Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris [Dedyk]

Matesh2qq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ta naprawi ... i co jutro bedzie to samo?

kolego nikt tu cie nie trzyma nawet jakbyś se poszedł by było lepiej dla tych co będą tutaj grać.

Naprawią go spokojnie

Opublikowano

Serwer dobry, gracze ogarnięci (oprócz Shinsoo a zwłaszcza Kangurków), Zapraszam serdecznie, gdy tylko będzie online. EQ łatwo zrobić, hard pod względem skilli.

P.S. Je*ać Kangurki.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

pisałem wyżej ,nie spamujcie poczekajcie godzinke góra 2 i bd wszystko git naprawiają coś i uszanujcie to a nie wy wyzywaćie i pieprzyćie byle gówna

xxx

Opublikowano

Mam pytanie do tych ludzi co piszą że "serwer PADŁ" .. Co wam to daje ? Nie padł bo ddos poleciał , Gma nie ma więc nie zrobią , ale na 100% dostaniemy rekonpensate za ten błąd ... Ogarnijcie się już.

Nowy Serwer Survival+Frakcje

gram.owncraft.pl:3033

Drop ze Stone !!!

Prezentacja Serwera Kliknij

Opublikowano

Prezentacja ogółem taka sobie, mógłbyś coś jeszcze od siebie dodać np. GP. Ja jak by nie zagram, lubię hard servery ale ten jakoś mnie nie przekonuje.

banner.gif

Opublikowano

Serwer naprawdę świetny, jednak wymagał by restartu. Naskoczycie pewnie na mnie ''dlaczego?''.Otóż od startu, aż do niedawna szkatułki leciały do eq i pełno osób wykorzystywało ten fakt bocąc w m1 na psach.Zdobyli 500-1000 szkatułek przez co zapewnili sobie dostatek do końca gry oraz skille P.

Ogółem: serwer godny polecenia, jednak jeśli ktoś chcę mieć równe szanse, lepiej nie wbijać.

Opublikowano

Ja na temat tego serwera nwm już co myśleć.

Z jednej strony fajny hard, bo trzeba dropic skrzynie itp - ale z drugiej strony 0 jakichkolwiek zabezpieczeń. Kiedy cos tam ktorys z GM pisał ze maja kupić czy cos takiego jakiegoś anty hacka ale na tym się skończyło.

Na prezentacji mamy tyle broni, niebiańskie zbroje itp. a w grze jedyne co występuję to Tryton i Wachlarz na 80 i chyba jeszcze sztylety. Gdzie OBS, święty? Gdzie te super piękne zbroje robione w 3D HD nwm w czym?

A co z biżuterią? Kiedy ona będzie bo ja już powoli tracę głowę. Na prezentacji jest co innego niz na serwerze...

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...