Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tenebris - Era Cieni

kamvader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wznawiam prace nad projektem ;) Do 3 dni zostanie wprowadzonych pare zmian o których Was poinformuje w temacie.

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A zdziwiłbyś się ;) GVW nawet bym nie poprosił o pomoc przy tym silniku... Widać brak wiary w ludzkie umiejętności :P

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

Jakoś nie mam przekonania do obydwu projektów, ale przynajmniej ty(mam nadzieję) skrypty robisz sam, bo z tego co wiem xdemont tylko płaci za skrypty...

logo.png

Opublikowano

Sorry, ale będzie wam ciężko wygrać z tamtą konkurencją :)

Nawet jeśli skrypty piszesz sam ;) (choć mi konta premium przez tydzień nie zrobiłeś ;-()

Aż musiałem sam napisać :D

Opublikowano

Wszystko jest fajnie ekstra , tylko mogli byście dodać więcej skilli oraz jakieś rozszerzenia dla tych postaci.

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Tak na dziś skończe arene online ;) Będą nowe skille itp. A oto podglądzik layoutu (jeszcze nie skończony)

ten.jpg

Opublikowano

Bardzo ładny ten wasz layout :)

Widzę ze na prawdę mam poważna konkurencje, jednak ja również nie stoję w miejscu i niedługo u mnie też będą wielkie zmiany.. :)

ps : 1111 post <3

Opublikowano

up@

Jaka poważna... u Ciebie ktoś gra , u kama są 'zmiany' :)

topic@

Trzeba przyznać,layout zapowiadał się ekstra.Ale co z tego wyjdzie ?

Ja i tak obstawiam,ze nie będziesz miał czasu na kontynuowanie tego projektu.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

UKOŃCZYŁEM ARENE ONLINE!

Jeśli ktoś jest offline używa ciągle jednego skilla ;) Zapraszam do oglądnięcia!

Biorę sie za kodowanie laya <3

Opublikowano

Gra w duzej czesci to gotowiec, a wnioskuje to po tym ze jest 2 prawie identyczna gra... (alkiria.pl) zbieg okolicznosci? czy lenistwo?..

@Down

To nie lepiej jest dodac cos od siebie, pozmieniac all wyglady broni? opisy postaci? te "zdjecia" mobow itd?

Zawsze cos nowego by bylo, a tak to duzo graczy sie nie naleci :/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Gra w duzej czesci to gotowiec, a wnioskuje to po tym ze jest 2 prawie identyczna gra... (alkiria.pl) zbieg okolicznosci? czy lenistwo?..

@Down

To nie lepiej jest dodac cos od siebie, pozmieniac all wyglady broni? opisy postaci? te "zdjecia" mobow itd?

Zawsze cos nowego by bylo, a tak to duzo graczy sie nie naleci :/

Cała grafika ekwipunku będzie zmieniana, właściwie to będzie zmienione wszystko oprócz grafiki mobów(ponieważ te są całkiem ładne), ale i tak będą dodane nowe przedmioty i moby. Ogólnie jak na razie tenebris.pl, to obszar roboczy więc proszę nie oceniać tego co jest na stronie w tym momencie. Poczekajcie z oceną całości do startu gry :)

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...