Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może Grisaia no Kajitsu ? Bohaterowie nie są zamknięci w żadnym psychiatryku ale wszyscy mają problemy psychiczne (harem)

uwega, bo spoileruje jak ktoś chce obejrzeć. 

To Ci się świetnie udało. Co prawda do 10 odcinka gdzieś chciałam opluć bo prócz wątku z kocurem (przy którym się popłakałam, nienawidzę takich wątków, kocham kotki) to anime mnie nudziło, ale potem wątek z siostrą głównego bohatera, tym lasem itd, był świetny. także  gust mi się zmienił (hehs #kobieta), to SZUKAM czegoś podobnego do wątku zawartego w Grisaia no Kajitsu z uwiezioną grupą, no, kto oglądał będzie wiedział + ŁADNA KRESKA jak np. w owym animku, pls. 

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Szukam anime!

Gatunek: Romans, gdzie główny bohater nie jest ciotą, słabiakiem itd.

Link do MALa: myanimelist.net/animelist/RaVersoN

school days, bohater ciota nie jest,

poruchal sobie chłopak.

anime to jest kontrowersyjne, oryginalne i dziwnie się na swój sposób je oglada, dlatego polecam, aczkolwiek moze wywolac u Ciebie jakies negatywne emocje.

Edytowane przez Royal3
Opublikowano

uwega, bo spoileruje jak ktoś chce obejrzeć. 

To Ci się świetnie udało. Co prawda do 10 odcinka gdzieś chciałam opluć bo prócz wątku z kocurem (przy którym się popłakałam, nienawidzę takich wątków, kocham kotki) to anime mnie nudziło, ale potem wątek z siostrą głównego bohatera, tym lasem itd, był świetny. także  gust mi się zmienił (hehs #kobieta), to SZUKAM czegoś podobnego do wątku zawartego w Grisaia no Kajitsu z uwiezioną grupą, no, kto oglądał będzie wiedział + ŁADNA KRESKA jak np. w owym animku, pls.

Drugi sezon Grisaia no Rakuen, a jeszcze wcześniej kinówka?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano (edytowane)

@Zeciarz

Special około 47 minutowy - Grisaia no Meikyuu Bardzo przyjemny (oczywiście dla osoby, która lubi krew, dramaty itp.) ;)

Edytowane przez Sil√eR
Opublikowano

@TheRyuuzaki Sorry, ale myślałem, że może być wpleciona komedia w żądania

Wymieniajcie najśmieszniejsze komedie jakie oglądaliście (100% komedii (ew 99 i 1% romansu)).

Za sobą mam:

-GTO

-Baka to test

-Detrit Metal City

-Jakieś o masochiście, ale nie pamiętam tytułu (lubił to, a typiarka za kare go karała  :D)

Coś by się jeszcze znalazło, ale nie pamiętam.

Fajnie jakby było max 12 odc, ale więcej też przetrwam  :)

Wołać @PigmejQ

Ostatnie co mi polecili to obejrzałem ew. nie spodobały mi się więc lecimy dalej :)

Najlepiej jakbym płakał, bo akcje byłyby tak debilnie śmieszne.

Rozszerzę trochę opis żeby było wam łatwiej, więc co lubię w anime:

- Dobrze użyty debilizm (Detroit Metal City, Baka to test)

- Krew z nosa na widok nagich dziewczyn / podglądanie, ogółem ecchi (Baka to test (postać Mitsuriniego))

- Jeśli postać ma być słodka to tylko loli (bez hejtu prosz :D)

- No jak komedia ecchi to możecie przekroczyć 1% romansu, bo nie da się tego uniknąć (właściwie to obejrzałbym jakąś)

MAL (dopiero założony, cały czas uzupełniam, więc są braki :/): http://myanimelist.net/animelist/pigwejq

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano (edytowane)

@PigmejQ

D-Frag, które Ci polecał @indywidualistaA też obejrzałeś? świetne :D

Tyle już fajnych anime widziałeś, może Golden Time? Twórcy Toradory. Można się pośmiać, ale też jest dramat, troszeczkę fantasy, romans, studia. Główny bohater trochę ci** Przewidywalne. Kojarzysz Nanę z anime - Nana? Tutaj pojawia się ta postać, dosłownie (ta taka cała wymalowana)

Nanatsu no Taizai. Epickie walki, same OP postacie (prawie poziom One Punch Man) komedia, krew z nosa na widok majtek, trochę ecchi, Fairy Tail w lepszym wydaniu, specyficzna kreska, główny bohater - kapitan drużyny - zboczeniec. Drugi sezon został zapowiedziany na ten rok. 

