Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MexiliaMt2 [Dedyk] [Easy]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Failed to execute metin2client.bin : 193" - Administracja jest niedoświadczona. Liczba 193 to emotikona facepalm w języku Mexilia. Niektórzy uważają, że trzeba być geniuszem, by stworzyć taki błąd.

A teraz na poważnie:

Błąd stworzyli Wasi administratorzy, naprawa zajmuje ok 30 sek. - Dłużej robiłem te gify niż naprawiałem błąd lecz... czego się dla Was nie robi...

Tak się patcher odpala u Was:

1.gif

Tak się patcher odpala u mnie (tak powinno działać):

2.gif

Teraz zadanie dla Was, przypilnujcie by admini też Wam to naprawili - dowiecie się, czy mają dla Was 30 sek wolnego czasu (w końcu za coś im płacicie w tym IS).

Post powstał na prośbę pewnego gracza serwera Mexilia, który napisał do mnie na GG.

Jak to miało być zabawne to nie dziwię się że tyle na kompie siedzisz....

U mnie patcher działa poprawnie i nie znam nikogo z tego typu problemem ....

Kolejna sprawa - TO NIE MA ZNACZENIA czy odpalasz przez patchera czy też przez MexiliaMt2.exe ....

Cóż szkoda że nie mamy tak zajebistego patchera jak inscape czyli gotowca z MPC ze zmienioną grafiką co działał 30% osób ;(

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

CO TO JEST ZA SERWER NA KTÓRY KTOS MI KUR** WYSYLA SMS Z PREZKA ?

KIEDYS TAM GRALEM (2LATA TEMU) A TERAZ DOSTALEM SMS. .. !

porazka.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

KOlejny serwer na ktorym nieudolna administracja wprowadzajac jedna nowa rzecz psuje 3 inne, nie bede sie rozpisywal bo szkoda mojego czasu. DNO

Opublikowano

Na forum serwera administrator wysuwa propozycję odnośnie aktualizacji gry do graczy. Jeżeli nie pasuje ci jakaś aktualizacja wystarczy zajrzeć i napisać.

Pozatym na serwie są częste eventy,dużo ludzi i miła atmosfera zapraszam.

mojasygnan.png

Opublikowano

Opłaca się grać od nowa ? Ile graczy online? Nie ma obaw, że nagle padnie czy coś ?

Opublikowano

Opłaca się grać od nowa ? Ile graczy online? Nie ma obaw, że nagle padnie czy coś ?

Nie opłaca wg mnie. Liczbę masz na str glównej ~600 zawsze jest. Na serwie eq z navi.

Opublikowano

Na serwerze jest sporo graczy.

Myślę że opłaca się gdyż dużo jest lv niskich.

Obaw do padnięcia nie ma serwer stabilny.

mojasygnan.png

Opublikowano

Na serwerze jest sporo graczy.

Myślę że opłaca się gdyż dużo jest lv niskich.

Obaw do padnięcia nie ma serwer stabilny.

Aż się zastanawiam czy piszesz te pozytywne komentarze dla SM... czy dla jakiś innych korzyści... w sumie nie wnikam, lecz to dosyć dziwne, gdy ktoś pisze na 2 stronach aż 3 pozytywne komentarze o tak... "profesjonalnym" serwerze :D.

Ale ok... każdy ma swój gust...

Prawdę mówiąc dziwię się że to coś (mam na myśli Mexilię - serwerem tego zlepku plików nie nazwę) jeszcze stoi... Skoro jednak tak jest, to zapewne to coś się jakiś czas pokręci. Zapomniałem już o tym cyrku i w sumie gdyby nie ciekawość, co się wydarzyło w tym cyrku, że prezentacja została odświeżona, to bym nawet tu nie zajrzał.

Mi osobiście lata to czy Mexilia postoi miesiąc, rok... dla mnie i tak jest to jedynie tylko kabaret - nic więcej.

W sumie kto chce się dowiedzieć czegokolwiek o tym serwerze, to powinien przewinąć prezkę o 3-4 strony. Oczywiście pozdrawiam i serwera nikomu, powaznie nikomu nie polecam.

Opublikowano

x

A tu kolejny kabaretowy epizod, ukazujący atmosferę na tym PROFESJONALNYM serwerze :)

Na forum serwera administrator wysuwa propozycję odnośnie aktualizacji gry do graczy. Jeżeli nie pasuje ci jakaś aktualizacja wystarczy zajrzeć i napisać.

Pozatym na serwie są częste eventy,dużo ludzi i miła atmosfera zapraszam.

Ciekawe kiedy te eventy :) Mówisz o tych OXach robionych na odczepnego? :)

2chao03.jpg

Opublikowano

juleńka pare dni temu byly raty,ox i event z niebieska smiercia. dzis tez byl ox i w weekendy sa raty.

