Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wierzysz w Koniec świata 2012 ? <:

Yodix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja powiem tyle.

Człowiek sam doprowadzi do zakłady ludzkości przez swój mózg który myśli tylko o pieniądzach a resztę ma w dupie. 2 sprawa skład ci Majowie to wszystko wiedzieli? Popatrzcie na technogie teraz a warunki jakie mieli oni. Przynajmniej to dobrze ze ma być niby koniec świata będzie o parę idiotów mniej. Będę miał super prezent na urodziny bo mam je 21.12.12. Szczerze to nie wieże w ten cały zakłamany koniec świata to tylko myślenie ludziom oczu żeby wywołać panikę i można by trzepać kase. Amen!

Ja powiem tyle.

Człowiek sam doprowadzi do zakłady ludzkości przez swój mózg który myśli tylko o pieniądzach a resztę ma w dupie. 2 sprawa skład ci Majowie to wszystko wiedzieli? Popatrzcie na technologie teraz a warunki jakie mieli oni. Przynajmniej to dobrze ze ma być niby koniec świata będzie o parę idiotów mniej. Będę miał super prezent na urodziny bo mam je 21.12.12. Szczerze to nie wieże w ten cały zakłamany koniec świata to tylko mydlenie ludziom oczu żeby wywołać panikę i można by trzepać kase. Amen!

Opublikowano

No niby jest więcej trzęsień, słońce nas mocniej promieniuje, ufo lata nam nad łbami (albo jakieś kropki D:<), ale do 21 grudnia podchodzę z uśmiechniętą japą.

No niby parenaście lat temu na terenie Polski był lodowiec, może znów powrócić (Epoka lodowcowa 5: Teraźniejszość)

@up hmm jakoś kiedyś budowali piramidy, bez użycia ogromnych dźwigów i innych współczesnych maszyn

Co do UFO, od tegorocznych wakacji 3 razy widziałem dziwny punkcik o jasności i wyglądzie jak inne gwiazdy na niebie, tylko to nie mógł być samolot, zbyt gwałtownie skręcał.

Opublikowano

Koniec świata ma nastąpić w sylwestra rok temu miał byś ale naukowcy się pomylili pisało to w wiadomościach strony głównej :P

Opublikowano

Kurwa ja chce święta! Ja chce sylwestra!*

*Teraz na poważnie - koniec świata będzie na pewno, ale może być dzisiaj, może być jutro, a może być za 200.000.000 lat, ludzie nie są w stanie przewidzieć końca świata.

Jeśli jesteś ateistą nie czytaj tego.

Datę końca świata zna tylko Bóg, nie zna tego nikt inny, nie zna tego

Maryja

Jan Paweł II

czy też

Św. Józef

Tyle w temacie.

P.S. Ej, tak w ogóle, kto wie że majowie to przepowiedzieli? Kto widział ten kalendarz? Bo chyba chuja wiedzą.

Game Over

Opublikowano

Nie pierdolcie że tylko Bóg wie kiedy będzie koniec itp. Bo np Ateiści itp nie wierzą w te brednie. Czyli wychodzi że tylko was, katolików nawiedzi koniec świata.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Nie wiem co jest takiego ciekawego w tym Waszym "końcu świata 21 grudnia". Dla mnie ten temat to nuda, czasem nawet mnie irytuje. Wolałbym, żeby nie było, bo za mało jeszcze na tym świecie widziałem żeby ot tak go skończyć, no ale jeśli miałby być, to będzie. Przecież i tak nic z tym nie zrobię.

Jeśli wierzycie w koniec świata to po kiego nabijacie posty na mpc?? Bo tego nie rozumiem.

Opublikowano

To jest to samo co z Haroldem Campingiem.Przepowiadał koniec świata na maj 2012,a gdy nic się nie stało to powiedział,że się pomylił ;]

Końca nie będzie.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Wierzysz w Koniec świata 2012 ? do 21 Grudnia coraz bliżej jak i więcej się o tym mówi . A co ty Sądzisz o Przepowiedni Majów ?

Bóg nas ztrolluje i będzie 20 grudnia...

A tak bardziej na serio to niektórzy ludzie próbują myśleć na tematy o których nie mają pojęcia, więc powstaje to samo pytanie setny raz.

Nie wierze ze banda majow czy inne gowna maja racje

koniec swiata bedzie jak kalendarz w windowsie sie skonczy :3

Czyli 31.12.2099?

Dla wyznawców Chrystusa:

"Nie znacie dnia ani godziny"

Dla ateistów:

Nie wierzysz w Boga, to czemu masz wierzyć w koniec świata?

Dobre bo przecież informacje na ten temat nie są w potwierdzone.

jak koniec swiata zostal ,,odwołany'' ? człowieku ..-,-

Wygląda to tak: Znajduje się stary kalendarz zapisany w dziwny sposób. Po przeliczeniach na system dziesiątkowy i próbie przetłumaczenia języka widnieje data końcówka roku 2012 i przesilenie zimowe (które właśnie jest 21 grudnia) Po takim odkryciu wymyśla się różne teorie i robi setki filmów na którym zarabia się miliony dolarów. Gdy zbliża się data i zarobki nie będą już takie dobre media mówią o błędach naukowców. Są 2 wersje albo będzie za 100 lat albo (wg mnie słuszniejsza wersja) jest to poprostu data końca zmian na ziemi. (Jakiś czas temu Wenus zakrył tarcze słoneczną i były inne tego typu wydarzenia)

Ja jestem ciekawy, czy w ogóle istniała taka przepowiednia... a nawet jeśli, to kto tym pierwotniakom powiedział o tym ? Poza tym, jak bym taki koniec świata miał wyglądać ? Między bajki niech to idzie.

Ludziom się nudzi to wymyślają. A nigdzie nie ma potwierdzone, że tak będzie. Znalazła się data to ludzie już "o to pewnie koniec świata będzie!" nie rozumiejąc stwierdzenia "koniec świata" bo przecież można to interpretować na wiele sposobów.

Opublikowano

Ale tak na logike. Majowie nie mieli ani teleskopów niczego, na czasy obecnie są niedouczonymi kretynami, jak ludzie bez technologi ani nieczego mogliby coś takiego wiedzieć?

Majowie Przewidzieli już dużo Rzeczy i Wszystko się Spełniło :)

Opublikowano

O Dżizes nie ogarniam tego jak każdy panikuje przed ,,końcem świata'' Majowie coś tam bredzą , a w bilblii czy jak to tam się piszę jest że Koniec świata będzie niespodziewany itd . Uważam to za wielką bzdure ^^

?????

Opublikowano

Oczywiście że wierze, teraz dupce codziennie co podpadnie, jem najdroższe żarcie i wydaję pieniądze rodziców bo jacyś pojebani majowie wyczytali w księdze mądrości że nadejdzie koniec świata, to bardzo prawdopodobne ponieważ ci majowie są starożytni <3

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...