Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wierzysz w Koniec świata 2012 ? <:

Yodix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy wieże. Ale końca świata chyba nie będzie gdyby nawet był to wreszcie by się coś działo hehe ;d. Ale są też dowody jak by na prawdę było koniec świata np wybuchy wulkanów dlaczego dopiero w tym roku ? trzęsienia ziemi + potopy w Polsce coś na prawdę się dzieje i może to nie będzie koniec świata ale na pewno coś się stanie.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak kurwa wierze, tak jak w te 20 innych które już przeżyłem.

Jestę bogię.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ten cały koniec świata to można powiedzieć straszenie ludzi. Końców światów mogło być więcej. Mówiono o III wojnie światowej , wulkany się aktywują , powodzie, tsunami i inne katastrofy. Jeżeli ktoś wierzy w koniec świata a jest Chrześcijaninem to popełnia grzech. Apokalipsa jest niezapowiedziana. Przypomniało mi się jak rok temu 15 sierpnia gazeta zamojska pisała o końcu świata. Miała zstąpić ręka Boga i miała być burza która zabije ludzi. A co było ? Mocna Burza bez ofiar. Tak więc podsumowując nie wierzmy w to żyjmy spokojnie i miejmy to w dupie.

Arcymistrz
Opublikowano

Nikt nie wierzy, będzie to będzie, nie będzie to nie będzie i huj w oko majowi. Serio nie wierzę ani w Boga, ani w dziadów, którzy żyli x tyś/mln/mld/bln lat temu, dla mnie najbardziej prawdopodobny koniec świata to 2036 ( chyba, że się pomyliłem), jak niby kometa ma pierdolnąć. A z tego co słyszałem koniec świata z 2012 jest przesunięty na 2122 xD

Opublikowano

Ja mam wyjebane, że tak napiszę i sram na to jak umrę to umrę ale w swoim czasie .

To wszystko zależy od boga.

Boże!Daj nam żyć!Amen!

Opublikowano

NAUKOWCE PRZENIEŚLI KONIEC ŚWIATA NA ZA 100LAT BO SIĘ AMERYKAŃCE JEBŁY BY OBLICZANIU PRZESTAŃCIE SPAMIĆ TYM GÓWNEM BO TO ZA 100 LAT BYĆ MA xD.

Mam 16lat i przeżyłem już z 15 konców świata więc sram an to

Opublikowano

Ile razy mam pisać !?

Nikt nie zna daty/godziny kiedy odbędzie się koniec świata.. to wie tylko nasz Ojciec - Bóg.

Oszczędźcie sobie słowa ,,koniec świata bedzie za 100 lat'' itp. itd. bo nikt nie wie :) aż chcę porobić teraz SS waszych wypowiedzi i na YouTube skleić i wrzucić... bo, aż szkoda mi was się robi..

do użytkownika WHY:

Dobry jesteś, koniec świata może być zaraz/jutro/za miesiac/za rok/ .. w kazdej chwili może być, tylko nie wiesz o tym ..

tak btw. koniec świata już się dawno zaczął m.in :

-Terroryzm

-Kataklizm

-Głód

-Brak wody pitnej

-Powodzie

-Tsunami

-Huragany / Tornada / Trąby powietrzne

-Samobójstwa..

To już jest koniec świata.. jeżeli miałby być koniec świata, to byłby on na pewno taki sam jak w filmie ,,2012'' lub gorszy ..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Jak to było? Podmywajcie się dziewczyny... bo nie znacie ...

WIERZE W KONIEC ŚWIATA!!! :3

Opublikowano

Koniec świata jest pewny... ale to za parę milionów lat jak słońce zgaśnie. Bo jakby ktoś nie wiedział (bo na lekcjach odsypia ostatnią nockę) słońce to gwiazda, a gwiazdy mają to do siebie, że gasną. A do tego momentu może i tak wydarzyć się wiele rzeczy i z naszych dzisiejszych problemów będą się najpewniej śmiali. Więc nie ma się o co martwić, bynajmniej jak na razie.

