Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wierzysz w Koniec świata 2012 ? <:

Yodix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze?? Mam w to wyrąbane...

Jak będzie to będzie.

Pomogłem daj + !

"Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie."

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podobno przy spisywaniu kalendarza którym się posługujemy jakiś mnich się pierdolnął o 6-8 lat i właściwie to mamy 2018-2020rok źródło a poza tym Według kalendarza Ad Urbe Condita mamy 2765 rok liczony od założenia Rzymu czyli wasza apokalipsa 2012 miała być w roku 1259 , ale majowie żyli wcześniej więc nawet tym kalendarzem się nie posługiwali -.-

Pozdrawiam debili którzy bez jakiejkolwiek wiedzy wierzą w to co media im podają.

Naukowcy stwierdzili że 92% ludzi miesza herbatę w prawo 7% w lewo a 1% łyżeczką :P

Opublikowano

Media kłamią!

Chcą byście nie wierzyli w koniec byście robili swoje a grube dupy korzystały!

Koniec milczenia, niech świat wie!

Zapewne po tym poście nie będzie śladu a ja już nie będę pośród żywych przedstawicieli homo sapiens.

Ale kto to przeczyta niech wie, że Nibiru nadlatuje a Annunaki już od jakiegoś czasu kontaktują się z przedstawicielami rządów i wojska na świecie. Przybywają by odwiedzić swój eksperyment naukowy- nas. Wszelkie anomalie pogodowe są spowodowane zbliżającym się brązowym karłem w naszą stronę. Nie będzie kolizji, jedynie zbliżenie na tyle by nasi "stwórcy" mogli bez problemów do nas "wpaść". To będzie dzień sądu, o którym wspominał Jezus Chrystus z Nazaretu. Osądzą nasze rządy, technologię, sposób eksploatacji planety. Po tym zadecydują kto poleci z nimi gdyż prawdopodobnie ziemska atmosfera nie przetrwa tego zbliżenia. Reszta pozostanie na łaskę promieniowania słonecznego, które będzie potężne ze względu na maksimum słońca przypadające na przełomie 2012/2013. Zginie wszelkie życie na Ziemi. Śmierć nastąpi w przeciągu 48 godzin od zniszczenia warstwy ozonowej.

Chyba już po mnie przyjechali. Za chwile odetną mi internet i prąd, spróbuję jednak wysłać ten przekaz abyście poznali praw<error: unexpected end of stream>.

Jestę naukowcę

za czy lata konec śwata : O

Inna wersja:

Nie wierzycie w globalne ocieplenie? Twierdzicie, że to tylko bujda by robić pieniądze? Nie wiecie jak bardzo się mylicie! Media oczywiście chcą byście myśleli, że to tylko bajka a zamiast wzrostu temperatury tak naprawdę zbliża się epoka lodowcowa!

Przejrzyjcie na oczy, lód na biegunie się topi! Mądrzy naukowcy wiedzą co mówią i zbliża się niewyobrażalny potop! Pamiętacie co mówiono na początku? Kiedy lód się stopi to ludzie się potopią, jak za czasów Noego woda pokryje cały glob! A teraz kłamią nam w żywe oczy, że na ziemi jest tyle wody coby można utworzyć kulę o średnicy 1385km! To jest propaganda rządów światowych by nie wywołać paniki a naprawdę korzystać z dni, które pozostały a my mamy robić jak woły by im lepiej było! Bóg po wielkim potopie obiecał, że nie zaleje już Ziemi ale kto w dzisiejszych czasach w niego wierzy? Skoro nie ma podstaw wiary to nie było obietnicy więc i powódź nadejdzie! Woda pokryje wszystkie lądy, góry będą kilometry pod wodą, wszelkie życie lądowe przestanie istnieć. Po tym nastąpi zakwaszenie tych wód przez wszystkie złe i niedobre wyroby cywilizacji co spowoduje wyginięcie i życia wodnego. Świat stanie się wielką kulą kwaśnego oceanu. Bez śladu cywilizacji i życia.

Napisałbym jeszcze ze dwie wersje ale muszę iść do roboty :F

Może wieczorkiem coś wymyślę, okas? <3

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Ja już nie wiem co o tym sądzić. Był okres że wierzyłem w to ale po czasie mi to przeszło i mam to w dupie i moja zasada życiowa na trudne sytuacje :

I tak kiedyś umrę ;)

Opublikowano

@Mar. Quake sputniki? ;)

Koniec świata będzie za pare milionów lat, gdy słońce będzie wygasać, najpierw burza słoneczna, później wciągnie wszystkie najbliższe planety a później się rozpadnie, a nie dlatego że jakiś palant wymyślił kalendarz i powiedział że 21.12.2012 zginie cały świat bo ja tak chce.