To już chyba wszystko :(

Edytowane przez Sil√eR
Opublikowano

@TheRyuuzaki Sorry, ale myślałem, że może być wpleciona komedia w żądania

Ostatnie co mi polecili to obejrzałem ew. nie spodobały mi się więc lecimy dalej :)

Najlepiej jakbym płakał, bo akcje byłyby tak debilnie śmieszne.

Rozszerzę trochę opis żeby było wam łatwiej, więc co lubię w anime:

- Dobrze użyty debilizm (Detroit Metal City, Baka to test)

- Krew z nosa na widok nagich dziewczyn / podglądanie, ogółem ecchi (Baka to test (postać Mitsuriniego))

- Jeśli postać ma być słodka to tylko loli (bez hejtu prosz :D)

- No jak komedia ecchi to możecie przekroczyć 1% romansu, bo nie da się tego uniknąć (właściwie to obejrzałbym jakąś)

MAL (dopiero założony, cały czas uzupełniam, więc są braki :/): http://myanimelist.net/animelist/pigwejq

Denpa Onna to Seishun Otoko - spełnia warunek 1,3,4 (nie pamiętam, czy była tam jakaś krew z nosa...)

gfgdf

Opublikowano (edytowane)

Szukan anime podobne do highschool dxd, które po prostu uwielbiam! Ma też być luźnym ecchi, haremem, komedią, ze schematami, dużą ilością cycków, fajną muzyką. Wiecie o co chodzi chyba ;) Seria ma być zakończone fabularnie najlepiej, dxd musialem kontynuować w postaci novelki i w sumie fajnie, ale ta novelka nadal się nie skończyła..

Edytowane przez Royal3
Opublikowano (edytowane)

@Royal3 Shinmai Maou no Testament Uncensored

Edytowane przez Nawicho

tumblr_msh8e7sxEa1r3sabqo5_500.gif    Nie wiemy, jakimi ludźmi tak naprawdę jesteśmy, aż do momentu przed naszą śmiercią.

Opublikowano

@Bezimienny.

Wybacz, że bez opisów (w moim stylu), ale godzina taka, że mi się po prostu nie chce :P

- Beelzebub

- Yuu Yuu Hakusho

- Kill la Kill

- Overlord

- Black Lagoon

- Bounen no Xamdou

- C: The Money of Soul and Possibility Control

- Claymore

- Darker than Black

- Death Parade

- Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri

- Nurarihyon no Mago

- Seihou Bukyou Outlaw Star

- Shokugeki no Souma

- Soul Eater

- Tengen Toppa Gurren Lagann

- Zankyou no Terror

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

1.Poszukuje anime o przetrwaniu w dziczy po jakimś wypadku(samolot,bus) lub o porwaniu i zmuszeniu do przetrwania

Anime podobne do poszukiwanego: Btoom!Grisaia no Kajitsu

2. Szukam romansu z motywem dziewczyny pojawiającej się znikąd (spada z nieba, zawiera pakt z bohaterem itp) i nie będącej człowiekiem

Anime podobne do poszukiwanego: Sora no OtoshimonoOre no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru, DxD, AA! Megami-sama

Link do MALa: http://myanimelist.net/animelist/N7Reny

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano (edytowane)

Szukam anime!

Gatunek: Romans

Anime podobne do poszukiwanego: Golden Life

Link do MALa: http://myanimelist.net/animelist/Nekkoi69

Golden Time chyba? 

Toradora

Akagami no Shirayuki-hime

White Album 2 

Sakurasou no Pet na Kanojo