Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tenebris - Era Cieni

kamvader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Silniki GVW można używać normalnie jeśli się je kupi. Rozumiem gdyby się pobrało z internetu, wtedy to jest co innego :)

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie jest już czysty silnik. Walki są zrobione w JQuery. Zostanie dodanych pare opcji jeszcze. Projekt jest robiony głównie pod kasę więc wygodniej było postawić na dobrym.

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

Myślę że nie znajdziesz zbyt dużo graczy, skoro oryginalne dobryrycerz.pl ledwo zipał, a co dopiero teraz kiedy jego kopie zostały sprzedane.

logo.png

Opublikowano

Kto powiedział, że wydam go pod taką odsłoną? Tam nie było rozbudowanej fabuły zabardzo. Ja to zmienie.

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

Mam pasje. W tej chwili robię projekt pod kase ale też hobbystycznie. Kiedyś zrobie projekt w 100% dla zabawy ale teraz sytuacja nie pozwala mi zwlekać dłużej.

Opublikowano

Na gvw czepiasz się że ktoś daje gotowce :) a sam kupiłeś silnik i to nie za małe pieniądze :)

sam na forum twierdziłeś iż silnik jest pisany od 0 a tutaj iż opiera się na genixe 0.0

Mój post nie ma na celu urażenia ciebie lecz , abyś się ogarnął bo jak sam twierdzisz nie znasz się zajebiście dobrze ale każdego pouczasz :)

sam pan Aris pisał ci to już nie raz

Spójrz na Izziego zna się zajebiście i pomaga za free :)

Opublikowano

Jak tak patrzę co masz na tym tenebrisie to trochę brechta.

1. Nie umiesz ustawić tytułu

2. Dalej GVW mogą się przyjebać :)

3. Gdybym ja się za to brał zrobiłbym to znacznie lepiej.

4. Kolorystycznie nie pasuje

5. "gratólacje xD"

Jak się czujesz, kiedy wychwalasz swoją osobę? Ahh.. ta skromność.

Chuj wie co przez Ciebie przemawia, że tak hejtujesz.. pisze powoli - kto widzi w tym problem, to jego gra. Będzie dłużej pisał to on na tym straci, nie Ty, więc po co Ci te posty? Dla nabicia Postwritera?

Chcesz udowodnić jaki to nie jesteś zajebisty, ale w oczach tych którzy się troche znają wychodzisz na kretyna. IMHO :)

Opublikowano

Zgadzam się z wypowiedzią eMaxxa ;) Po prostu zróbcie coś lepszego i wtedy wypowiadajcie się. Chyba ja miałem tutaj tylko większy projekt. Może umiem mało ale wybiłem się najbardziej. <Nie mówie o hardcorach z tego działu> Gierka się robi i będzie robić. Jest już na ukończeniu i większości osób to nie pasuje.

0_0_0_813569788_middle.jpg

Udławcie się tym xD

Opublikowano

eMaxx nie wiem skąd się wziąłeś w naszym dziale i ile masz do czynienia z programowaniem webowym? Potrafisz PHP, JS albo może jakiś .NET?

kam a propo tego to mnie się zdaje że wcześniej od ciebie kongo wydał gry, jak eternal jego i tomkadan(chyba taki miał nick), oprócz tego WOV. Aktualnie pisze jeszcze dwie gry, ninja world i gra w piłkarzyki co gra się na kartce.

Po prostu zróbcie coś lepszego i wtedy wypowiadajcie się.

W takim razie chyba kongo ma prawo do głosu?

Opublikowano

Zgadzam się z wypowiedzią eMaxxa ;) Po prostu zróbcie coś lepszego i wtedy wypowiadajcie się. Chyba ja miałem tutaj tylko większy projekt. Może umiem mało ale wybiłem się najbardziej. <Nie mówie o hardcorach z tego działu> Gierka się robi i będzie robić. Jest już na ukończeniu i większości osób to nie pasuje.

0_0_0_813569788_middle.jpg

Udławcie się tym xD

Albo po prostu jest wkurwiony Q.q 16 października zapowiedź , dzisiaj mamy 5 grudnia tego samego roku.

Pomyślmy co zrobiły osoby które znam tutaj :

- Kongo - Wov,eternal,ninja world, no i te piłkarzyki + jeden tajemniczy projekt (ja wiem o tym ! :D )

- Sodema - IoD teraz przerabiany na coś innego niż gówniane gierki rpg gdzie klikasz i czekasz po prostu

Rafor to samo

- Bartek93 - znam go mało ,ale widzę jakie ma umiejętności.

