Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MexiliaMt2 [Dedyk] [Easy]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze? Wbilem 118 lvl znudziła mi się gra.... Mam tam z 60 ziół olimpa 49 sr z intem i jakos nie korci mnie by grać tam dalej.. na małpy idzie wejsc nawet na 1 lvl : ) Sztuczka.. Pełno noobów

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Na dniach wprowadzony zostanie profesjonalny pet system :

- Auto odwoływanie peta w M1

- Auto zmiana nicku peta przy pierwszym użyciu

- Możemy mieć TYLKO jednego peta na postać

- Dodatkowe Bonusy Peta

- Możliwość Zmiany Bonusów Peta

- Możliwość Zmiany Wartości Bonusów Peta

- Możliwość Expienia Peta

- Nie bugują się bonusy Peta.

Na Twoim miejscu nie byłbym tego taki pewny.

anonymous--sygna-animacja_zpsc83a8884.gi

Opublikowano

Rangos obiecałeś mi wczoraj, że zajmiesz się (po miesiącu) rozpatrzeniem skarg w supporcie.

CO do poprawek, to nie tylko pety i konie się zepsuły. Zioła wymienia się pojedynczo, wyrzucone itemy znikają po 3 minutach, dinozaurów nie można chować do depo, nie można handlować nowymi fryzurami. Wymieniać dalej?

2chao03.jpg

Opublikowano

Up. Nie da się nie świadomie zbugować petów dlatego też nie wiem co jest tutaj takiego zaskakującego że permy poleciały. Pety staramy się naprawić ale musiałem poprawić tez i inne rzeczy bo jak wiecie mieliśmy małą awarię ale na dzień dzisiejszy zostały mi w sumie tylko pety do poprawy z takich grubszych rzeczy.

Opublikowano

Z tego co słyszałam, pety bugował się w ten sposób, że po przywołaniu zwierzaka i wejściu na konia dodawały wielokrotne bonusy postaci. To naturalne, że skoro się ma i peta i konia, to się ich używa. Dalej twierdzisz, że można to zrobić tylko celowo? Na wszelki wypadek schowałam swojego zwierzaka i księgę konia do depo, bo nie wiem, czy nie dostanę perma gdy sobie zechcę pojeździć. I pewnie by tak było, gdyby mi ktoś nie wytłumaczył o co w tym wszystkim chodzi.

2chao03.jpg

Opublikowano

Z tego co słyszałam, pety bugował się w ten sposób, że po przywołaniu zwierzaka i wejściu na konia dodawały wielokrotne bonusy postaci. To naturalne, że skoro się ma i peta i konia, to się ich używa. Dalej twierdzisz, że można to zrobić tylko celowo? Na wszelki wypadek schowałam swojego zwierzaka i księgę konia do depo, bo nie wiem, czy nie dostanę perma gdy sobie zechcę pojeździć. I pewnie by tak było, gdyby mi ktoś nie wytłumaczył o co w tym wszystkim chodzi.

To Wy nic nie wiecie o bugach w pet systemie, jak pobiorę Clienta to Wam pokażę co Rangos tam wyczarował. Clienta już zasysam.

Edit.

Ciekawe, dzięki temu, że masz zbugowany pet system to nie mogę użyć prawdziwego ciekawego buga. Poczekam aż naprawisz te konie.

anonymous--sygna-animacja_zpsc83a8884.gi

Opublikowano

Screeny są z przed roku kiedy to jeden GM rozrzucił EQ z navi i zrobiliśmy cofkę aby je wyeliminować i taka jest prawdziwa i jedyna wersja. Dlatego też jeśli ktoś uważa inaczej to SS z dzisiejsza data jeśli nie to japa w kubeł ...

Screeny owszem, a może zaprzeczysz, że w EQ tego całego Krokieta nie ma żadnej ingerencji Vanili? Problem w tym, że niektóre osoby na waszym ts mają za długi język i lubią się swą znajomością pochwalić. Kopiecie sami pod sobą dołek, a potem na siłe próbujecie wyjść z twarzą. Czemu nie skomentowałeś nic o postaciach Camerona i Vanili oraz jej przyjaciołach? Czemu nie napisałeś nic o fali graczy z balmory, która przyszła na Mexilię dla profitów? Zapomniałeś już jak sam obiecałeś zioła graczom za wejście na OX, bo potrzebujesz dużo osób do screena do prezki na forum? Wiesz czemu? Nie chcesz poruszać tematu dla ciebie niewygodnego, doskonale wiesz, że stoisz na przegranej pozycji dlatego się wycofujesz. Prawdy nie ukryjesz, wystarczy cofnąć się do poprzednich prezentacji serwera gdzie prowadzisz ze mną dyskusję i sam przyznajesz mi rację. Już zapomniałeś swe obietnice, że wszystko się zmieni?-Puste słowa.

