Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tenebris - Era Cieni

kamvader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jak czegoś nie rozumiem to używam manuala.

Musiałem coś powiedzieć, myślisz, że dam jechać po sobie? Sami zaczeliście flame.

Po to jest OOP, żeby z niego korzystać, starsze wesje php tego nie miały, więc wtedy modna była strukura. Teraz dla przejrzystości kodu pisze sie obiektowo i nawet jeśli bedziesz pisal od poczatku sam i pozniej dojdzie jakis 2gi programista, to polapie sie w kodzie.

@down bartek93.

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fakt obiektówka się przydaje ,ale w umiarze :).

Co do GD - faktycznie mógł napisać do mnie ( :D), użyć manuala lub poszukać trochę w google.

No ,ale maxx przyznasz ,że czasem są problemy ,przy których nawet manual nie pomaga.

Ja na tą grę też poczekam, popatrzę jak dużo pozmieniało się i czy opłaca się w to grać.

PS: Kto powiedział ,że to jest "nasz" dział ? :D

@2down :

Jakoś tu nie widzę nic takiego. Podkreśl bo ja tu naprawdę nie widzę jak by mówili ,że to oni tu rządzą lub ,że to ich dział.

Opublikowano

eMaxx nie wiem skąd się wziąłeś w naszym dziale i ile masz do czynienia z programowaniem webowym? Potrafisz PHP, JS albo może jakiś .NET?

kam a propo tego to mnie się zdaje że wcześniej od ciebie kongo wydał gry, jak eternal jego i tomkadan(chyba taki miał nick), oprócz tego WOV. Aktualnie pisze jeszcze dwie gry, ninja world i gra w piłkarzyki co gra się na kartce.

Po prostu zróbcie coś lepszego i wtedy wypowiadajcie się.

W takim razie chyba kongo ma prawo do głosu?

Albo po prostu jest wkurwiony Q.q 16 października zapowiedź , dzisiaj mamy 5 grudnia tego samego roku.

Pomyślmy co zrobiły osoby które znam tutaj :

- Kongo - Wov,eternal,ninja world, no i te piłkarzyki + jeden tajemniczy projekt (ja wiem o tym ! :D )

- Sodema - IoD teraz przerabiany na coś innego niż gówniane gierki rpg gdzie klikasz i czekasz po prostu

Rafor to samo

- Bartek93 - znam go mało ,ale widzę jakie ma umiejętności.

-Duńczyk ( xD )

Teraz taką gierką gdzie klikasz i czekasz nic nie zarobisz.Teraz gry 2d i 3d mają prawo do głosu.

@eMaxxx

Skąd Ty jesteś w tym dziale Q.q ? Po stronie kama zawsze lepiej będzie widziany ten który jest po jego stronie.

Cya.

Ps.Pocieszanie się obrazkami z kwejka ,czy czegoś nie ma sensu.

Ps2. Ciekawe czy szybciej wydam IoD v 2.0 czy Ty wydasz tenebris.

Jednak życzę Ci szczęścia przy tym projekcie.

Bardzo prosze ;] Oni tak powiedzieli.

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

Jakoś tu nie widzę nic takiego. Podkreśl bo ja tu naprawdę nie widzę jak by mówili ,że to oni tu rządzą lub ,że to ich dział.

eMaxx nie wiem skąd się wziąłeś w naszym dziale i ile masz do czynienia z programowaniem webowym? (..)

Starczy? Poza tym, mówił coś że to tylko Ty masz prawo głosu, bo napisałeś jakąś tam grę.

A co, ja nie napisałem? To, że nie udzielałem się w tym dziale nie znaczy, że nie potrafie htmla, php, js i innych dupereli.

No chyba, że nie potrafie i za darmo dostaje kase od klientów, musze ich popytać ;/

Opublikowano

Zapowiada się fajnie , gdybyście poszukiwali moderatorów na forum lub osoby sprzątającej :D to jestem chętny :)

Pomogłem ;>? Proszę Like !:)To nic nie kosztuje :(

Proszę administracje o zdjęcie kilku procent :(

Opublikowano

Chyba nie wyczułeś różnicy miedzy wytykaniem błędów, a powiedzeniem "Gdybym ja się za to brał zrobiłbym to znacznie lepiej.".

Tym tekstem z dziwką, pokazałeś klasę. 12 lat masz, że łapiesz za słówka, chociaż wiadomo o czym była rozmowa?

To dział Tworzenie gier via WWW a nie burdel, żebyś odstawiał tutaj takie porównania.

http://www.youtube.com/watch?v=shUvqUshACk

http://www.youtube.com/watch?v=fhTdeEnTsWE

@barek, perfect, sodema - będę płakał :(

Opublikowano

Dobra, był tu długi tekst na twoją osobę eMaxx ale zrezygnowałem go wstawić. Sam sobie przeczysz postami, przeczytaj i ogarni to.

Mam już w nosie, ludzi co pojawiają się na tym dziale raz na jakiś czas, więc uważam że ja powinełem odejść.

A ty eMaxx zastanów się nad sobą, bo ciekawe czy jak by nie poczytać twoich postów z innych działów czy nie wypowiadałeś się jak byś wszystkie rozumy pozjadał.

Opublikowano

Też nie widzę sensu zaglądania do tego działu...

Milo było , jedynie co będę robił to aktualizowal informacje na temat gry którą tworze z raforem

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Spinacie dupkę, bo prawdę mówię. Żadnymi postami sobie nie zaprzeczam, nigdzie nie mówię, że jestem od kogoś lepszy.

To, że powiem coś co jest teoretycznie poprawniejsze to znaczy ze się wywyższam? Nie, dziele się doświadczeniem - ale każdy to rozumie jak chce.

Więc baj baj. Będę tęsknił, bo tutoriale robiliście nieziemskie <3

@down

następny, napisał tak ktoś?

no ale jak nie potrafisz, to niestety ^^

Opublikowano

Ku*wa zachowujecie się jak dzieci z podstawówki... Ten temat zmienił się już bardziej na to kto jest jaki i owaki, kto umie programować i kto jest lepszy... ogarnijcie się !

Opublikowano

Dziwne bo zapowiadała się gierka pisana ładnie od zera, a tutaj nagle kupiłeś silnik dobryrycerz, nawet układ layoutu taki sam i puściłeś betę po 2 dniach.

Radziłbym Ci poczekać z beta testami i dopracować grę.

Opublikowano

Od początku mówiłem , że to nie będzie silnik pisany od 0. Zmieniła się tylko podstawka. Fabuła i pomysł dalej zostaje ten sam :)

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...