-Duńczyk ( xD )

Teraz taką gierką gdzie klikasz i czekasz nic nie zarobisz.Teraz gry 2d i 3d mają prawo do głosu.

@eMaxxx

Skąd Ty jesteś w tym dziale Q.q ? Po stronie kama zawsze lepiej będzie widziany ten który jest po jego stronie.

Cya.

Ps.Pocieszanie się obrazkami z kwejka ,czy czegoś nie ma sensu.

Ps2. Ciekawe czy szybciej wydam IoD v 2.0 czy Ty wydasz tenebris.

Jednak życzę Ci szczęścia przy tym projekcie.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Panowie wiem , że mam opinie jaką mam ale czy wy byście się nie denerwowali kiedy na każdy Wasz post pada głupia odpowiedź ? Ja traktuje tutejszych bywalców z szacunkiem i zapraszam osoby nowe. Wy najwyraźniej chcecie utworzyć zamkniętą grupę MPC. pozdrawiam

Opublikowano

nie nie nie disujcie @eMaxx'a bo ma prawo tak pisać :)

Otóż max ja zaczynałem pisać z Kamilem tego tenebris'a. W ok 5/6 dni (od poniedziałku do piątku/soboty) naprawiłem i poprawiłem do ładnego wyglądu stronę (Autorski skrypt poczty, poprawiony ranking, postać itd.) ,ale patrząc na tempo kamila ,który w 2 tygodnie pisze coś co normalny człowiek jak siądzie to zrobi w 30/40 minut (if, if, rand, if, update, update, else, delete) dlatego zabrałem stamtąd swoje pliki pozwalając dalej mu tworzyć tą grę.

i maxx jeszcze - ja chciałbym być kamilem ? :D :

http://metin2iseasy.cba.pl/

http://kongo.webege.com/

http://wov.exone-web.pl/

http://ninja.exone-web.pl/

http://forum.ninja.exone-web.pl/

Cała grafika autorska oprócz tej na metin2iseasy.cba.pl ;) (twórca ,albo ja albo tomekdan ,albo closer ;) ),a skrypty oczywiście autorskie :)

Opublikowano

W "waszym" dziale. lolz. Skończ, prosze - następny który myśli, że jak potrafi programować strukturalnie to jest Bogiem.

Sodema jeszcze lepszy, "ogarnia" php ale nie wie, że istnieje biblioteka GD <3

To jest forum i mogę tutaj zajrzeć od czasu do czas - co zabronisz mi pisać w "waszym" dziale?

Za nikim nie jestem. Do nikogo nic nie mam. Tylko zwróciłem uwagę Kongo, żeby się tak nie wychwalał bo krowa która dużo ryczy, mało mleka daje.

Opublikowano

Przyglądam się temu tematowi i już sam zgupiałem o czym on właściwie jest.

Wydawało mi się, że temat dotyczy zapowiedzi gry.. więc ustosunkuje się tylko i wyłącznie do tego tematu.

A więc, kam czekam aż twój projekt zostanie ukończony aby móc go rzetelnie ocenić.

W pierwszym poście opisywałeś silnik i to co się w nim będzie znajdować a teraz czytam, że wrzuciłeś silnik dobryrycerz ? czy źle coś przeczytałem?

W takim razie co z grą ...tzn co obecnie prezentuje twój projekt pod nazwą Tenebris ? czy to co było opisane na początku będzie w silniku ?

Opublikowano

Można tak powiedzieć , że jest to bazowane na silniku dobry rycerz. Wszytko co opisałem w prezentacji BĘDZIE w grze. Nie jestem gołosłowny. Już parę zmian zostało wyprowadzonych na prostą.

Opublikowano

Można tak powiedzieć , że jest to bazowane na silniku dobry rycerz. Wszytko co opisałem w prezentacji BĘDZIE w grze. Nie jestem gołosłowny. Już parę zmian zostało wyprowadzonych na prostą.

no to czekam na dzień w którym napiszesz - "gra została ukończona można już się zarejestrować" :) - no i do czego czasu trzymam kciuki i życzę powodzenia w pisaniu

Opublikowano

W "waszym" dziale. lolz. Skończ, prosze - następny który myśli, że jak potrafi programować strukturalnie to jest Bogiem.

Sodema jeszcze lepszy, "ogarnia" php ale nie wie, że istnieje biblioteka GD <3

No ,a powiedz mi czemu tak hejtujesz strukturalke ? Chwilami jest ona nie potrzebna bo zajmuje więcej miejsca ,co przy grach typu 2d jest ważne.Ważna jest płynność.

Co ,znalazłes moją słabość bo zapytałem o coś?Ja się nie boje zapytać .

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...