Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracze z low elo

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EloHell jest świetny. Lol.

Dzisiaj rankedy:

Lux support + mf adcarry duo:

5-1-12 lux / 14-1-9 mf

Lux Support + mf adcarry duo:

4-3-29 lux / 13-1-8 mf

Fajnie, dwa winy, op game. Next tak samo, reszta teamu u nas to pantheon top lee jungle i ahri mid.

Zrobili nam invade. Ez 2 kille.

Lee sin TRZY razy gangował bota w taki wypasiony sposóv że w 9 minucie ez miał 10-0 i 3nity.

Supprot padł raz, adc raz, lee sin 6. wyjebane gangi z focusem na sorake support.

JAK TU SIE NIE WKURWIC NA JEBANE PIZDY ELOHELL.

Btw, leesin miał w nicku PL a paneton miał nick coś z żelazkiem i 2 turrety w 10min stracil na topie ^^

Witamy wśród polaków na elo hellu

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A możę tylko tak myślisz, że jesteś lepszy? Może oni grają lepiej, skoro mają wyższe Elo. Pozatym przegrałeś 1 rankeda, to o niczym nie świadczy -.- Daj swój nick, a powiem Ci, czy jesteś wart czegokolwiek.

Mhm .. jestem , a tak wgl. carrowałem im ich pierwsze rankedy

I chodzi mi oto ,że jak przegrasz pierwsze rankedy za które dostaje się więcej elo potem musisz odrabiać zamiast iść w góre , a z moimi chęciami to już w ogóle

heh

Opublikowano

Niestety noobów spotykam co grę :( na 5 gier udało mi się raz wygrać, bo trafił się ogar team.

A tak to:

1 Mecz -> Unskillowce

2 Mecz -> Feederzy i Nooby

3 Mecz -> Afker

4 Mecz -> Jakieś Płaczki Polaczki co się kłóciły

5 Mecz -> Wygrana, bo grałem z 1 kolegą + dobre picki mieliśmy.

Zbieram Like ^^

Opublikowano

hmm, jako gracz z low elo się chetnie wypowiem

przez dosłownie cały sezon moje elo wachało się od 600 ( poczatki gry, nie kminilem logiki gry zbytnio, a rankedy wydawaly mi sie fajne, chociaz przegrywalem xD ) do 1100-1200, aktualnie sezon sie konczy, a ja siedze na elo 1100, wróciłem na east, bo caly sezon prawie gralem na west. Po roku grania w elo hell nauczylem sie grać, co widze po moim skillu kiedyś , a teraz. Ale wyjscie z elo hell nie jest wcale takie łatwe, mimo iż grasz dobrze, starasz się to wg mnie spora miare ma szczescie co do ludzi. Dam przykład z dzisiejszych kilku meczy:

Pierwszy meczyk, moj team w miare spokojny, kulturka, gracze nie padali zbytnio, dalo sie grać. Garenem gre skonczylem ze statami 10/0 + asysty, da się? No wlasnie, zagralem normala w tym czasie, wypilem piwko spokojnie, 2 godiznki przerwy i myśle, że zagram rankeda kolejnego. Xin jungle tym razem, 2 pierwsze ganki skonczyly sie double killami na bocie, jednak mój top gdy padl po raz 4 bodajże, wine zrzuca na mnie oczywiście, no bo co inaczej , jeden gank to za mało. Mecz oczywiscie przegrany , a z kazdego killa do ok 20 minuty mialem killa lub asyste, to jest żałosne dopiero...Kolejny meczyk mordekaiser mid vs diana, easy rape jak dla mnie, mid wygrany, top moj 3/10, supp 0/10, jungle 2/6 pod koniec gry, mhm moja wina ofc. Kolejny meczyk lee sin po pierwszym ganku obrazil sie, ze zabralem 1st blooda i wyszedł z gry.

Teraz możecie mi powiedzieć, co robie źle, bo nie rozkminiam tego. Nie wyzywam teamu nawet jezeli jest bardzo kiepska sytuacja, motywuje ich do gry, komunikuje się z teamem, nie feeduje, biore to co team potrzebuje, chociaż podkreslam, że najlepiej sie czuje na topie i midzie. Nie pickuje topa ani mida na pierwszych pickach, bo wiem czym to się konczy. Plaga ludzi którzy twierdza, że voli i teemo to support, idiotów ktorzy po zdobyciu fb nadal dostaja wpierdol na topie, junglerzy bioracy dla siebie wszystkie buffy, afkerzy. Taki urok tej gry : ) Od nowego sezonu zamierzam grać tylko duo z zaufanym graczem. Pozdrawiam

Opublikowano

Low Elo to 0-1600, True Story.

tak a troll elo to 1601 - 2900, :)

@Topic

Gracze jak gracze nie każdy jest pro.

