Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MexiliaMt2 [Dedyk] [Easy]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Ty wyżej umiesz pisać po polsku?

Co z tego, że stoi 1,5 roku jak jest na nim masa bugów (nawet ten Twój niby nowy system ulepszeń), panuje kolesiostwo i administracja zdziera kase z graczy?

2chao03.jpg

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bug, buga buguje. Mimo złych opinie na temat administracji postanowiłem zagrać na serwerze. Efekt tego był taki, że po 30 minutach gry, wyrzuciłem clienta z dysku. Podziwiam ludzi, którzy potrafią grać na serwerze, gdzie jest więcej bugów niż ludzi w M1 (a osób w M1 jest dużo i to jedyny malutki "+" dla tego serwera). Czytając posty na forum, zauważyłem, że gracze boją się napisać cokolwiek na serwer, bo automatycznie są stale banowani - słaba polityka prezentowana przez administrację. Radzę omijać serwer szerokim łukiem, przynajmniej dopóki nie naprawią minimum połowy błędów.

Opublikowano

Witam.

Serwer beznadziejny....:

prezentacja ładna.

Administracja nie ogarnięta.

Bug na bugu...

Nie polecam serwera ze względu na Administratora.

261323bez+nazwy.png

[TGM] Na Serwerze Quard.

Opublikowano

1 Bugiem ktorego powinnienes wyeliminowac jest "Camerun". Napisz prawde a nie mydlisz ludziom oczy swoja jakze wyuczona historyjka.Cameron ma dostep do plikow ,nie mozesz go wyrzucic,zerwac z nim umowy poniewaz gdy ja zerwiesz "serwer zostanie rozjebany" slowa Cameruna z Ts kiedy Ty w koncu otworzysz oczy mowilem Ci ja mowilo Ci 100 ludzi grajacych u Ciebie o przekretach Camerona,o eq navi,o sprzedazy sm by doladowac konto na PL. Malo Ci dowodow? powiedz jasno ze boisz sie Camerona a nie. Co do Ciebie Shisha nie wiem po co wstawiasz te screeny i obrabiasz dupsko osobie u ktorej grales. Niech zgadne dostales blokade konta? dlatego teraz sie mscisz? gorszego falszywego czlowieka jak Ty nie widzialem , robisz filmiki o ludziach IC byl twoim kolega a zrobiles o nim filmik.

Co do eq navi bylo jest i bedzie zawsze. Bylo za czasow gdy bylem GM jest i teraz nic sie nie zmienilo poza tym ze doszla do "Teamu" kolejna zmija Vanilia.

Kazdy kto do tej pory Cie bronil i pisal jaki to masz super serwer teraz wypowiada sie negatywnie dlaczego? pomysl? z czasem kazdy odkrywa prawde gdybys zerwal wspolprace z Cameronem mial bys o wiele wiecej graczy

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Krótko i na temat serwer zjebany. Najebane syfu w kite. Lepiej grajcie tu gdzie ja

sygnavp.jpg

W dupie mam balantie (i tak padnie w ciągu tygodnia o ile wystartuje)

Opublikowano

Juleńka nic dodać nic ująć, chodź jeśli chodzi o GM Antek to nie byl bym tego taki pewien ze dzięki niemu ludzie jeszcze trochę są bo co to jest za działanie że banuje mnie bez powodu. I co to jest że pomaga tylko swojej gildi , i co to jest że popiera tylko swoich ludzi na ts a innych można obrażać a jak jego ludzi sie obrazi to leci ban? Serwer jako tako sie przy nim nie trzyma... Serwera nie polecam szczerze

Opublikowano

Juleńka = Shisha :*

Płacze tylko dlatego , że wywalono mu konto 250 lvl bo okradł masę ludzi i jeszcze suszył zęby , myśląc że jest bezkarny .

Myślał , że jest bożyszczem gimbusów. Ale koniec tej samowolki. Tacy jak Ty nie mają prawa przebywać na serwie.

Kalar(Eyleen)- były GM , który kminił sobie itemki z postaci GM na prywatną , gdyż był na tyle bezszczelnym i zakłamanym leszczem.

Dodatkowo posiadał EQ navi na jednym z kont , za które został zbanowany . Toteż zaczął płakać, że Mexilia mu zrujnowała życie <lol2>

Oceniasz innych GM a sam byłeś zerowcem. Nie wiem jakim cudem można być takim obłudnikiem . Popatrz najpierw na siebie a dopiero potem na innych.

DO RESZTY HEJTERÓW : Nie podoba się ? Trudno . Wszystkim nie dogodzimy . Zioła usunięto bo były zbugowane . Bugi starają się wyszukiwać i naprawiać. Nie ma idealnego serwera , ale jeśli będziecie słuchać właśnie takich ludzi jak Ci o których pisałem wcześniej to NIE ZNAJDZIECIE SERWERA KTÓRY WAM PASUJE - gdyż zawsze znajdą się sfrustrowane dzieci które będą seplenić o EQ navi itd...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spróbuję wam zilustrować sytuację na serwerze Mexilia:

Adminowi wydaje się że ilość graczy na Mexili wygląda tak:

38208640714574660218.jpg

Ale gracze doskonale wiedzą, że wykres wygląda tak:

34971677237909918632.jpg

Adminowi wydaje się, że potrafi wprowadzić wszystko bo jego możliwości wynoszą tyle:

100.jpg

A tak naprawdę po bugach widac że wynoszą max tyle:

10procent.gif

A Cameron, który potrafi równie dużo jest dla niego Bogiem:

bog2.jpg

Przez co cały serwer stał się jednym wielkim cyrkiem (oczywiście gracze Mexili mogą użyć tej grafiki jako sygnaturkę - pozwalam):

74424555160543311276.jpg

0j6tj3h.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najgorszy Serw na jakim kiedy kolwiek grałem

Najgorsza Administracja chodzi mi tu o new Admina(SuperMario2)

Dlaczego??

