Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wierzysz w Koniec świata 2012 ? <:

Yodix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wierzysz w Koniec świata 2012 ? do 21 Grudnia coraz bliżej jak i więcej się o tym mówi . A co ty Sądzisz o Przepowiedni Majów ?

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie obchodzi mnie koniec świata.. w koncu kazdy kiedys umrze.. i to się nie zdarzy :) , lecz moge sie mylic.. w kazdej chwili moze byc koniec świata, to wie i zależy tylko od Boga. Amen.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Nie przepowiedni tylko końca kalendarza.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

Zależy jaki koniec. Jeśli deszcz meteorów czy inne no to może być ale jeśli koniec świata religijny to nie bo nikt tego nie wie a jak wiemy to nie może być.

Opublikowano

Przeżyłem już kilka końców świata.Ten też przeżyję ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Nie będzie tego końca świata, to wie/może zrobić tylko Bóg.. nikt inny .

nawet pani od Religii nie dawno coś o tym wspomniała o koncu swiata.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Nie będzie tego końca świata, to wie/może zrobić tylko Bóg.. nikt inny .

nawet pani od Religii nie dawno coś o tym wspomniała o koncu swiata.

U nas na religii ktoś da hasło o końcu świata i pani z "esami" dyskutuje, a reszta klasy ma spokój do końca lekcji... Dlatego jestem za tym aby częściej były te końce świata...

Poza tym nawet jak będzie to co z tego? Tak czy siak się umrze, a popcorn w sklepie jest ograniczony... Nie mogę się doczekać 21 grudnia jak "banda idiotów", bo inaczej się tego nazwać nie da, będzie szukała schronów i pokażą to w TV... Zawsze lepsza rozrywka niż "Goło i wesoło" na Polsacie Play... ;)

Opublikowano

jak bedzie 20 grudnia trzeba zrobić ostry melanż ;]

Opublikowano

Wali a 20 Grudnia kisiel w Gaciach .

dokładnie

btw. zapraszam wszystkich do Afryki ! gorące murzynki + ostry melanż + vóóódkaa gratiis !! dodatkowo wolne miejsca w łóżku !

Opublikowano

Chuja prawda, skończy się kalendarz majów, zacznie czerwców.

Tak btw. mieli pare tys lat w przód kalendarz, po chuj go dalej pisać, nie dziwie się, że im się znudziło :)

Opublikowano

dokładnie

btw. zapraszam wszystkich do Afryki ! gorące murzynki + ostry melanż + vóóódkaa gratiis !! dodatkowo wolne miejsca w łóżku !

Zapomniałeś o jednym malutkim szczególe... Mianowicie HIV wchodzi na imprezę za darmo... ;)

@Top

A melanż jak to melanż, 21 wypada w piątek, więc zapewne będę opijał ze znajomymi koniec świata... ;)

Opublikowano

1. nie wiecie o tym, że 22 grudnia 2012 roku się kończy CYKL kalendarza majów i rozpoczyna nowy ? koniec świata został odwołany pod koniec czerwca bierzącego roku możecie iść i robić więcej dzieci na wypadek.

Opublikowano
  1. nie wiecie o tym, że 22 grudnia 2012 roku się kończy CYKL kalendarza majów i rozpoczyna nowy ? koniec świata został odwołany pod koniec czerwca bierzącego roku możecie iść i robić więcej dzieci na wypadek.

jak koniec swiata zostal ,,odwołany'' ? człowieku ..-,-

Opublikowano

niedługo będą tematy typu " Bóg do mnie przemówił , koniec jest bliski " , spekulowanie na temat gdzie nikt nie ma żadnych dowodów ani nie ma jak poprzeć swojej tezy jest bez sensu , sama spekulacja i opinie są gówno warte możecie sobie pisać równie dobrze że kiedyś będzie złoto z nieba spadać ale nadal będziecie mogli tylko sobie wymyślać czy tak będzie czy nie ... , nie mają pewnych faktów . ( bo są pewnie jakieś szanse na deszcz meteorytów ze złota o ile się nie stopią po drodze :D )

temat bez sensu , już bym bardziej przecierpiał temat " porozmawiajmy o bogu " ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

A słyszałem, koniec świata to święto ruchome :P.

A co do tematu, to oczywiście, że nie wierzę. Koniec może być jeszcze dzisiaj, za chwilę. Tyle już tych przewidywanych końców świata było, że ludzie przestali wierzyć w te bzdury (a przynajmniej tak mi się wydaję :)). To tak jak wierzyć i zbroić się na apokalipsę zombie. Co jeszcze ludziom do głowy wpadnie...

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...