Opublikowano

Czemu trol Elo? Trol Elo zaczyna się od 2400~, botam ludzie nie zważają na grę i Elo swoje. U mnie na 2k jest kulturka i każdy chce wygrać, bo chcą dobić platynę :) Nie wiem jak u ciebie, ile masz Elo, że się wypowiadasz o tak wysokim?

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Niestety noobów spotykam co grę :( na 5 gier udało mi się raz wygrać, bo trafił się ogar team.

A tak to:

1 Mecz -> Unskillowce

2 Mecz -> Feederzy i Nooby

3 Mecz -> Afker

4 Mecz -> Jakieś Płaczki Polaczki co się kłóciły

5 Mecz -> Wygrana, bo grałem z 1 kolegą + dobre picki mieliśmy.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHA JAKIE TO SMUTNE.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

@Nie spamuj synku i proponuję najlepiej bana za spamy w praktycznie każdym temacie, wystarczy wejść na profil tego przykrego chłopczyka.

Wracając do tematu ludzie jak ludzie jednak każdy ma swój dzień i swoją formę, aby raz dobrze zagrać a raz źlę, uświadomił mi to pewien dobry użytkownik, którego nicku nie pamiętam.

@Kaszun podobno ja jestem cwaniaczkiem, a sam zachowujesz się jak totalny bachor i rozpuszczony małolat (nie wierze, że masz 19 lat, co najmniej 13) Życzę ci wszystkiego najgorszego.

@Edit nie dziwie się, że 4 konto :) dlatego posłużę się twoim cytatem :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHA JAKIE TO SMUTNE.

Skoro spamuje także kontami proponuje, jeżeli to możliwe bana na IP, aby więcej takich kont nie powstało.

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Ja mam obecnie 1081elo i ciągle maleje, niestety gra rankedów wygląda jak dzisiejsza gra normali na 20lvlu, każdy bierze co chce, ashe na mida itp. Niestety denerwuje mnie to że ktoś nie potrafi się dostosować, na lastpicku chce iść na mida, mi często daje lastpicka więc się dostosowuje do sytuacji i biore supporta. Imo nie powinno się zaczynać rankedów jak nie ma się 3-5 postaci na daną linie, nie raz jeden płacze że nie pojdzie ad albo supportem bo nawet go nie posiada. No i co się zdarza często czyli jak ktoś nie dostanie upragnionej linii to troluje, nie raz nie mamy junglera, 2-3 afczy, i przez to niestety elo spada.

@down niestety lol to gra drużynowa i chyba do tego trzeba się dostosować, a nawet gdybyś chciał to gry sam nie wycarrujesz.

lownfast

Opublikowano

Polecam kolesia o nicku Gimperr na yt. Kręci serię "Ucziecka z piekła", gdzie wziął konto od jakiegoś widza z 700 elo. Jego elo to ok.1600, nakręcił już dużo odcinków i jakieś 90 % z tego to wygrane, nie mówcie, że wrzuca tylko te wygrane, ponieważ na początku każdego odcinka pokazuje jakie są poprzednie mecze na tym koncie. Czy grał, czy nie. Polecam go. Moim zdaniem, elo jest takie na jakie się zasługuje. Owszem możesz przegrać przez trolling, ale nie wierzę w to, że nie dasz rady wycarrować gry, bo nasza drużyna jest taka słaba. Sam mam elohell, ponieważ na takie zasługuję, gram dosyć długo, lecz nie jestem jakiś dobry. Pozdrawiam.

Opublikowano

Bruce, a wiesz że jeśli masz noobteam to naprawdę nie da się solo wycarrować? Albo jak np. grasz supportem? :)

Znaczy dobry support typu blitz moze wygrac gre. Pullnie ich main dmg, podrzuci, uciszy, pierdolnie exhausta, a potem wbija sie w reszte i jest ok, no ale..