Po 1 dziś dostałęm od niego bana za to,że wczoraj rozje.. ich na wojnie i powiedziałem,że nawet to,że mają GM na wojnie im nie pomogło.

A dziś oni chcieli rew idziemy do ich królestwa zaczynamy sie z nimi bawić a tu okazuje się ,że <Obsydian,Antek,Dil3r,Rasin> tak zwana(Elita) glidi Projekt ma NAVI

Powiedziałem,że nie bierzemy z nimi rewa dopuki nie zdejmą Navi (Antek powiedział, że ich oczerniam publicznie i BAN NA IP

^^

Prucz tego pozwala bugować ludziom(z glidi) lvle a gdy chcą odejśc banuje ich.

Opublikowano

@UP

Popieram cie w 100% masz racje.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Dlaczego??

Po 1 dziś dostałęm od niego bana za to,że wczoraj rozje.. ich na wojnie i powiedziałem,że nawet to,że mają GM na wojnie im nie pomogło.

A dziś oni chcieli rew idziemy do ich królestwa zaczynamy sie z nimi bawić a tu okazuje się ,że <Obsydian,Antek,Dil3r,Rasin> tak zwana(Elita) glidi Projekt ma NAVI

Powiedziałem,że nie bierzemy z nimi rewa dopuki nie zdejmą Navi (Antek powiedział, że ich oczerniam publicznie i BAN NA IP

^^

heh to jest własnie tak przyznaje przegraliśmy z wami wojne przy czym was 16 na nas 10 wynik wojny 100-98...

Najlepiej jeśli się komuś nie daje rady powiedzieć ze ma navi... podrawiam Dil3r

Opublikowano

A ja nie mam szacunku do serwera, na którym GM ma swoje prywatne konto i gra z innymi graczami. Nie interesuje mnie to, czy na jakieś śmiesznej wojnie było navi czy nie (wątpię w navi, to słowo jest używane zbyt często jako ostateczny argument gdy ktoś już nie potrafi niczego wymyślić). Nie zmienia to faktu, że GM grający na serwerze nie jest bezstronny i faworyzuje swoich przyjaciół, zwłaszcza, gdy jest z nimi w gildii. Tyle na temat.

Opublikowano

A ja nie mam szacunku do serwera, na którym GM ma swoje prywatne konto i gra z innymi graczami. Nie interesuje mnie to, czy na jakieś śmiesznej wojnie było navi czy nie (wątpię w navi, to słowo jest używane zbyt często jako ostateczny argument gdy ktoś już nie potrafi niczego wymyślić). Nie zmienia to faktu, że GM grający na serwerze nie jest bezstronny i faworyzuje swoich przyjaciół, zwłaszcza, gdy jest z nimi w gildii. Tyle na temat.

A ja nie lubie ludzi , którzy nie widzieli jak to funkcjonuje a oceniają z góry. Nie interesuje mnie do czego masz szacunek . Nie chcesz to nie graj , ale opinie zostaw sobie dla siebie. Widze że na siłę chcesz zrazić innych graczy .

Opublikowano

A ja nie lubie ludzi , którzy nie widzieli jak to funkcjonuje a oceniają z góry. Nie interesuje mnie do czego masz szacunek . Nie chcesz to nie graj , ale opinie zostaw sobie dla siebie. Widze że na siłę chcesz zrazić innych graczy .

heh to jest własnie tak przyznaje przegraliśmy z wami wojne przy czym was 16 na nas 10 wynik wojny 100-98...

Najlepiej jeśli się komuś nie daje rady powiedzieć ze ma navi... podrawiam Dil3r

Sibelis-JLB Potwierdzam to co antek ci napisał jesteś zwykłym Hejterem i żryj gruz cyganie

No w tych oto wypowiedziach wypowiadała sie Administracja i zarowno Glidia Projekt

hmm Czy ja kiedy kolwiek pytałem sie ciebie jak coś zrobic??

Jezeli ja kłamie to czemu usunełes moje tematy na forum mexili 17 razy a temacie nic nei dozwolonego nie było napisałem tylko (Czy GM powinien Byc w glidi (Być jej załozycielem))

Spoko popełniam błędy w pisowni i nie ukrywam kujonem nie jestem ale i nie jestem tako ofermo jak ty,że w ciagu 2 lat robie roboty nie potrafie znaleść i nałoguuje w metka od 5rano do 2w nocy

Ja ci moge powiedzieć jak to funkcjonuje po 1 idziesz do Projekt za przeproszeniem Lizesz d.. Andkowi a on ci pomaga wbić 250lvl i robi Ox dla swojjej glidi zebyś miał zioła na ulepszenie..... Ale hola jeżeli odchodzi z Glidi odrazu Perm:) Jezeli inna glidia rozwali Projekt odrazu najlepsi gracze z tej glidi Perm No to chyba tyl;e Miłej Gry życze.

Opublikowano

Dlaczego??

^^

Nikt z naszej gildii nie ma Navi i antek nie pozwala nikomu bugować lv 1 słysze o czymś takim a za oczernianie bezpodstawne jest ban dowody ma postępuje wg regulaminu więc nie wiem w czym problem a bana nie dostałeś za to że przegraliśmy tylko za to że masz nie wyparzony ryj :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...