Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracze z low elo

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie się ze mną nie zgodzicie, ale praktycznie każdą grę można wycarry'ować solo, jeśli nie trafimy na warzywa, co się praktycznie nie zdarza. Ludzie na niskim Elo płaczący o to, że cały czas trafia im się słaby team są sami sobie winni. Przez takie pierdzielone flame'owanie teamu i uważanie się za najlepszego dostajecie. Wbijacie się na pałę nie mając pojęcia o pozycjonowaniu, macie 0 wizji na mapie, gdzie enemy ma sporą i później płaczecie, że OMG NOOB TEAM REPORT THIS RETARDS PLEASE OMG REPORT.

Nie zgodzicie się ze mną, ale sami sobie jesteście winni. ~= 80% gier można wycarry'ować.

Chyba ostatnio grałeś w lola 5 miechów temu jak meta to był squishly shaco.... teraz nie ma gry żeby trafiły sie warzywa :F

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale każdy ma elo na jakie zasługuje po ok 200 grach więc jak będzie taki gracz co ma przypuśćmy 70 / 130 to będzie miał coś ok 400 i na pewno gracze nie są aż tacy słabi gracz który uważa że zasługuje na 1400 elo i ma taki poziom na midzie na takim elo wygra solo gre dobrze grając .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Jak ktoś gra z randomowym team'em to może mieć nawet 500 elo. Wszystko zależy od team'u, oczywiście od nas też ale po elo nie da się ocenić ;)

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Jak ktoś gra z randomowym team'em to może mieć nawet 500 elo. Wszystko zależy od team'u, oczywiście od nas też ale po elo nie da się ocenić ;)

Tak by było gdyby elo byłoby obliczane po jednym meczu, ale tak nie jest. Możesz mieć chujowy team pare razy i przez to przegrać... ale nie wmówisz mi że masz go zawsze a przeciwny zawsze samych ogarów. To zapewne Ty jesteś osobą która gra chujowo ale zwala wszystko na team bo nie potrafi przyjąć do wiadomości że jest aktualnie słaba. Łatwiej powiedzieć "miałem staty 0/10 bo miałem nooob team", niż "zjebałem tą grę, muszę poćwiczyć".

Opublikowano

Skończę grać randoma, wbije na konto z hell elo i wam w screenach pokaże jak wygląda gra że tu niema atmosfery są trolle, bany z dupy i wiele więcej atrakcji...

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Arcymistrz
Opublikowano

Wiadomo, dużo ludzi zasługuje na lepsze ELO, jednak jest trudno wybić się na serwerach typu Europa, jest tam bardzo dużo troll'i, noobów, feederów, spinaczy, którzy myślą, że są dobrzy, a tak naprawdę feedują, i zwalają to na junglera, albo na to, że linie były pusznięte. Nie warto tak wyzywać, może was to denerwuje, ale 10 pierwszych gier jest najważniejszych, a teraz jak te trolle widzą koniec sezonu to poprostu robią tak, aby przegrać, a jak będzie nowy sezon, to o ja pierdole, będzie tylu wrednych ludzi co będą chcieli zbić rangę, że chyba tylko team'owe grać będzie można. "Jedna jaskółka, wiosny nie czyni", wnioskując "Jeden carry, gry nie wygrywa", nawet jakbyśmy byli bardzo dobrzy, a współpracuje z nami 1/2 osoby, a ktoś naprawdę chce popsuć humor, to nie ma szans, bo nawet jak mamy słabego gracza, który chce współpracować, a my wiemy co robimy, to wygramy. Ważną zasadą jest to, aby ludzi dowartościowywać, dając im kill'e, pisząc "gj", pomagając im, i najważniejsze, nie flamując.

Opublikowano

Wiadomo, dużo ludzi zasługuje na lepsze ELO, jednak jest trudno wybić się na serwerach typu Europa, jest tam bardzo dużo troll'i, noobów, feederów, spinaczy, którzy myślą, że są dobrzy, a tak naprawdę feedują, i zwalają to na junglera, albo na to, że linie były pusznięte. Nie warto tak wyzywać, może was to denerwuje, ale 10 pierwszych gier jest najważniejszych, a teraz jak te trolle widzą koniec sezonu to poprostu robią tak, aby przegrać, a jak będzie nowy sezon, to o ja pierdole, będzie tylu wrednych ludzi co będą chcieli zbić rangę, że chyba tylko team'owe grać będzie można. "Jedna jaskółka, wiosny nie czyni", wnioskując "Jeden carry, gry nie wygrywa", nawet jakbyśmy byli bardzo dobrzy, a współpracuje z nami 1/2 osoby, a ktoś naprawdę chce popsuć humor, to nie ma szans, bo nawet jak mamy słabego gracza, który chce współpracować, a my wiemy co robimy, to wygramy. Ważną zasadą jest to, aby ludzi dowartościowywać, dając im kill'e, pisząc "gj", pomagając im, i najważniejsze, nie flamując.