Gram na rankedach adc/top. I co z tego że mam dariusem na góze 11-3, i właśnie spycham 1wszą wieżę do końca, jeśli mid ma 0-4, support nie warduje i kradnie farme a ogarnięty ADC jest "czejsowany" (chase'owany) przez gangi z jungli i pushniętego mida, a gdy ja spokojnie cofam się pod swoim turretem wpada we mnie piątka która olewa mnie w TF, i albo starają się mnie złapać solo, albo zostawiają sobie mnie na koniec bo reszta teamu pada jak papiery.

Poza tym, ostatni dobór graczy na low elo:

Mój team (winy:)

4

5

19

31

70

Ich team?

148

750

227

509

9

WTF?

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Bruce, a wiesz że jeśli masz noobteam to naprawdę nie da się solo wycarrować? Albo jak np. grasz supportem? :)

Znaczy dobry support typu blitz moze wygrac gre. Pullnie ich main dmg, podrzuci, uciszy, pierdolnie exhausta, a potem wbija sie w reszte i jest ok, no ale..

Gram na rankedach adc/top. I co z tego że mam dariusem na góze 11-3, i właśnie spycham 1wszą wieżę do końca, jeśli mid ma 0-4, support nie warduje i kradnie farme a ogarnięty ADC jest "czejsowany" (chase'owany) przez gangi z jungli i pushniętego mida, a gdy ja spokojnie cofam się pod swoim turretem wpada we mnie piątka która olewa mnie w TF, i albo starają się mnie złapać solo, albo zostawiają sobie mnie na koniec bo reszta teamu pada jak papiery.

Poza tym, ostatni dobór graczy na low elo:

Mój team (winy:)

4

5

19

31

70

Ich team?

148

750

227

509

9

WTF?

to wez alistara w jungle i kontroluj kazda linie, a nie bierzesz useless dariusa idziesz topa i jestes zadowolony, bo jedziesz kogos na topie...

albo wez np. Siona na mida, kupuj mobilki i roamuj

Btw. skoro jestes taki dobry i kazdego jedziesz na twoim elo to czemu nie pojdziesz, nie zrobisz penty i w ogole sam nie wygrasz? Przeciez Ty zaslugujesz na wyzsze elo, wiec ci gracze w porownaniu do Ciebie sa slabi... pozdrowienia i milego gnicia w elohell

Opublikowano

@up watpie, że jest taki SUPER GRACZ jak ty twierdzisz, żeby wpasc w enemy team i robic penty 1v5 , bo tak wlasnei wyglada gra w przypadku poprzedniego postu, któy cytowales. Mid musi miec kille i farme, a ze statami 0/4 jest gównem, tak samo bot ktory jest caly czas gankowany, bo nie ma wardów , to juz wyklucza 3 osoby z twojego teamu. gl ;)

Opublikowano

@up watpie, że jest taki SUPER GRACZ jak ty twierdzisz, żeby wpasc w enemy team i robic penty 1v5 , bo tak wlasnei wyglada gra w przypadku poprzedniego postu, któy cytowales. Mid musi miec kille i farme, a ze statami 0/4 jest gównem, tak samo bot ktory jest caly czas gankowany, bo nie ma wardów , to juz wyklucza 3 osoby z twojego teamu. gl ;)

opisuje zachowanie low elo bobow

"ja jestem pro, tylko mam noob teamy" to o to mi chodzilo, bo mnie to wkurwia. Co z tego, ze Ty masz 11/2 jak midder ma 0/4? Jestes nafeedowany, zaatakujcie jednego, oddaj mu killa jednego, drugiego. To samo z ad carry, mogles wziac teleporta i bota gankowac, a nie siedzec na topie i narzekac. Elo to wyznacznik twojego skilla i nic tego nie zmieni

@up

sa ch**owi, umieja tylko narzekac na team i tyle

Opublikowano

Powiem tak, zależy jak to jest. 3 dni temu miałem 6 winów, i 0 lose. Zagrałem dzień później, miałem 0 winów, i 3 lose. Po prostu, większość leży po prostu na teamie, nie na tobie // chyba że trollujesz, doprowadasz do tego. Prawda jest taka, że musisz ogarniać, i grać na tej pozycji, gdzie najlepiej Ci idzie. Ogólnie, ja bym się wybił na 1000+ żeby mieć jakieś elo w kieszeni, nie długo reset elo więc na pewno wam jakoś elo się podniesie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Niestety czasem się trafią jakieś trolle co wychodzą, stoją afk, feedują ... Mój kolega miał 700 Elo ale grac umie, ale co z tego że grać umie jak trolle sie trawfią... :C ------ 1170 elo

Opublikowano

Powiem tak, zależy jak to jest. 3 dni temu miałem 6 winów, i 0 lose. Zagrałem dzień później, miałem 0 winów, i 3 lose. Po prostu, większość leży po prostu na teamie, nie na tobie // chyba że trollujesz, doprowadasz do tego. Prawda jest taka, że musisz ogarniać, i grać na tej pozycji, gdzie najlepiej Ci idzie. Ogólnie, ja bym się wybił na 1000+ żeby mieć jakieś elo w kieszeni, nie długo reset elo więc na pewno wam jakoś elo się podniesie.

