Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracze z low elo

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio ? Jak dla mnie to low elo nie zależy od nich . Gdy tylko napiszesz że chcesz iść np. rengarem na jungle to jakiś wcześniejszy pick weźmie Ci go żeby Cie wkurwić. Więc 75% graczy to naprawdę umieją grać, tylko siedzą na tym elo z powodu teamu. Sam mam taką sytuacje żę stoję na 950 elo przez dobieranie teamu. Mam 1350 elo w grach 5 vs 5 , 1500 elo w grach 3vs3 więc wiem co to za różnicy pomiędzy randomami a swoim teamem .

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

najlepszym wyjściem przed trollami i złośliwcami jest zrobienei właśnie swojego teamu albo granie duo top/mid/jungler lub support/ad carry

wtedy można w miarę możliwości " poccarować "

NJxbd4x.png

Opublikowano

Bzdura, ja z 800 na 1035 wbijałem sam, wygrywając 4/5 gier. Czy to napewno możliwe, że tak rzadko "noobteamy" mi się trafiały?

Opublikowano

Jak chceta podam wam nick z serwera US, wejdziecie sobie jako spec na rankeda 600 elo, zobaczycie jakie picki i trolle.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

nie każdy w elo hell jest noobem.. co możesz zrobić sam lub z jednym "ogarniętym" graczem, jeśli 3 innych feeduje?!?! trafisz noob team lub troll picka i dziękuję za grę.. moja metoda?? hmm.. jak troll pick to leave.. lepiej poczekać 30 minut poźniej zagrać i wygrać niż po 30 minutach przegrać poźniej wygrać i masz elo takie samo jak było, a w pierwszym wypadku jest wyższe.. :D

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

nie każdy w elo hell jest noobem.. co możesz zrobić sam lub z jednym "ogarniętym" graczem, jeśli 3 innych feeduje?!?! trafisz noob team lub troll picka i dziękuję za grę.. moja metoda?? hmm.. jak troll pick to leave.. lepiej poczekać 30 minut poźniej zagrać i wygrać niż po 30 minutach przegrać poźniej wygrać i masz elo takie samo jak było, a w pierwszym wypadku jest wyższe.. :D

Wystarczy mi że jak wchodze na konto z low elo i na wstępie przy wyborze trolluja bo last pick idzie na topa i huj nie ważna jest reszta drużyny. On top i takiemu trollowi nie dogodzisz.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

To niech idzie na topa, ty idź na carry/supporta. Jak to się zdarza, że w twoim teamie zawsze są troll picki, a w enemy nie ma?

Opublikowano

Jak chceta podam wam nick z serwera US, wejdziecie sobie jako spec na rankeda 600 elo, zobaczycie jakie picki i trolle.

600 elo i nie potrafisz się wycarrować?

<>

Opublikowano

To niech idzie na topa, ty idź na carry/supporta. Jak to się zdarza, że w twoim teamie zawsze są troll picki, a w enemy nie ma?

Może i są ale to u mnie więcej feedują przez co nic nie mogę sam zrobić ;)

600 elo i nie potrafisz się wycarrować?

z trollami ciężko cokolwiek zrobić.

http://scr.hu/0yu9/3hwqe

Opublikowano

Cóż na początku też tak myślałem po przeniesieniu na EUNE lecz teraz uświadamiam sobie, że ta różnica to tylko mentalna bariera, bo zachód od zawsze był "lepszy" od wschodu :)

Co do 600 elo i carrowania, na EUW jak zaczynałem granie spadłem do 700, aktualnie jestem na dobrej drodze do golda (z 1200 do 1410 w pare dni), więc nie gadaj, że to nie możliwe, bo to jest możliwe i to nie jest tak trudne jeśli potrafisz grać :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Moim zdanie o low elo hell jest takie, że kazdy zaczynał od zera przyznam się że sam stoję na 1204 elo ale to nie znaczy że jestem taki słaby jeśli sami nie wierzycie że tak jest zobaczcie na moje gry rankingowe każdym chempionem wychodzę na + np fizz ( 1 Win 6 Lose = 46kill 44deadów ) to tylko świadczy że się przegrywa przez randomów i POLACZKÓW :) co napinają + POZDRAWIAM MOJĄ DIANĘ I PENTA NA RANKEDZIE <3http://www.lolking.net/summoner/eune/25107213

Opublikowano

Polaczki, heh.

Co prawda większość "polaczków" to po prostu dzieci.

Nie panują nad sobą, nie ogarniają postaci i się pchają wszędzie myśląc ze w tej grze chodzi tylko o zabójstwa...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie umiesz wycarrować gier 1,2k elo? Widocznie to jest Twój poziom i tyle w temacie.

http://scr.hu/41a/8ujsv 

Masz się czym chwalić, 99 cs w 30m na solo topie.

Opublikowano

Wg. mnie to zależy od ludzi na jakich się trafi. Czasami niektórzy potrafią tak zdenerwować, że aż grać się odechciewa.

Opublikowano

Teraz grałem 2 gry z Premade Polaczków napinali się że mam iść do szkoły zaprosiłem ich na Ts okazało się że maja 12 lat ŻENADA :) + Szukam rywali na 1 vs 1 chętni pisać do mnie na Pw

Opublikowano

Beka stary nie udzielaj się na ten teamat, nie wiem jakim trzeba być prosem żeby wygrać 5 vs 4. Wszystko zależy od teamu, jedna wystarczy że jedna osoba coś spierdoli i cała gra się sypie.

ostatnio (żeby nie było grałem3ranki dopiero ; d 1w 2p) grałem tristaną jako ad, a kumpel grał alistare support.. ok grałem duo ranka ale.. na początku 2poszło afk... i grajcie sobie 3 v 5 i tak wygraliśmy także nie gadaj że nie da sie wygrac 4 v 5...

apropo mid miał 2/7 :)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Sam od kilku tygodniu siedze w okolicach 1300 elo, podbijam sie do 1400... zaral jakich troll i znowu spadam...