Taka moja opinia...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Co sądzę o przepowiedni Majów?

Otóż, skoro nasi współcześni uczeni, którzy mają do dyspozycji najnowszą, cyfrową technikę NIE SĄ W STANIE ustalić daty końca świata, to jakim prawem ludzie ze starożytności mieli to ustalić? Rozumiem, niektórzy mogą uznawać ich za genialnych, ale nie dorównują naszemu, współczesnemu światu nawet w 10%.

Poza tym nikt nie wie, kiedy to nastąpi.

Bóg wie.

Qui est le prochain?

Opublikowano

haha maje sraje mogą gadać i śnić o końcu świata ale i tak w to nie wierze maje to normalni ludzie jak my to jak mogą przewidzieć to nie możliwe bo tylko bóg zna dzień i godzine, przyśle nam człowieka który będzie tak cichy jak złodziej w nocy i nas zabierze do nieba/ raju '' słowa z bibli

Opublikowano

ciekawe który to już koniec świata ...

A gadanie że Bóg wybierze ten moment to tak samo głupie gadanie

,,A gadanie że Bóg wybierze ten moment to tak samo głupie gadanie''

Tak? Kto niby może to zrobić, jak nie Bóg? zastanów się.. Bóg stworzył świat, Bóg może zniszczyć świat.. proste .

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

@UP

Świat powstał w wyniku procesów geologicznych (Czy jakoś tak,już nie pamiętam xD)

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

będzie kłótnia :D,

ja w Boga nie wierzę, samo powstanie ludności jest dla mnie śmieszne

Adam i Ewa mieli 3 synów, jeden zabity przez swojego brata.

Została ich 4, co dalej ?

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Ja tam nie wierzę w żaden koniec świata w 2012 roku. Jak coś to kiedyś albo pierdyknie meteor, albo za kilka miliardów lat słońce wystygnie i będzie mocno pizgać.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

będzie kłótnia

:D

,

ja w Boga nie wierzę, samo powstanie ludności jest dla mnie śmieszne

Adam i Ewa mieli 3 synów, jeden zabity przez swojego brata.

Została ich 4, co dalej ?

Bujdy katolickie, nie zrozumiemy tego ;x Jak "Maryjka" mogła być dziewicą jak "Jezus" był jej synem... Invitro kurwa? ;D.

Tak? Kto niby może to zrobić, jak nie Bóg? zastanów się.. Bóg stworzył

świat

, Bóg może zniszczyć świat.. proste .

Masz dowody na tego swojego Buka? Równie dobrze świat mógł stworzyć kosmita...

fs_pc.png

Opublikowano

Koniec świata.... zaraz, ile to już razy było ?

Hah. Jak dla mnie to jest zwykłe sianie paniki i robienie z tego medialnej szopki. Osobiście uważam, że jeżeli ma coś nastąpić to nastąpi, nikt nie jest w stanie określić kiedy to się stanie. Wróżenie z tego, że kalendarz majów akurat kończy się w 2012r. to nie oznacza, że świat ma ulec końcowi.

Opublikowano

Nie wierzę w konieć świata i nie wierze w boga. ;)

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Ja w necie widziałem , że już w jakiś kraju budują bunkiery ochronne ahahah xD. w googlech znalazlem.

Może bedzie w 2012 koniec może nie . Jest wiele wersji co może się stać , ale stanie sie to co Bóg zrobi.

Słyszałem , też ze może w nas jakaś "PLANETA X" uderzyć źródlo YT)

98725.png

Opublikowano

Ja w necie widziałem , że już w jakiś kraju budują bunkiery ochronne ahahah xD. w googlech znalazlem.

Może bedzie w 2012 koniec może nie . Jest wiele wersji co może się stać , ale stanie sie to co Bóg zrobi.

Słyszałem , też ze może w nas jakaś "PLANETA X" uderzyć źródlo YT)

bunkiery hahaha..

jebnie kometa w bunkier to rozpierdoli caly swiat -,-

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Szkoda, że ludzie są na tyle głupi, żeby w to wierzyć. Najlepsze jest to, że najwięksi idioci zbiorą się do kupy i będą popełniać masowe samobójstwa, albo rozpier*alać miasta, bo jest koniec świata :rolleyes:. Ciekawe, czy ci wyżej naprawdę w to wierzą, czy tylko rozsiewają te brednie, żeby zasłonić to całe polityczne gówno...

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...