Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MexiliaMt2 [Dedyk] [Easy]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt z naszej gildii nie ma Navi i antek nie pozwala nikomu bugować lv 1 słysze o czymś takim a za oczernianie bezpodstawne jest ban dowody ma postępuje wg regulaminu więc nie wiem w czym problem a bana nie dostałeś za to że przegraliśmy tylko za to że masz nie wyparzony ryj :*

Spok odpuśćmy Navi nei macie czyli macie zbugowane Pety Wyjaśnione to ja sie pytam czemu nie mają banów tylko winnych szukasz w innych glidiach a nie swoich.

Po 2 dostarczyłęm na forum serwa chyba z 5 ss jak jego członkowie glidi Bugują expa za kazdą razą post został usuniety pytam się czemu??

i po 2 od kiedy za obraze i Ile tak to mozna nazwać jest Perm?? Gdy nigdy wcześniej nie byłem banowany

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawdę mówiąc moja przygoda na tym serwerze skończyła się bardzo szybko. Nudny, zbugowany - pogrom. Gdy pobrałem clienta i się zarejestrowałem NIC z rzeczy, którymi administracja się chwaliła na forum nie działało poprawnie. Śledząc dalej rozmowy w tym temacie dochodzę do wniosku, że poszukanie innego serwera to było najlepsze co mogłem zrobić. Czekam na kontrę [GM]Antek, który zaraz powie, że użalam się i "na siłę zrażam innych do serwera" ponieważ dostałem bana. Od razu ci odpowiadam, że nie dostałem bana na tym serwerze. Powodem mojego odejścia była niekompetencja administracji, ty jesteś tylko pionkiem, który dokłada swoje 3 grosze by pogorszyć wizerunek team serwera.

Napisałeś bym swoją opinię zatrzymał dla siebie. Dlaczego? Prawda nie jest ci na rękę? Tak się składa, że ten temat jest od wyrażenia własnego zdania o serwerze Mexilia czy ci się to podoba czy nie. Może się boisz, że główny admin się dowie o twoich "zabawach" na serwerze i stracisz GM?

Opublikowano

Spok odpuśćmy Navi nei macie czyli macie zbugowane Pety Wyjaśnione to ja sie pytam czemu nie mają banów tylko winnych szukasz w innych glidiach a nie swoich.

Po 2 dostarczyłęm na forum serwa chyba z 5 ss jak jego członkowie glidi Bugują expa za kazdą razą post został usuniety pytam się czemu??

i po 2 od kiedy za obraze i Ile tak to mozna nazwać jest Perm?? Gdy nigdy wcześniej nie byłem banowany

daj dowody na zbugowane pety.
Opublikowano

Terabyte - nie zamierzam z Tobą polemizować , Ty wiesz swoje , ja wiem swoje i nic tego nei zmieni . Najzabawniejsze jest to że wypowiadasz się , a dogłębnie nie rozpoznałeś całej tej sprawy.

PS. Żenujące jest nazywanie mojego poziomu niskim . Przypatrzcie się jakości waszych argumentów ( ups ! ale jakich?! skoro wy tylko mówicie )

Nie mając dowodów w danej sprawie nie macie prawa zabierać w niej głosu.

Ty chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Zwróciłem uwagę na to, że GM z gildią grający na serwerze z innymi graczami odrzuca mnie totalnie od serwera. NIE WIERZĘ, że nigdy nie pomogłeś swoim kolegom z gildi, zwłaszcza po tym jak widzę takie sygnały od graczy.

Chcesz dowodów? Dobrze, dam Ci je, a właściwie sam to zrobisz.

Odpowiedz na 2 pytania:

1. Jesteś GM na serwerze Mexilia?

2. Posiadasz gildie na serwerze Mexilia, która jest aktywna i nie jest to gildia przeznaczona dla Team Mexilia?

Proszę o odpowiedź w kolejnym twoim poście, by nie było później wątpliwości o jakiekolwiek "dowody". No śmiało, nie wstydź się, chcę zobaczyć czy masz odrobinę odwagi.

Opublikowano

DAM EQ KLASOWE NA MEXILIANE + MENTALA 200 LVL ZA EQ BALMORA.

MOGE TEZ SPRZEDAC ZA DOLADOWANIE.

ZAINTERESOWANI PW.

Opublikowano

wygląda to tak: antek gral na serwerze wbil tam szamanem 230+ po czym starał sie o gma(z ograniczonymi prawami miedzy innymi nie moze tworzyc zadnych itemów czy przedmiotów) dzięki czemu mógł jeszcze grac na serwerze swoim szamanem

...aż pewnego pięknego dnia jego uprawnienia jako GM wzrosły i tak nadal sobie gra na serwerze... - pozwoliłem sobie dokończyć tą bajkę, chyba się nie pogniewasz.

