Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wierzysz w Koniec świata 2012 ? <:

Yodix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaprawdę powiadam wam ! Jutro nastąpi koniec świata.

Przeżyłem takich już z 15, więc i w to nie wierzę. Jak ma się skończyć, to się skończy i uj.

9368_gold.png

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam lubie się pośmiać z Amerykańców, i jestem ciekawy co się u nich będzie dziać ;p.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Pierdzielicie, że to Bóg zadecyduje kiedy będzie koniec świata..

Gówno prawda ludzie sami sobie stwarzają koniec świata..

Może mi powiecie, że dziurę ozonową też Bóg powiększa?

a lasy i wody to przez kogo znikają ? też przez Boga?

Opublikowano

Jak dla mnie koniec świata mógłby być jutro. Mi to wszystko jedno czy jutro , czy 21 grudnia ;p

zamachyg.png
Opublikowano

Zle mowisz.. Najpierw podymaj, potem miej koniec swiata

mi sie zdaje ze moze sie cos wydarzy.. Bo w kujawsko pomorskim 20km ode mnie traba powietrzna przeszla :D az dziwne ze w dolinie. ; ) coraz bardziej pizga u mnie.. wiatry jak uj wie co.. ledwo co sie po miescie chodzi.. wieje jak skurwysyn

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

@up:

I do tego sztormy na bałtyku i koniec świata gotowy (joke).

@top:

Nie wierzę. Miało być w 2000 i nikt nie wie ile razy już miało być i tak niema i nie będzie. Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Nie wierzę w koniec świata, naukowcy nie potrafią tłumaczyć kalendarza majów, tak samo w tym czasie jest związane coś z proroctwem oriona, ale już nie powiem wam bo zapomniałem - jedynie pamiętam trochę, że jest to związane z zatopioną atlantydą.

Koniec świata może być zaraz, za minutę, za dziesięć minut, jutro, pojutrze, za rok, za sto lat - nikt tego nie wie kiedy to nastąpi.

pre_1352586887__mess10i.png

Opublikowano

chlopie, ja sie ciesze ze ta traba do mnie nie doszla, bo bym dom stracil.. Wpisz w google albo na yt traba powietrzna w swieciu : ) zobaczysz

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Trąby powietrzne to tak samo nie koniec świata tylko to są zjawiska atmosferyczne i cieszcie się, że to tylko trąby, a nie tornada które powodują dużo większe szkody.

pre_1352586887__mess10i.png

Opublikowano

Akopalypsa zbliża się wielkimi krokami, ostatnio miałem przez 3 dni wode skażoną bakterią e.coli oraz nieczynna kanalizacje nawet kurwa sie umyć nie miałem jak ; ]

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Koniec świata będzie za kilka miliardów lat,gdy słońce przestanie świecić

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Bywalec
Opublikowano

Starożytne cywilizacje były mądrzejsze od naszego pokolenia w XXI wieku.

W końcu musi nadejść ten koniec, jak nie w tym roku to w następnym.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Skoro Dinozaury kiedyś wyginęły ,to my wszyscy też kiedyś zginiemy.

"Nie znasz dnia , ani godziny"

Nie wiadomo kiedy to się zdarzy i nie określi tego nawet taki "mądry" człowiek jak Flap_PL choć myśli że wie wszystko..

Wielu ludzi ma codziennie swój koniec świata gdy np.Giną Mu bliscy , ktoś dowiaduje się że jest chory na raka , traci dach nad głową

Opublikowano

Nie będzie końca świata, a to z prostych przyczyn.

Data ważności na moim jogurcie wskazuje 2013, a więc mamy odpowiedź.

A tak na poważnie, moim zdaniem nie będzie końca świata, Majowie mylili się już wiele razy w tej kwestii.Mam nadzieję, że w tej także. ;)

WaldzioxD.png

Opublikowano

Tak będzie koniec świata.Jak nie umrzemy to staniemy się zombie.Będzie jak w The Walking Dead będziemy musieli walczyć o jedzenie,Picie,Ubrania,Leki,Schronienie,Pojazdy.Będziemy musieli jakoś przeżyć i będziemy musieli zabijać ludzi którzy chcą nas zabić i zabrać nam prowiant itd.

Opublikowano

Zabawne, podobno 15% ludzi na świecie naprawdę wierzy w koniec świata tego Grudnia, jest takich idiotów pewnie więcej i przygotowują się do tego, zabawne w tym jest to że człowiek i tak w końcu umrze 70-80 lat przeżyje i o tym mało kto myśli, nie dba o to co będzie po śmierci ale taka bujda majów potrafi im zrobić z mózgów papkę kukurydzianą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...