Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MexiliaMt2 [Dedyk] [Easy]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogi Rangosie, nie piszę tych postów do Ciebie, bo nie jesteś osobą z którą mogłabym prowadzić jakieś głębsze konwersacje, tylko dlatego, żeby ludzie, którzy zechcą poświęcić swój cenny czas na jakiś prywatny serwer, omijali Mexlilię szerokim łukiem. To po pierwsze.

Po drugie, mam ważniejsze rzeczy do roboty niż "wnoszenie czegoś do polskiej sceny prywanych serwerów". Dasz wiarę, że istnieją ludzie na świecie, dla których ważniejsza jest rodzina, przyjaciele czy praca, niż gra pod tytułem Metin2? Mam o sobie wysokie mniemanie, bo znam swoją wartość i nie dam się robić w balona przez jakiś 16latków w grze :) Wybór serwerów w dziejszych czasach jest szeroki, ja mam prawo wybrać taki, który będzie mi odpowiadał i wypowiedzieć się o tym, który według mnie nie zasługuje na chwilę uwagi. I jak pisałam wyżej, nie piszę tego do Ciebie, tylko dla graczy, bo po to jest to forum, by wyrażać opinię.

Po trzecie, twierdzisz, że Cię oceniam powierzchownie, a zobacz co sam robisz :) Nie jestem kimś, kto szuka afer na siłę. Dobrze wiesz, że to co piszę jest prawdą, a Ty nie dorosłeś do tego, by przyznać mi rację, naprawić to co spierdzieliłeś i wyjść z całej sytuacji z twarzą. Do tego potrzebne są jaja, a Ty ich nie masz. Uwierz mi, że napisałabym wtedy o tych fajniejszych chwilach, które spędziłam na Mexilii i zaprosiłabym jeszcze znajomych.

Idźcie na forum, moi mili (o ile po raz trzeci ktoś się nie włamie i nie skasuje 50% jego zawartości :)), pobierzcie ten patcher, który będzie zawierał nowe świecenie się zbroi i przyjdźcie połechtać ego Rangosa.

P.S. - http://mexilia.pl/board/index.php?/topic/397-aktualizacja19042013/ Gdzie tu jest napisane, że wierzchowce są testowe? I jak je testować, skoro znikają po minucie? I pewnie, że są wierzchowce dodane na stałe na 1h - z ISu :)

Buziaczki <3

EDIT:

Skasowałeś link z tematem o navi na Mexilii, nadal nie masz nic do ukrycia?

2chao03.jpg

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up. Wierzchowce są testowane i nie znikają po 1 minucie, a te które są dodane do IS jak i do gry jako drop ze szkatułek to działają i nie bój się umiem dodać wierzchowce ;) Pisz sobie o mnie co chcesz jak już wyżej pisałem leje na to i ciesze się że interesujesz się rodziną i znajomymi i dobrze by było dla nas wszystkich abyś wyłączył ten komputer i udał się właśnie dla nich bo twoją opinię już wszyscy poznali bo spamujesz tutaj nie od dziś i większość wypowiedzi w tym temacie jest twoich. Daj szansę się wypowiedzieć innym ... Miłego dnia 3m się powodzenia w życiu

Opublikowano

Chciałabym zauważyć, że forma żeńska w jakiej piszę oraz mój nick nie wskazują na to, że jestem chłopakiem. Nawet tego nie potrafisz zauważyć?

Poza tym nikomu nie bronię wypowiadania się w tym temacie. Nie moja wina, że na Twoim marnym serwerze dzieje się tyle, że po prostu trzeba podzielić się tym ze światem :) Sobie pogratuluj :) I weź ze mnie przykład. Realne życie to fajna sprawa, ale co Ty możesz o tym wiedzieć?

Każdy, kto zagra na Mexilii prędzej czy później zobaczy jak jest, także zapaszam w celach weryfikacji na Mexilię.