Opublikowano

Nie wiem czy wieże. Ale końca świata chyba nie będzie gdyby nawet był to wreszcie by się coś działo hehe ;d. Ale są też dowody jak by na prawdę było koniec świata np wybuchy wulkanów dlaczego dopiero w tym roku ? trzęsienia ziemi + potopy w Polsce coś na prawdę się dzieje i może to nie będzie koniec świata ale na pewno coś się stanie.

też nie wiem o co ci chodzi z tymi wieżami ale takie powodzie i kataklizmy jakie mamy zdarzają się cały czas od setek tysięcy lat , a na ostatniej przestrzeni lat wszyscy tak buczą o tym non stop w telewizji i wiadomościach jak coś się stanie a jeszcze nie dawno ludzie bez telewizorów i tego natłoku informacji mieli to wszystko w dupie ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Nie wierze, ale oczekuje 21grudnia.

oczekujesz takich tekstów rzecanych przez chłopców do swoich dziewczyn

M-Skoro dziś będzie ten koniec świata to tę ostatnią chwile chce przeżyć z tobą i jeb z dzidy no nie każda się zgodzie ale zawsze

Właśnie po to Majowie to zrobili, żeby mogli walić takie teksty takie jak ten i podobne do tego ;d

Opublikowano

też nie wiem o co ci chodzi z tymi wieżami ale takie powodzie i kataklizmy jakie mamy zdarzają się cały czas od setek tysięcy lat , a na ostatniej przestrzeni lat wszyscy tak buczą o tym non stop w telewizji i wiadomościach jak coś się stanie a jeszcze nie dawno ludzie bez telewizorów i tego natłoku informacji mieli to wszystko w dupie ...

A co Ty myślisz, że w przeszłości nie było takich kataklizmów? To właśnie dzięki nim kontynenty mają obecnie taki kształt jak mają... To samo z globalnym ociepleniem... Niby jest ale potem nastąpi epoka lodowcowa, ten cykl powtarza się co kilkaset tysięcy lat... ;)

Poza tym ja bym się zajął UFO i HARP'em etc. bo to może być prawdą tylko "największe szefostwo" o tym milczy, żeby nie robić paniki... ;)

PS. Ale ten koniec świata to dobry powód żeby odejść od kompa, znaleźć dziewczynę, poruchać, zbakać się do nieprzytomności, dobrze się zabawić... ;)

Opublikowano

Ja jestem ciekawy, czy w ogóle istniała taka przepowiednia... a nawet jeśli, to kto tym pierwotniakom powiedział o tym ? Poza tym, jak bym taki koniec świata miał wyglądać ? Między bajki niech to idzie.

Opublikowano

Kolega ma urodziny właśnie 21 kończy 18lat...:D

Zawsze na lekcjach walił "bąki" i go z klasy wywalali wiec się śmiejemy że 21.12.2012 w urodziny jebnie takiego bąka że bd koniec:)

@top się zobaczy kiedyś to musi się rozlecieć ja tam nie wierze ale kiedyś sie rozleci:d

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Specjalista
Opublikowano

oczekujesz takich tekstów rzecanych przez chłopców do swoich dziewczyn

Rozwiń swoją myśl.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

"Nikt nie zna dnia ani godziny" No tak to nazywamy końcem istnienia ludzkości.

A wg. naukowców ma nadejść kataklizm. Nie znaczy, że wszyscy umrą. Co prawda nie wierzę w to, ale jakiś tam w sercu strach jest.

W sumie, to jest wile teorii. Albo to planeta Nibiru, to przebiegunowanie ... i inne pierdoły. Przebiegunowanie trwa kilka milionów lat, więc to nie jest tak hop-siup.

Opublikowano

Rozwiń swoją myśl.

sry za pisownie zle napisałem chodziło mi, ze oczekujesz czekając na koniec świata możliwości czegoś zrobienia ja podałem tobie przykład czegoś takiego

a tam na dole to podałem przykład czegoś na co możesz czekać

Opublikowano

Niby dlaczego 2 cywilizacje, które nigdy się nie widziały i nie miały ze soba styczności skończyły kalendarz na tym samym roku? Zbieg okoliczności, nie wiem, może... oby.

Opublikowano

Tak, jasne. Miał być już kilkaset razy i dalej nic ;)

Sory za słownictwo ale pierdolą głupoty xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...