Opublikowano

nie pogniewam sie bo bajke masz dobra tylko niestety bajkę... nie wierzysz spytaj administracje. taka prawda wile to on na tym gmie nie może robi oxy jakies eventy i ma prawo do banowania

Opublikowano

Serwer prezentuje sie ladnie ale niestety te wypowiedzi zrazaja a juz najbardziej to, ze GM moze brac czynny udzial w grze wiec szukam dalej

Opublikowano

Up. Emm co ty w ogóle wypisujesz? Kogo obchodzi skąd mam sytem petów albo co robiłem na Vaneris itp ? To nie są twoje złote myśli czy pamiętniczek żebyś się tutaj jakimiś smutami zajmował ... Wole mieć EQ z Navi na servie niż downa ... Idź ty lepiej pisz scenariusz do trudnych spraw będziesz szukał intrygi bo z tego co widzę to twoja specjalność... gdybyś chociaż bym doinformowany to byś wiedział że nic nigdy nie chciałem kupić od administracji Rivendel a jak bym nawet chciał to nie miał bym raczej z tym problemu ponieważ znam ich od 5 lat ... Razem chodziliśmy do jednego technikum etc... I gówno mnie obchodzi z kim Cameron się kłóci mi jedynie kto tam przeszkadzał to INSCAPE i tyle w temacie... Hmm chyba zamontuję rolety w toalecie bo może mnie jeszcze podglądać będziesz :*

Opublikowano

Up. Idź bajki pisać....

Jestes zwyklym smieciuchem Ty i ten twoj HA CamerUn duzo ciekawostek sie o Tobie dowiedzialem. Sam nic nie potrafisz to kupujesz od ludzi.. Co Sensual sprzedal Ci zbugowane Pety to poleciales do Teamu Riveldel? z ktorym twoj pro elo Technik CamerUn mial starcie. Rozjebal im Ts? wszystko wiem o Tobie i twoich przekretach nie musze byc gm,nie musze grac a wiem o Tobie wszystko. Ludzie mi powiedza.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Up. Emm co ty w ogóle wypisujesz? Kogo obchodzi skąd mam sytem petów albo co robiłem na Vaneris itp ? To nie są twoje złote myśli czy pamiętniczek żebyś się tutaj jakimiś smutami zajmował ... Wole mieć EQ z Navi na servie niż downa ... Idź ty lepiej pisz scenariusz do trudnych spraw będziesz szukał intrygi bo z tego co widzę to twoja specjalność... gdybyś chociaż bym doinformowany to byś wiedział że nic nigdy nie chciałem kupić od administracji Rivendel a jak bym nawet chciał to nie miał bym raczej z tym problemu ponieważ znam ich od 5 lat ... Razem chodziliśmy do jednego technikum etc... I gówno mnie obchodzi z kim Cameron się kłóci mi jedynie kto tam przeszkadzał to INSCAPE i tyle w temacie... Hmm chyba zamontuję rolety w toalecie bo może mnie jeszcze podglądać będziesz :*

święta racja

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Prezentacja jest całkiem fajna ale komentarze mnie totalnie odrzucają od serwera. Wynika z nich, że Administrator wcale nie panuje nad swoim team. To jest bardzo śmieszne i zastanawia mnie, po co osoba, która nie potrafi ogarnąć tych kilku osób z team bierze się za serwer, gdzie musi ogarniać kilkadziesiąt lub nawet kilkaset osób. Do tego dochodzą krytyczne uwagi na temat kompetencji administratora i ilości błędów jakie popełnia wprowadzając coś na swój serwer. Z uwagi tylko i wyłącznie na komentarze użytkowników na serwerze nie zagram. Może i piszą głupoty, ale w każdej historii jest trochę prawdy. Zwróciłem uwagę też na IS, który jest bardzo drogi co świadczy o tym, że admin liczy na kasę. To oczywiście nie jest złe gdy daje graczom coś od siebie. Na serwerze nie działa nawet TeamSpeak3, co w moim przypadku jest podstawą kontaktu z team serwera oraz innymi graczami.

Oczywiście serwerowi życzę powodzenia, lecz ja szukam czegoś lepszego.

Opublikowano

A ci się nadal kłócą, serwer dno, szkoda dla niego czasu, admin nie ogarnia swoich pleców, przez co reszta team robi co chce. Bug buga buguje, GM robi co chce np. banuje, faworyzuje znajomych graczy oraz pomaga w expie (przejmuje spoty). Po co tu się dalej kłócić? Team Mexili się do tego nie przyzna bo byłoby to największą głupotą, gracze wiedzą swoje bo ślepi nie są, więc kompromisu tutaj nie znajdziecie. Rangoś chce być dowcipny i udawać, że nad wszystkim panuje, a w rzeczywistości jest to tylko teatrzyk zasłaniający rzeczywistość. Admin wie, że reputacja serwera spada i nic nie może na to zrobić. Minęło tyle czasu i nic na pozytywne się nie zmieniło, więc na co wy liczycie? Myślicie, że po waszych postach Rangos nauczy się robić serwer, a cameron przestanie go dymać na kasę? Wierzycie w to co pisał cameron, że nie ma nic wspólnego z Mexilią i pomaga tylko gdy partacz Rangos go o to poprosi? Jeżeli w to wszystko wierzycie to wierzycie też w to, że 21 grudnia będzie koniec świata. Adminom Mexili proponuję zamknąć prezkę, bo jak widać wcale wam nie pomaga, a wręcz przeciwnie. Pozdro.

anonymous--sygna-animacja_zpsc83a8884.gi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...