edytowane)

Monster (detektywistyczny, genianlny antagonista i fabuła bez dziur, ale rozkręca się powoli, bardziej serial niż anime), Psycho-Pass (1 sezon lepszy, ale drugi też możesz zobaczyć), Zetsuen no Tempest, Mushishi (spokojne anime), HxH (jak szukasz shounena).

A no i Noragami też spoko, ale bardziej dla zabicia czasu - warto zobaczyć. Noragami Aragoto > Noragami pierwszy sezon. 

Edytowane przez KlauS.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Witam witam~ Szukam anime, które oglądałam dość dawno temu i za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu. A więc, jedyne co pamiętam to, że była grupka głównych bohaterów. Jeden z nich, którego najbardziej zapamiętałam: był poważny, antyspołeczny, miał czarne włosy i posiadał moc (niebieski jakby płomień). Potrafił wyeliminować przeciwnika do zera (został popiół czy coś w tym stylu). Scenę, którą zapamiętałam to kiedy dziewczyna jadąc pociągiem zauważyła wybuch(?) i znalazła go kiedy eliminował. Próbowałam szukać ale wyskakiwał Rin Okumura a to nie o niego mi chodzi. Gdyby ktoś przypomniał mi tytuł byłoby świetnie. Z góry dziękuję za pomoc C:

Opublikowano

Witam witam~ Szukam anime, które oglądałam dość dawno temu i za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu. A więc, jedyne co pamiętam to, że była grupka głównych bohaterów. Jeden z nich, którego najbardziej zapamiętałam: był poważny, antyspołeczny, miał czarne włosy i posiadał moc (niebieski jakby płomień). Potrafił wyeliminować przeciwnika do zera (został popiół czy coś w tym stylu). Scenę, którą zapamiętałam to kiedy dziewczyna jadąc pociągiem zauważyła wybuch(?) i znalazła go kiedy eliminował. Próbowałam szukać ale wyskakiwał Rin Okumura a to nie o niego mi chodzi. Gdyby ktoś przypomniał mi tytuł byłoby świetnie. Z góry dziękuję za pomoc C:

Code Breaker

417711489342956987022.png

Opublikowano

Monster (detektywistyczny, genianlny antagonista i fabuła bez dziur, ale rozkręca się powoli, bardziej serial niż anime), Psycho-Pass (1 sezon lepszy, ale drugi też możesz zobaczyć), Zetsuen no Tempest, Mushishi (spokojne anime), HxH (jak szukasz shounena).

A no i Noragami też spoko, ale bardziej dla zabicia czasu - warto zobaczyć. Noragami Aragoto > Noragami pierwszy sezon. 

Lecz powoli nic mnie nie zaczyna jarać, a chciałbym obejrzeć jeszcze coś, co jednak by przykuło moją uwagę w jakimś tam stopniu, także takie seryjki jak Monster czy Mushishi na później.

Opublikowano

Lecz powoli nic mnie nie zaczyna jarać, a chciałbym obejrzeć jeszcze coś, co jednak by przykuło moją uwagę w jakimś tam stopniu, także takie seryjki jak Monster czy Mushishi na później.

Spróbuj  "Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu". Powinno wciągnąć Cię po pierwszych dwóch odcinkach. 

Opublikowano

Z tych co napisałem, to Psycho-Pass, jeśli podoba Ci się fabuła. Zetsuen może też Ci siądzie, osobiście podobało mi się, ale jakoś tak od połowy się czułem nijako. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Szukam anime podobnego do "Kaze no Stigma". Chodzi mi głównie o podobny wątek miłosny, nie zaszkodzi też aby były jakieś moce itp.

PS. i żeby mi tam autor nie umarł :(

To ciebie nie nudzą same happy-end'y? Co w tym ciekawego jak przed serią będziesz wiedział co się stanie? Trochę słabo wybierasz..

Charlotte?

Opublikowano

Szukam anime podobnego do "Kaze no Stigma". Chodzi mi głównie o podobny wątek miłosny, nie zaszkodzi też aby były jakieś moce itp.

PS. i żeby mi tam autor nie umarł :(

To ciebie nie nudzą same happy-end'y? Co w tym ciekawego jak przed serią będziesz wiedział co się stanie? Trochę słabo wybierasz..

Charlotte?

Autor - mangaka :P

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Szukam anime podobnego do Kill la kill i Akame ga kill. Oraz coś podobnego do Kiseijuu: Sei no kakuritsu, chodzi mi tu bardziej o wątek takiego przyjaciela nie do końca ludzkiego. :D

xD

Opublikowano

Szukam anime coś w stylu: Sakurasou No Pet na Kanojo - Chodzi tu o wątek, paczki, radzenia sobie z problemami, wątek miłosmy. Takie luzne spokojne anime. Okruchy zycia, dratam, romans ;d

Lub coś w stylu: Kokoro Connect- Podobnie jak wyzej. Paczka, ukazane codziennie zycie w Japonii, dramat i supermoce tez by były ciekawe. 

Z góry dziękuje c:

https://myanimelist.net/animelist/Etyldd?status=7

Opublikowano

@VellG

Zdecydowanie Kiznaiver , pasuje idealnie bo jest tam wszystko czego oczekujesz.

Poza wymienionym wyżej tytule polecam również Yamada-kun to 7-nin no Majo i Charllote.

Opublikowano (edytowane)

Elo szukam anime podobne do owari no Seraph , akame ga kill ,shingeki no kyojin ,Rakudai Kishi no Cavalry.Najlepiej zeby walczyli meczami byla jakas magia noi duzo krwi xD

Edytowane przez karol123742
  • 2 tygodnie później...