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

to zalezy czy potrafisz sie dogadywac nawet ze slabymi graczami bo flamowanie ich jeszcze pogarsza sytuaje a powiesz takiemu zeby kupil to i to stal na koncu to mozna to wygrac :>

Opublikowano

to zalezy czy potrafisz sie dogadywac nawet ze slabymi graczami bo flamowanie ich jeszcze pogarsza sytuaje a powiesz takiemu zeby kupil to i to stal na koncu to mozna to wygrac :>

+1...

Na elo hell w którym sam kiedyś siedziałem trzeba niestety ustępować....

Jeżeli mówiłeś że idziesz na top a ktoś picknął np. Renektona na top to nie trolluj tylko idź np. w jungle i wycarry'uj gre junglerem...

Na tym sam sie wybiłem z czego sporo gier grałem na supporcie bo mi linie brali mimo tego że pisałem...

Jak ktoś cie obraża... nie pokazuj tzw. "polaczkowatości" i nie zaczynaj jeździć po matce tylko zignoruj człowieka i idź robić swoje... jak uda ci sie coś zabić to gość sie zamknie i tyle... tylko też nie pisz "HAHA NOOB TOLD YA U SUCK I GOT KILL" itp..

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Polaczki, heh.

Co prawda większość "polaczków" to po prostu dzieci.

Nie panują nad sobą, nie ogarniają postaci i się pchają wszędzie myśląc ze w tej grze chodzi tylko o zabójstwa...

Popieram cię w 100%, dziś na rankedzie 1150 elo. Mieliśmy rozwalony inhibitor i obydwie wierze przy nexusie, przeżył mundo od nas mając ok 3/4 hp i garen z drużyny przeciwnej z ok 1/4 hp. Duże miniony zaczęły rozwalać nexus, 3 osoby pingowały mape, żeby mundo wrócił i bronił nexus przez jakieś 30 sekund a mundo gonił garena przez cała mapę, aż w końcu potwory rozwaliły nexus, hahaha ta pogoń za zabójstwami ... :)

Opublikowano

Wy naprawdę myślicie, że to zależy od teamu i tylko dlatego siedzicie na tym swoim marnym 1200 Elo? Jesteście w błędzie, NIE ma ogarów na 600~ Elo, bo gdyby byli, już dawno by stamtąd wyszli, taka jest prawda. Wy tylko sobie tłumaczycie przegrane, a tak naprawdę po prostu słabo gracie. Ale trudno przyjąć to do wiadomości, czyż nie? Tak działa umysł człowieka, że za wszelką cenę broni siebie. Masz takie Elo na jakie zasługujesz!

To tyle ode mnie, bo smutno mnie się robi, jak widzę wasze posty ;/

@Edit:

"Jaka krytyka ja proponuje zeby kazdy kto pisal komentarz dopisal swoje elo :)"

Moje Elo na chwilę obecną wynosi 1930. Serwer EU West.

Pierdolone dzieci gimperra.

Nauczyły się tak mówić bo gimperr ,wygram tego topa i co ?

League of legends to gra drużynowa a nie że grasz solo.I daj nick swojego konta.

Proszę po podaniu swojego elo podać swój nick... coś nie wierzę w te 1930 elo Q.q

Jedyne co da się zrobić na rankedach to backdoroować,ale do tego bier teleport i mobilną postać.

Chciałbym obaczyć Waszą gre.

Chciałbym zagrać z jakimś 1900 elo 1 na 1 i udowodnić mu jak go zniszczę mimo ,że jestem na 1200.

Pozdro.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Pierdolone dzieci gimperra.

Nauczyły się tak mówić bo gimperr ,wygram tego topa i co ?

League of legends to gra drużynowa a nie że grasz solo.I daj nick swojego konta.

Proszę po podaniu swojego elo podać swój nick... coś nie wierzę w te 1930 elo Q.q

Jedyne co da się zrobić na rankedach to backdoroować,ale do tego bier teleport i mobilną postać.

Chciałbym obaczyć Waszą gre.

Chciałbym zagrać z jakimś 1900 elo 1 na 1 i udowodnić mu jak go zniszczę mimo ,że jestem na 1200.

Pozdro.

Usmialem sie :D

Juz to chyba gdzies pisalem, to ze zejdziesz z linii majac 3/1 albo 2/0 nie znaczy ze carrujesz gre a trolle ci ja przegrywaja.

Masz przewage? to swietnie, zejdz o pomoz innym liniom, ale nie zbierz wszystkich fragow bo to sie mija z celem.

Co do placzu na "waszych trolli", glupi przyklad z dzisiejszej gry, akurat gralem duo z kumplem i trafil sie nam bot, ja blitz, on sivir, na midzie nasza ahri nafeedowala swaina, mial taka przewage ze sam divowal 3 bez wiekszego problemu, w 30 min mial cos w stylu 20/2. Co z tego? W late jeden grab, szybki kill i jego team nie byl w stanie nic zrobic bez swojej gwiazdy. GG dziekuje po grze. Wy na miejscu tego Swaina pewno nagralibyscie filmik na youtube i wyplakali sie na forum ze "ja keruje moje gry a trollsony je przegrywaja, gupie gupki z elohela".

Nie jestem za tym by obrazac tych co maja slabe elo, ale otworzcie oczy i zacznijcie zauwazac swoje bledy, a wbijecie wieksze elo.

Placz w niczym nie pomaga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...