To może być prawdą jeżeli zasługujesz na 1350 a masz 1300... Ale jeżeli zasługujesz na 1600 to z 1300 wybijesz się bardzo szybko. Mówisz o zwalaniu na team, a sam to po części tutaj zrobiłeś. Masz racje, możesz przegrać parę gier przez trollów etc. ale w końcu wyjdziesz na plus i to nie ulega wątpliwości... no chyba że rzeczywiście zasługujesz na swoje elo, to pozostaje Ci płakać że zasługujesz na większe tylko masz noob team...

Arcymistrz
Opublikowano

To może być prawdą jeżeli zasługujesz na 1350 a masz 1300... Ale jeżeli zasługujesz na 1600 to z 1300 wybijesz się bardzo szybko. Mówisz o zwalaniu na team, a sam to po części tutaj zrobiłeś. Masz racje, możesz przegrać parę gier przez trollów etc. ale w końcu wyjdziesz na plus i to nie ulega wątpliwości... no chyba że rzeczywiście zasługujesz na swoje elo, to pozostaje Ci płakać że zasługujesz na większe tylko masz noob team...

Nie pisałem, ani nie płakałem, nie zwalałem na team, pisałem, jak najczęściej jest, co dot. troll'i, spinaczy, nie wiem jak na europie. gram na ameryce, nie ma dużych problemów, jednak po kilkunastu grach na europie, po filmikach wiem, że robią na złość, a wtedy wycarrować jest bardzo trudno.

Opublikowano

Nie miałem na myśli konkretnie Twojej osoby; Co do trolli i spinaczy... masz takie same szanse że w przeciwnym teamie oni będą więc w większości gier wyjdziesz na plus...

Masz nawet wieksze szanse ze przeciwny team bedzie mial trolli, przeciez tobie dobiera 4 graczy + PRO (czytaj TY) vs 5 trolli. Ale nie o to mi chodzi, nie mam zamiaru cisnac od low elo czy cos tam.

Da sie przegrac gre przez noobow, ale nie spasc o milion elo, mam sporo znajomych z reala ktorzy sa na elo 600-800, kazdy z nich twierdzi ze sa swietni tylko spadaja przez trolli, jak czasem jednak gram z nimi premady to widac kto jaki poziom prezentuje i szczerze im to mowie ze na swoje elo zasluguja.

Opublikowano

Ceźć mam lofff elo bo mjam sauby tjam.

Po prostu nie są bardzo dobrzy,lub zagrali kiedyś na początku swojej "kariery" w lolu (30lvl) parę rankedów nie poszło im olali to i poszlo grać normale dla funu ;P.

Opublikowano

"nie moge grać na innej linii niż top dariusem/ mid dianą, lb, bo jestem noobem "

"WTF NOOB LUX SUPPORT ???/!!11"

"omg go leave or report you" - po wybraniu postaci, ktora mu sie nie spodoba

To tylko trzy cytaty, z miliona podobnych, nie wszyscy tacy są, ale 1/3 gier to tacy ludzie

Opublikowano

Wszyscy sa na tym elo na jakim powinni. Prawda, co jakis czas bedzie gra gdzie jestes nafeedowany, a team feeduje jeszcze bardziej.

Ale nie da sie wszystkiego wygrywac. Jesli jestes na 900 elo - to jest tylko twoja wina. Ludzie po prostu musza miec usprawiedliwienie.

Moja rada: nigdy nie flamujcie kogos kto feeduje etc. To nic nie da, jedynie go jescze bardziej wkurwi. Wszystkie gry da sie wygrac, wystarczy nie surrenderowac i nie flamowac.

Pace :]

;)

Opublikowano

Chyba ostatnio grałeś w lola 5 miechów temu jak meta to był squishly shaco.... teraz nie ma gry żeby trafiły sie warzywa :F

Nie powiedziałbym. Jeśli flame'ujesz swoich sojuszników i wzywasz każdego to zreportowania gracza X, to nie licz na to, że on później potulnie będzie słuchał Twoich dobrych rad. Głupie jest stwierdzenie, że same warzywa się w teamie trafiają - totalnie 'z pupy' wzięte zdanie imo.

Opublikowano

ostatnio z 1616 elo spadłem do 941. Nie da się? a jednak. miałem 90% winów ( teraz flamuj'cie dzieciaczki, że to nie możliwe itd ). ostatnie 10 meczy licząc od 1616 elo

wkurwiony polaczek idzie feedować soraką w jungle, bo przeciwny team zabrał mu postać. No ok, może być, ale dowolna próba kontaktu ( ping, chat ) kończyła się wjebywaniem pod turreta

next

4 ruski w teamie, widziałem tylko cyrylicę i nafeedowany przeciwny team

next

2 ruski, 3 polaków, potem flame na rusków, że to debile itd, z ripostą na polaków i grałem 5 vs 1

