Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Cześć!

Uwielbiam Anime w klimatach Virtual Reality,Gier, Materializacji duszy lub specjalnych zdolności. Obejrzałem (wszystkie świetne). Proszę o propozycje dosyć podobnych anime i ewentualne informacje co do niżej wymienionych (np czy będzie nowy sezon i kiedy) 

VIRTUALNA RZECZYWISTOŚĆ / ŚWIAT GRY:

• [sword Art Online 1 i 2],
  • [ Accel World],
  • [Log Horizon 1 i 2],
  • [No Game No Life],
  • [Hai to Gensou no Grimgar],
  • [Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku Wo!],
  • [DanMachi]
  • [Overlord]
  • [btoom]

MATERIALIZACJA DUSZY:

• [Absolute Duo],
  • [Rakudau Kishi No Cavalry]

Z góry dziękuje i pozdrawiam!

Edytowane przez Beater
beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

@Beater

VR (z małym przymrużeniem oka - akcja rozgrywa się na WYSPIE, bohaterzy zmuszeni są walczyć o własne życie - do tego celu MC używa doświadczenia z gry):

To jest ukryta treść, proszę

VR:

Btw, co to za eksperyment z kolorkami? Tęczę chciałeś zrobić?  o.O

417711489342956987022.png

Opublikowano

@Beater

VR (z małym przymrużeniem oka - akcja rozgrywa się na WYSPIE, bohaterzy zmuszeni są walczyć o własne życie - do tego celu MC używa doświadczenia z gry):

VR:

Btw, co to za eksperyment z kolorkami? Tęczę chciałeś zrobić?  o.O

O kurcze, tym postem przypomniałeś mi, że te dwa też już obejrzałem.. (dodałem do listy) Dzięki za przypomnienie i chęci ^^

7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

@Beater

No to.. Standardowo polecę z wojną o Graala (dusze bohaterów + reguły gry + z*******e animacje, aż żal nie obejrzeć).

Z kontynuacji widzę jedynie:

Z VR będzie ciężko bo nie siedzę w tych tematach, a jeśli chodzi o "materializację duszy" to taki Shaman King czy Bleach nadadzą się perfekcyjnie.

Tak w ogole to polecam zrobić sobie konto na myanimelist.net, o wiele łatwiej coś dobrać choćby ze względu na możliwość porównania list.

417711489342956987022.png

Opublikowano (edytowane)

@@Beater

Re: Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu,

możesz też zobaczyć Persone 3 i 4,

Phantasy Star Online 2 The Animation.

Edytowane przez harry22

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

@up i @2up

Dzięki wielkie! Siadam wygodnie do oglądania, Lecą lajki i rekomendacje ;) 

Opublikowano

Siemka, odpuściłem sobie anime już chyba prawie dwa lata temu jednak chciałbym powrócić do oglądania tego arcydzieła :D

Jako iż całkiem wypadłem z tematu poszukuję jakiegoś fajnego ecchi powiązanego ze szkołą (ale niekoniecznie) lub może też być to anime o jakiś fajnych przygodach na wsi (tutaj niekoniecznie ecchi) i najlepiej jakby nie było starsze niż max 2,5 roku bo starsze to raczej już oglądałem :D 

Może to być też jakaś fajna przygodówka ale obsadzona w dzisiejszych czasach :)

A i jeszcze dodam że najlepiej jakby nie było w tych anime żadnych demonów, nadprzyrodzonych rzeczy itd. bo to mnie raczej bardziej zraża niż ciekawi ;)

Opublikowano

Siemka, odpuściłem sobie anime już chyba prawie dwa lata temu jednak chciałbym powrócić do oglądania tego arcydzieła :D

Jako iż całkiem wypadłem z tematu poszukuję jakiegoś fajnego ecchi powiązanego ze szkołą (ale niekoniecznie) lub może też być to anime o jakiś fajnych przygodach na wsi (tutaj niekoniecznie ecchi) i najlepiej jakby nie było starsze niż max 2,5 roku bo starsze to raczej już oglądałem :D

A i jeszcze dodam że najlepiej jakby nie było w tych anime żadnych demonów, nadprzyrodzonych rzeczy itd. bo to mnie raczej bardziej zraża niż ciekawi ;)

>nie oglądałeś anime od 2.5 roku

> wracasz

> "poleć jakieś ecchi"

Chłopie, serio?

Co do wsi i takich klimatów to polecam

Silver Spoon - dwa sezony o tym jak chłopak uczy się w szkole rolniczej. 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano (edytowane)

MATERIALIZACJA DUSZY:

• [Absolute Duo],
  • [Rakudau Kishi No Cavalry]

Z góry dziękuje i pozdrawiam!

Aż dziwne, że nikt nie wspomniał o Guilty Crown. GC powstało szybciej niż AD i też jest o materializowaniu duszy.

Edytowane przez KlauS.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jako iż całkiem wypadłem z tematu poszukuję jakiegoś fajnego ecchi powiązanego ze szkołą (ale niekoniecznie) lub może też być to anime o jakiś fajnych przygodach na wsi (tutaj niekoniecznie ecchi) i najlepiej jakby nie było starsze niż max 2,5 roku bo starsze to raczej już oglądałem :D

> wracasz

> "poleć jakieś ecchi"

Chłopie, serio?

No serio a co?

Spoko, obejrzę w najbliższym czasie ;)

Opublikowano

Jako iż całkiem wypadłem z tematu poszukuję jakiegoś fajnego ecchi powiązanego ze szkołą (ale niekoniecznie) lub może też być to anime o jakiś fajnych przygodach na wsi (tutaj niekoniecznie ecchi) i najlepiej jakby nie było starsze niż max 2,5 roku bo starsze to raczej już oglądałem :D

> wracasz

> "poleć jakieś ecchi"

Chłopie, serio?

No serio a co?

Spoko, obejrzę w najbliższym czasie ;)

Dagashi kashi,

shokugeki no souma.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Szukam anime: magia/zagadka, wciągająca fabuła/świat, trochę mroku/miłość. Ogólnie szukam czegoś pokróju FMA, HxH

Mrok, miłość, zagadka - Shinsekai Yori. Sęk w tym, że anime może być ciężkie, ale zdecydowanie warto zobaczyć - masterpiece. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mrok, miłość, zagadka - Shinsekai Yori. Sęk w tym, że anime może być ciężkie, ale zdecydowanie warto zobaczyć - masterpiece. 

Co masz na myśli mówiąc "ciężkie" ?

Akcja jest wyjątkowa, po zobaczeniu przykładowo odcinka 14 możesz się czuć, jakbyś przegapił 2 po drodze. Niektórzy nawet po ostatnim odcinku nie rozumieją o co chodziło. Znam też ludzi, którzy orientowali się o chodzi, ale nie byli pewni.

Ogólnie jeśli zaczniesz te anime, to nie możesz o nim nic powiedzieć złego/dobrego, dopóki go nie skończysz. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Szukam anime: magia/zagadka, wciągająca fabuła/świat, trochę mroku/miłość. Ogólnie szukam czegoś pokróju FMA, HxH

- D.Gray-man