Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MexiliaMt2 [Dedyk]

kalar1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wykokszony Zarąbiście !! Zapraszam naprawde warto !! Gram tam już bardzo długo i ani troche mi sie nie znudził !!

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poprzednie prezki były lepsze bardziej zachęcające do gry , a ta to łeee szkoda pisać ogółem nic nowego na serwie to nie ma tyle nowości jest na mpc , a wy nie skorzystacie z tego ... , a i dodaj że w cliencie są wiry

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

server stary ile on ma z pół roku ? i do tego trochę głupi

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Opublikowano
poprzednie prezki były lepsze bardziej zachęcające do gry , a ta to łeee szkoda pisać ogółem nic nowego na serwie to nie ma tyle nowości jest na mpc , a wy nie skorzystacie z tego ... , a i dodaj że w cliencie są wiry

Nie ma żadnych Wirusów. To że twój antywirus tak odczytuje nie oznacza że tak jest. Sprawdzałem Kasperskim i NIC nie wykryło.

server stary ile on ma z pół roku ? i do tego trochę głupi

Że stary to już nie może się reklamować ? Myślę że nie bardziej niż autor tej wypowiedzi.

Opublikowano

http://screenshooter...3052088/dpqqaee szkoda że nie ma normalnego launchera z plikami root/locale/icon/(plikinowych map)/exe gdyby nie to, zagrałbym.. lecz 500MB transferu do 13 kwietnia.. nie pobiorę clienta/folderu pack a na samych rootach za przeproszeniem gówno pogram bo nawet na nowe mapy nie wejdę..

//edit. client ~854MB

folder pack ~854MB

pliki root ~przenosi na forum -,-

proszę o dodanie launchera żeby było widać nowe mapki/moby/itemy ;p

max 200-300MB

Opublikowano

Server w 100% stabilny. Lecz 6/7 bony z klasami, powstrzymują mnie od gry na tym serverze.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Z licznikiem wszystko gra, ale w to 17-ście osób szczerze wątpię gdyż obecnie jest ponad 400+.

Co do bonów 6/7 (pod względem klas), wchodzi:

- 5/10 woj

- 5/10 ninja

- 5/10 sura

- 5/20 szaman

@PerdectWordlMt2 - Co ma to ile masz na powtory do tego ile one Ci walą? Z tego co pamiętam jest bon Przeciw, a nie Odp na potworki ;d

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomimo 6-7 serwer jest bardzo fajny. Aż chcę się na nim grać. Wszystko jest genialnie dopasowane i chęć gry nie przechodzi. Pozdrawiam i polecam.

Co ja tutaj robie?

Opublikowano

Hmm mozliwy serwer tylko pytanie za 100 pkt. czy jest taki laucher ze mozna na nim grac tak samo jak na cliencie (slaby net a chcem wszystko widziec) ^.^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...