Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MexiliaMt2 [Dedyk] [Easy]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To tutaj jest 6/7 na klasy? Proszę powiedzcie, że nie to już zacznę klienta pobierac.

Pamiętam jak miałem navi na serwerze, konto moje zostało zbanowane czy tam usunięte.

Opublikowano

Serwer wyglada na fajny 8/10

Prezka idealna to co kocham krotko zwiezle i na temat. Wielki + za system ulepszen bo wiekszosc nie dodaje.

Opublikowano

Dopisz w prezentacji jeszcze, że na mapie 95 nie dasz rady bez buffa, gdyż moby na niej mają speedhacka a administracja nie ma zamiaru tego usunąć.

Pozdro

Opublikowano
Dopisz w prezentacji jeszcze, że na mapie 95 nie dasz rady bez buffa, gdyż moby na niej mają speedhacka a administracja nie ma zamiaru tego usunąć.

Pozdro

Widzisz coś takiego to zgłaszasz w supporcie. Ja sie siedzę cały dzień przed kompem ...

Opublikowano
Widzisz coś takiego to zgłaszasz w supporcie. Ja sie siedzę cały dzień przed kompem ...

Grałem na tym serwerze bodajże w styczniu-lutym 2012 roku. Gdy zobaczyłem ten bug na mapie 95, od razu przestałem tam grać.

Mamy teraz 12 Października, pomyśl logicznie - nie jednemu graczowi to zapewne przeszkadzało i nie jeden to zgłaszał.

Administracja serwera ma go po prostu "gdzieś" lub normalnie nie potrafi tego usunąć.

Opublikowano
Grałem na tym serwerze bodajże w styczniu-lutym 2012 roku. Gdy zobaczyłem ten bug na mapie 95, od razu przestałem tam grać.

Mamy teraz 12 Października, pomyśl logicznie - nie jednemu graczowi to zapewne przeszkadzało i nie jeden to zgłaszał.

Administracja serwera ma go po prostu "gdzieś" lub normalnie nie potrafi tego usunąć.

Ok i na tym poprzestańmy - nie umiem usunąć buga na Speedhack. Powodzenia w szukaniu nowego serwera

Opublikowano

Fajny serwer, polecam wszystkim serdecznie.

Zbieram PLUSY

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Opublikowano
A support zrobiłeś dlatego, żeby nikt Ci nie zarzucał, że nie rozpatrujesz skarg?

Po to żeby było ładnie segregowane a nie all na kupie

Opublikowano

Rangos, skoro masz wszystko już posegregowane pięknie ładnie, to dlaczego zgłoszenia leżą odłogiem już chyba drugi tydzień?

Tak wiem, administracja też ludzie i ma swoje życie bla bla bla... ale bez przesady.

2chao03.jpg

Opublikowano

Na dniach wprowadzony zostanie profesjonalny pet system :

- Auto odwoływanie peta w M1

- Auto zmiana nicku peta przy pierwszym użyciu

- Możemy mieć TYLKO jednego peta na postać

- Dodatkowe Bonusy Peta

- Możliwość Zmiany Bonusów Peta

- Możliwość Zmiany Wartości Bonusów Peta

- Możliwość Expienia Peta

- Nie bugują się bonusy Peta.

Opublikowano

Wypowiedzi Założyciela serwera nie zachęcają do gry. Serwer sam w sobie nie jest zły - całkiem stabilny i przyjemnie się na nim grało. Do czasu oczywiście. Jak wyglądała sprawa każdy, bardziej ogarnięty gracz doskonale wie, więc nie będę naświetlać sprawy. Na dłuższą metę serwera nie polecam, ale jeżeli ktoś ma ochotę po prostu chwilkę sobie pograć i się odprężyć - to Mexilia jest dobrym wyborem.

kE2ci.jpg?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...