next

"pan maciuś xP" czy jakoś tak, zakładam, że miał z 9 lat, ort gdzie popadnie, grał chyba pierwszy raz, bo pytał jak kupić skille, biorąc build pod tanka na ad, bo " oni mnej bijo jak mam wiencej pancerza "? nie wiedział co to :

ap, ad, offtank, skończył ze statami 0/21/12, i miał 8 creepów, 8 lvl w 45 minucie

next

5 polaków w teamie, flame, flame, flame, double top, flame, 2 junglerów., flame, flame i grałem 2 vs 5

next

grając ad carry support stealował mi miniony

napierdalał cały czas, nie zostawiając last hitów. W 20 minucie miałem 15 creepów, flame od drużyny i 4 vs 5. Musiałem ojebać dla enemys ramusa junglę, bo bym nie wyrobił

to tylko część z takich rzeczy

na low elo zdarzają się zajebiści gracze, a na high czasem są warzywa i polaczki/ruski

Opublikowano

@up

Jak grasz w 6 to nie dziwie sie ze spadasz z elo

A tak serio jak spadles z 1600 do 900 to widze twardy zawodnik z ciebie :DDDD wbiles pewno troche elo w duo z jakims kolega potem probowales sam ugrac i sie tak skonczylo. Widac 1600 nie jest dla ciebie.

Opublikowano

5 polaczków idioto? to, że jesteś narodowości czeczeńskiej nie znaczy, że każdy to czeczen.

ex. 2.

2 rusków 3 polaków, lub 2 polaków, 1 czeczen, zależy jaka osoba gra. Ja się czuję polakiem, a ty kup kalkulator

ps. zjebało cię? koledzy mają po 700 elo, a ja mam z nimi grać? żaden "fomfel" nie ma 1600+

Opublikowano

2 ruski, 3 polaków, potem flame na rusków, że to debile itd, z ripostą na polaków i grałem 5 vs 1

5 polaków w teamie, flame, flame, flame, double top, flame, 2 junglerów., flame, flame i grałem 2 vs 5

Rozumiem wiec ze przegrywacie przez ciebie bo tez jestes tym polakiem ^^ biedny twoj team.

Poprostu kazdy trafia tam gdzie jego miejsce, twoje jest na 900 elo.

Opublikowano

Wy sie wybiliście to teraz mówicie że elo hell nie ma , że każdy zasługuje na takie elo jakie ma! CHUJA PRAWDA... ZA DUŻO "GIMBERA" JEBANE GIMBUSKI

Soraka AD Jungle to jest elo na które zasługuje?

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Okej według was każdy ma takie elo na jakie zasługuje, ale chyba jak ktoś idzie supportem jako adc albo supportem w jungle (soraka z czym nie raz nie dwa sie spotkalem) i co człowiek może zaradzić? Sam nie flame'uje, staram sie być miły dla każdego ale co z tego jak ktoś grając rankeda chce tylko iść na jedną linie, ostatnio ktos chcial isc ziggsem na adc bo nie mial żadnego.

lownfast

Opublikowano

No co jak co ale ja sie spotkalem z supportem ktory chcial mnie reportowac z ks na bocie.. on nunu ja ezrealno i konkretnie mnie wyzywa " ezreal noob" "ks" xD no naprawde godny podziwu kolega ;)

No co jak co ale ja sie spotkalem z supportem ktory chcial mnie reportowac z ks na bocie.. on nunu ja ezrealno i konkretnie mnie wyzywa " ezreal noob" "ks" xD no naprawde godny podziwu kolega ;)

Up bo aby grac rankedy trzeba miec kilka postaci na 1 linie ale ludzie chca jak najszybciej zaistniec i tak sie dzieje.. zawsze kupuje najdrozsze postacie bo np. Ladnie wygladaja a o runach nawet nie slyszeli.. to jest z Lola rzeczywistosc

Opublikowano

Wy sie wybiliście to teraz mówicie że elo hell nie ma , że każdy zasługuje na takie elo jakie ma! CHUJA PRAWDA... ZA DUŻO "GIMBERA" JEBANE GIMBUSKI

Soraka AD Jungle to jest elo na które zasługuje?

To obejrzyj serię Kamruza. Grał starą evelynką czy soraką na ad carry i wygrywał gry samemu.

Btw:

Po wprowadzeniu honoru zauważyłem sporą poprawę w kulturze graczy :) Jestem strasznie mile zaskoczony.

Polecam grać rankedy i kompletnie nie zwracać uwagi na elo, po prostu to olewać. Tylko jest jeden minus takiego podejścia - gdy już wbijesz swoje upragnione punkty elo to nie masz z tego satysfakcji. Ot nic nie znacząca liczba.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

• hue hue wy tu o elo hell gadacie a na 1500 niewiele lepsi gracze sa ;)

Najwiekszy tzw problem decydujacy o porazkach jest brak chęci współpracowania z innymi i analizowania sytuacji w czasie rzeczywistym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...