Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wierzysz w Koniec świata 2012 ? <:

Yodix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, już zbudowałem tratwę i zrobiłem duże zapasy jedzenia ale najważniejsza jest modlitwa bo tylko Bóg Was może uratować.

Hahaha, oczywiście, że nie wierzę.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie najbardziej interesuje co będą robić ci którzy w to wierzą tego dnia. Prawdopodobnie umrą ze strachu i kilka procent populacji zginie na marne.

Opublikowano

Przeżyłem już parę takich zdarzeń(nawet satanistyczny koniec świata 1999 odwrócone "6"), ten też przeżyje.

A co do pytania "co będą robić ludzie" to tak jak kiedyś, proste. Wezmą kredyty a potem ich nie spłacą i zabiją się przez to. Jest też szansa, że zrobią przestępstwo z nadzieją na koniec świata.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Fajnie by było jakby coś tak jebło jakiś meteoryt albo coś, żeby ludzie się przestraszyli i żeby na świecie zapanował pokój i każdy człowiek miał do siebie szacunek.

/////////////

@OMG@

Co ja pisze xD

Opublikowano

Jak dla mnie to wszystko jest bez sensu , te osoby które sobie wyobrażają te końce świata to i że im to się nie znudziło ;p

mada faka zielak umyj se

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...