Aha.. bym zapomniała. Podobno ma powstać konkurs, gdzie do wygrania będzie tablet. Prawda to? Mam nadzieję, że nie będzie tak jak z PSP, że ludzie reklamę zrobili a ślad po konsoli zaginął :)

Powodzenia w odkrywaniu swojego realnego życia :)

2chao03.jpg

Opublikowano

Polecam serwer jest to twardy medium z momentami easy. W ciągu swojej gry na owym serwerze musiałem się dużo namęczyć,by coś otrzymać dlatego myślę, że taki serwer powinien być wyróżniony.

Szkoda, że dosyć często poda i atakują inne serwery. No i ogólnie przestałem grać z powodu banowania kont bez przyczyny przez jednego z administratorów ! .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Chciałabym zauważyć, że forma żeńska w jakiej piszę oraz mój nick nie wskazują na to, że jestem chłopakiem. Nawet tego nie potrafisz zauważyć?

Poza tym nikomu nie bronię wypowiadania się w tym temacie. Nie moja wina, że na Twoim marnym serwerze dzieje się tyle, że po prostu trzeba podzielić się tym ze światem :) Sobie pogratuluj :) I weź ze mnie przykład. Realne życie to fajna sprawa, ale co Ty możesz o tym wiedzieć?

Każdy, kto zagra na Mexilii prędzej czy później zobaczy jak jest, także zapaszam w celach weryfikacji na Mexilię.

Aha.. bym zapomniała. Podobno ma powstać konkurs, gdzie do wygrania będzie tablet. Prawda to? Mam nadzieję, że nie będzie tak jak z PSP, że ludzie reklamę zrobili a ślad po konsoli zaginął :)

Powodzenia w odkrywaniu swojego realnego życia :)

Serwer jest marny według ciebie. Ale jakoś według tych +400 graczy co są codziennie na serwerze i wchodzą codziennie jest dobry i ok. Fakt zdażają się bany ale jak się kupi konto a poprzedni właściciel nawywijał to tak się dzieje.

Pozatym na serwerze admini coś robią i wchodzą na ten serwer a nie jak na większości wyjeb totalny że nawet nie wejdzie na serwer.

@up

co ty gadasz że często serwer pada. Serwer jest stabilny i nie ma problemów z takimi rzeczami.

mojasygnan.png

Opublikowano

Ci co grają to wiedzą jaki jest serwer natomiast Ci co bana dostali zawsze będą mieli swoją prawdę. Zawsze hejty lecą ze strony tych samych ludzi ;)

Opublikowano

Serwer jest marny według ciebie. Ale jakoś według tych +400 graczy co są codziennie na serwerze i wchodzą codziennie jest dobry i ok. Fakt zdażają się bany ale jak się kupi konto a poprzedni właściciel nawywijał to tak się dzieje.

Pozatym na serwerze admini coś robią i wchodzą na ten serwer a nie jak na większości wyjeb totalny że nawet nie wejdzie na serwer.

@up

co ty gadasz że często serwer pada. Serwer jest stabilny i nie ma problemów z takimi rzeczami.

Jeszcze za krótko grasz, byś mógł zauważyć zjawisko banowania bez powodu. Nawiniesz się temu, komu nie powinieneś i sam się przekonasz. Czas pokaże :) I możesz też nie wiedzieć, że licznik na głównej jest podkręcony o 116 osób. Matematykę pozostawiam Tobie :)

Ci co grają to wiedzą jaki jest serwer natomiast Ci co bana dostali zawsze będą mieli swoją prawdę. Zawsze hejty lecą ze strony tych samych ludzi ;)

Nawet Antek, który był kiedyś GM mówi otwarcie, że dawał bany czasem bezpodstawnie, a Ty dalej w zaparte idziesz, że każda blokada konta jest poparta dowodami :)

2chao03.jpg

Opublikowano

Warto grać?

Jak licznik o przynajmniej 100 osób podkręcony, to chyba będzie stypa w mieście, co? ;x i jak ze sklepami? Da się ulepszać eq stosunkowo do levelu, czy 24/7 na metkach trzeba siedzieć żeby cokolwiek osiągnąć? :x

Opublikowano

Da się ulepszać ale trzeba też na metkach ulepszac.

Nawet jak licznik jest o 100 podkręcony to i tak w m1 jinno jest dosyć sporo osób.

Warto chociaż spróbować .