Tak jak pisałem, tu się nic ne zmieni. Rangos nic nie zrobi z Vanilią bo straci Camerona. Sam nie uciągnie serwera co widać obecnie, gdy Cameron nic nie robi. Bug, buga buguje. Teraz naprawisz buga z końmi, a jak już ktoś napisał odbugujesz wywalanie CH za pomoca petsystemu. To błędy na poziomie przedszkola, gdybyś sprawdził kod, który wgrywasz być zauważył dziwny warunek. Ale jak to mówi Vanilia "małpa przepisująca" nie widzi tego, łatwiej zrobić Ctrl + C / Ctrl + V. Teraz masz tego skutki.

Za długi łańcuch dałeś Vanili i zaczęła szczekać w przedpokoju. Nie potrafisz zapanować swoją administracją, nie widzisz co się dzieje. Zapewne Cameron częściowo tuszuje przed tobą wybryki Vanili ale tego nie jestem w stanie stwierdzić. Grunt, że nic z tym nie robisz. Pisałeś "Wróć za 3 tyg i ocenisz zmainy". Wróciłem po 3 tygodniach, napisałem Ci co się zmieniło czyli nic. Teraz wracam po kilku miesiacach i informuję cię, że udało ci się zrobić coś niesamowitego. Zbugowałeś i zniszczyłeś serwer jeszcze bardziej - gratuluję. Wystarczyło pozbyć się 2 korników z administracji, poczytać trochę o plikach serwerowych, pobawić sie na oddzielnym serwerze... wtedy teraz byś wiedział jak to naprawić. Jeżeli nie wymienisz pet systemu to naprawiając jeden bug stworzysz drugi. Albo zepniesz tyłek i to zrobisz albo sprawisz, że CH będą padały jedno po drugim. Pamiętaj, że bardziej serwera już nie zniszczysz. Poczytaj na forum posty, poproś o pomoc kogoś kto wprowadził pet system poprawnie, inaczej Mexilii wróże bliski koniec.

0j6tj3h.png

Opublikowano

Powiem tylko tyle że ani Cameron ani Vanilia ani żadne z ich znajomych nie byli na serwerze od ponad pół roku.... Cameron pomaga gdy poproszę go o pomoc z bazą / plikami ale nie wchodzi do gry ani nie ingeruje w żaden inny sposób. To czy sobie gra na balmorze czy nie jakoś nie bardzo mnie interesuje bo to jego indywidualna sprawa gdzie gra i w co. Pety usunę ponieważ kupiłem od sensuala i są zbugowane (miały być dobre...). Jak chcesz mi doradzać to zapraszam na TS porozmawiamy i obgadamy all natomiast jeśli chcesz dalej tutaj pisać to nie widzę w tym problemu. Pozdrawiam.

Opublikowano

niesprawiedliwość istnieje .... sura może robić tylko broń z miecza (szpona....[który jest do pvp])

a taki wojownik z miecza i 2 ręcznej co oznacza, że może zrobić z dwóch broni a na dodatek sura nie może ubrać bojowego .....

Opublikowano

Niestety wszystko co pisze "Netrivo" to czysta prawda. Rangos tobie sie nigdy nie chciało czytać prawdy dlatego nie czytasz jego postów do końca. Wiesz doskonale że Vanilia zepsuła Ci wszystko! I nie jestem kolejnym zwolennikiem jakiegoś shishy bo go słabo znam. I to błąd że GM jest zwykłym graczem na serwie bo sam widzisz co robi chodź może nie chcesz w to wierzyć ale tak jest... Zrobisz oczywiście jak chcesz ale jeśli tego nie zmienisz ten serwer będzie stał ale pusty...

Opublikowano

Witam.

Na MexiliaMt2 grałem pod nickiem Shisha / 35725040

http://www.youtube.c...QE&feature=plcp

Serwera nie polecam.. Dlaczego ?

1. Eq z navi

http://imageshack.us/photo/my-images/600/11111111g.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/441/55j7kk.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/94/222222222222i.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/854/0928204503.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/222/6elun8.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/18/2e16kud.jpg/

. Eq od GM - Rangosa i Camerona

Gdzie jak wbijałem na ty, serwie 250

to pan Rangos mi pomagał w prowadzeniu

postaci czyli ulepszacze i kody na expa z is

ps. Adrian serdecznie tobie dziękuje za ta pomoc ;]

3.Administracja Mexilli gra na serwerze "Balmora.pl"

Gdzie wymieniają eq na swoim serwie za eq na *ujmorce

4.Gralem tam tylko dlatego ze niczego mi nie brakowało

a tak wgl na serwie nuuudyy...

Moja postać została wywalona z serwera wiec nie znajdziecie jej w top

postac wywalił pan Cameron.

Jeśli ktoś chce to gg całej administracji serwera pisac pod gg 35725040

tutaj nie podam bo znów usuna posty

Serdecznie pozdrawiam i dziękuje za gre na tym serwie ;]

~Shisha

Opublikowano

Po screenach stwierdzam, że serwer nie jest wart uwagi. Posty starych graczy tego serwera pokazują, że administracja nie kontroluje tego co się dzieje na serwerze.

Opublikowano

Serwer do dupy nie polecam nigdy w zyciu nie maja zamiaru naprawic tego bugu z tymi permami przez zamiane kont hah powiedziec ze tyle czasu na tym syfie spedziłem nq nigdy wiecej nie wraca podpisuje sie Julenka pod ywoimi postami ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...