Sam możesz team kerować, przegraleś 3 z rzędu, pomyśl TYLKO 3 :) Ja raz przegralem 32 z rzędu i spadłem z 1700~ (wtedy miałem jeszce mało) do 1400~ ^^ Ale jak grasz na jakimś poziomie to w końcu wyjdziesz. Wygrasz 6 przegrasz 3, znowu wygrasz 6 i przegrasz 3 i tak do skutku ^^

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Na takim elo na jakim ktoś jest zależy tylko i wyłącznie od niego, nie ma zwalania że spada się z elo przez nobów.

Sam zauważyłem to u siebie:

Gram dobrze wyśmienicie (support) mój AD w 7 minucie ma 7:0 xD (Gram na 1350-1450Elo) a czasem moge strasznie zjebać grę i sam wiem że mi nie idzie.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Elo w SoloQ zależy od postaci która nam wykeruje gre (np. mid albo AD) liczy sie jak dla mnie Elo w Team 3vs3 albo 5vs5 (obecnie gram z kumplami , mamy 1430 elo w solo Q na te chwile a nasz ad carry ma 1053 elo i nie może sie z tego wybic) to gra drużynowa a nie solo - sporo zależy od teamu.

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Pewnie się ze mną nie zgodzicie, ale praktycznie każdą grę można wycarry'ować solo, jeśli nie trafimy na warzywa, co się praktycznie nie zdarza. Ludzie na niskim Elo płaczący o to, że cały czas trafia im się słaby team są sami sobie winni. Przez takie pierdzielone flame'owanie teamu i uważanie się za najlepszego dostajecie. Wbijacie się na pałę nie mając pojęcia o pozycjonowaniu, macie 0 wizji na mapie, gdzie enemy ma sporą i później płaczecie, że OMG NOOB TEAM REPORT THIS RETARDS PLEASE OMG REPORT.

Nie zgodzicie się ze mną, ale sami sobie jesteście winni. ~= 80% gier można wycarry'ować.

Opublikowano

Pff, śmieszą mnie wasze niektóre komentarze.. Po pierwsze w pojedynkę nic nie zrobicie. Ludzie nie wiedzą na tym ELO (1000-) co to kontra. Często widzę na rankedach, jak first pick bierze topa, to jest śmieszne, ponieważ przeciwnik będzie miał możliwość skontrowania Ciebie, powinno być na odwrót, first pick support. Następne musisz współgrać z drużyną, jak już wspomniałem sam nie zrobisz. Akurat przypominam sobie grę Vladem na topie, miałem 4/1, a bot po 0/4, 0/3, wrogi Draven miał już 8/0 (licząc z gankiem na mida.) Więc nie plećcie bzdur, że dużo zależy od tego jak gracie. Jeśli znajdziesz odpowiednie osoby na odpowiednim miejscu. Podajmy przykład:

Dobry jungler, słaby solo toper to ten słaby solo toper będzie miał więcej fragów niż jego przeciwnik na topie, jeśli dżungler będzie gankował.

To gra będzie miła, jeśli nie radzisz sobie z przeciwnikiem to siedź pod wieżą , a nie jak to 70% osób robi pushuje.

Opublikowano

@up

to fakt jak bot naffeduje ad carryego to ciężko jest wycarrować jako solotop. Ale NIE MASZ CARROWAC WSZYSTKIEGO. Czasami sie nie da. Nie zmienia to faktu że większość gier powinnieneś wygrywać jeżeli zasługujesz na wyższe elo.

TheRainMan czasami smurfuje na 1250 elo i zdarza mu sie przegrywac, grając na midzie. Nie umie carrować ? Nie, po prostu nie zawsze sie da, ale nie zmienia to faktu że w jeden dzień wbija 1600, bo wygrywa więcej niż przegrywa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...