Zapraszam.

mojasygnan.png

Opublikowano

Hehe pochwal się ile twoje postały ;) tydzień ? ;)

O to powinieneś zapytać swoich przyjaciół. Ja przynajmniej wiem, że to nie ja dałem dupy w poprzednim projekcie i mam nauczkę, że jeśli mam stworzyć dobry serwer, to niestety wszystko muszę zrobić sam. Jednak w przeciwieństwie do ciebie, posiadam całą potrzebną wiedzę, by postawić serwer od zera i nie muszę martwić się o bugi typu znikające itemy po 1 min, bo wiem jak należy to wprowadzić. Nie muszę też lizać tyłka innemu technikowi i spełniać jego zachcianki i tolerować wybryki. Nieskromnie powiem, że mnie i ciebie dzieli gigantyczna granica, której nie przekroczysz. Jedyne czego mogę Ci pogratulować to fałszywość i umiejętność manipulowania graczami - 2 lata ukrywać navi i prywatne postacie na serwerze to trzeba mieć talent.

Tak ogólnie to wystarczy wbić w dział "Serwery Prywatne", by zobaczyć, że ludzie nie mający bladego pojęcia o tworzeniu serwerów Metin2, wprowadzają bez bugów po 2 dniach nauki to, czym Ty tak się szczycisz, po ilu? 2 latach? I to jeszcze osoba z papierami technika informatyka... smutne. Może masz serwer stabilny, lecz z góry Cię informuję, że za 2 miesiące będzie totalnie świecił pustkami. Wychodzą na rynek 2 potężne serwery typu Medium, tworzone przez konkretnych ludzi i gwarantuję ci, że będziesz musiał jeszcze bardziej podkręcać licznik, by mieć te 400 online.

Oczywiście bez zmian, nie polecam serwera i spokojnie, nie będę tu już więcej pisał, bo bez sensu podbijać tylko temat. Poczekamy, a aż ci co teraz bronią Mexilię, będą hejterami numer 1 w tej prezce.

PS: Rangos, na przyszłość taka dobra rada. Jak już chcesz zabłysnąć w dziale "Serwery Prywatne" to najpierw doścignij tych, którzy tam proszą o pomoc, bo obecnie wszyscy mają z ciebie tam polewkę. Próbujesz pokazać swoją (nie) wiedzę, a wychodzi tak, że nawet osoby proszące o pomoc się z ciebie nabijają. Nie ukrywam, że ja razem z nimi. Użytkownicy po 2h uczenia się podstaw na YT mają większą wiedzę od ciebie.

Pozdro.

Opublikowano

Kim polecacie grać? Jaka postac jest dobra tu w expa / pvp i jaka postacia najlepiej sie ogarnia wszystko? :D

Opublikowano

a jeszcze jedno pytanko... nie ma ktoś na zbyciu itemków itp.? Jak ktoś już nie gra a chce oddać to proszę PW :) Postaci nie chce ponieważ nie lubie grać pod nickami innych osób. Z góry dzieki. :)

Opublikowano

Wie ktoś jak tu wygląda system broni ze sr? bo z trutki się nic nie robi a przecież jest jeszcze olimp i jakas inna bron :p

i moje pytanie brzmi jak zrobic albo gdzie dostać taką broń :)

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da się tu jeszcze grać?

Kumpel namówił Mnie (nie wiem jakim cudem) na powrót po resecie.

Zakładam konto, loguję się, a tu "Konto nie istnieje". Zakładam kolejne, komunikat "Konto o podanym loginie jest już w bazie". W takim razie loguje się na nie i co?.. "Konto nie istnieje". Klikam przypomnij hasło, wpisuję login, PRAWIDŁOWY email i ...? Wita Mnie cudny komunikat "Błąd".

Da się to jakoś ogarnąć? -.-

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Serwer zmierza do upadku.Administracja zaczęla stawiac spamboty na najwiekszych serwerach.

1378750883-U1007525.jpg

Szkoda tylko,ze nie zdajecie sobie sprawy,iz takimi botami pogarszacie swoją sytuacje.

Topic@ Nie polecam serwera ze wzgledu na wyciek navii i nie piszcie,ze nie ma bo nawet na tym forum bylo pelno dowodow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...