Hahaha widze ze tu coraz ciekawiej sie robi. Te EQ z navi to pewnie nagroda za OX? :D No to faktycznie PRO EVENTY! To mam pytanie do admina serwera, czy jest mozliwosc po wygraniu OX wymiany itemka z navi na konto GM?

anonymous--sygna-animacja_zpsc83a8884.gi

Opublikowano

Dziękuje za linki - navi usunięte ;) Czekam na wstawki z dzisiejszą datą pozdrawiam.

Pozostałości po dawnych czasach ;) Ale piszcie co chcecie leje na to ;)

słaby serwer a ludzi coras mniej

W szkole siedzą a nie tak jak Ty ;) Kup sobię słownik bo "coras" bardziej mnie to irytuje.

Hahaha widze ze tu coraz ciekawiej sie robi. Te EQ z navi to pewnie nagroda za OX? :D
No to faktycznie PRO EVENTY! To mam pytanie do admina serwera, czy jest
mozliwosc po wygraniu OX wymiany itemka z navi na konto GM?

Tak wystarczy wypełnić formularz :

Login Konta :

Nick Postaci :

Kopia świadectwa szkolnego (Załącznik) :

Zdjęcie z wycieszki klasowej (opcjonalnie) :

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Ta Rangos, te ssy latają już od kilku miesięcy i teraz mamy wszyscy uwierzyć, że właśnie pół godziny temu je usunąłeś :) Bujać to my, a nie nas :)

Swoją drogą dobrze mówisz, że lejesz na to co piszemy, bo czy to opinie negatywne, pozytywne czy prośby graczy, zawsze miałeś to w dupie, dokładnie tak jak swój serwer. Zabawny przestałeś być już dawno, więc daruj sobie ten sarkazm, bo to świadczy tylko i wyłącznie o Tobie. Mexilia jest na takim samym poziomie jak Ty, więc już niżej upaść nie może :)

Aha, i chciałam Ci pogratulować nowej mapy na 230 lvl, która jest zbugowana, dodania nowych wierzchowców - zbugowanych, bo znikają po minucie oraz najważniejszego, co zrewolucjonizowało Mexilię i pokazało ile potrafisz - zmiany wyglądu zbroi i broni. Brawo! Wszyscy są z Ciebie dumni!

2chao03.jpg

Opublikowano

up. Ja natomiast chciałbym Ci pogratulować kolejnego nic nie wartego i nikogo nie obchodzącego wątku na tym forum który podobnie jak całą reszta twoich wypowiedzi prowadzi tylko i wyłącznie do zaśmiecenia tego forum które i tak jest już pełne syfu.

1. Wierzchowce dodane są na test, a te które zostały dodane na stałe są na 1h.

2. Mapa na 230 level nie jest zbugowana

Jako że jesteś osobą która nic nie wniosła na Polską scenę prywatnych serwerów Metin2 nie mam zamiaru poświęcać Tobie więcej czasu niż zajęło mi napisanie tego tematu. Dziwi mnie jednak fakt że masz o sobie takie wielkie mniemanie natomiast całą resztę ludzi oceniasz powierzchownie bo tak naprawdę nic o mnie nie wiesz. Co do poziomu serwera to Mexilia jest aktywna od ponad 2 lat (liczba graczy utrzymuje się od 400+ dziennie) i ma się dobrze więc jeśli jest on na "moim poziomie" to potraktuję to jako komplement ;)

Zapraszam wszystkich serdecznie do gry niebawem pojawi się nowy patch więcej informacji o nim znajdziecie na forum w Tablicy Ogłoszeń Pozdrawiam. I miłego trollowania ;)

Aż się zastanawiam czy piszesz te pozytywne komentarze dla SM... czy
dla jakiś innych korzyści... w sumie nie wnikam, lecz to dosyć dziwne,
gdy ktoś pisze na 2 stronach aż 3 pozytywne komentarze o tak... "profesjonalnym" serwerze :D.

Ale ok... każdy ma swój gust...

Prawdę mówiąc dziwię się że to coś (mam na myśli Mexilię - serwerem
tego zlepku plików nie nazwę) jeszcze stoi... Skoro jednak tak jest, to
zapewne to coś się jakiś czas pokręci. Zapomniałem już o tym cyrku i w
sumie gdyby nie ciekawość, co się wydarzyło w tym cyrku, że prezentacja
została odświeżona, to bym nawet tu nie zajrzał.

Mi osobiście lata to czy Mexilia postoi miesiąc, rok... dla mnie i tak jest to jedynie tylko kabaret - nic więcej.

W sumie kto chce się dowiedzieć czegokolwiek o tym serwerze, to
powinien przewinąć prezkę o 3-4 strony. Oczywiście pozdrawiam i serwera
nikomu, powaznie nikomu nie polecam.

Hehe pochwal się ile twoje postały ;) tydzień ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...