Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracze z low elo

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

takie gadanie rozpoczal gimperr a to jest jedno wielkie pierdolenie jezeli nie masz team'u majac mniej niz 1200 elo nie wyjdziesz chyba ze fartem. na niskim elo kazdy wyzywa sie od noobow debili itp bo supporter ma 0 killi i niski cs , ktos z ks'owal barona poswiecajac sie albo polozyl warda przy wrogim blue. grajac na koncie z nordica na 1100 elo czulem sie jakbym gral z ludzmi z 3/4 lvl;em

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Wy naprawdę myślicie, że to zależy od teamu i tylko dlatego siedzicie na tym swoim marnym 1200 Elo? Jesteście w błędzie, NIE ma ogarów na 600~ Elo, bo gdyby byli, już dawno by stamtąd wyszli, taka jest prawda. Wy tylko sobie tłumaczycie przegrane, a tak naprawdę po prostu słabo gracie. Ale trudno przyjąć to do wiadomości, czyż nie? Tak działa umysł człowieka, że za wszelką cenę broni siebie. Masz takie Elo na jakie zasługujesz!

To tyle ode mnie, bo smutno mnie się robi, jak widzę wasze posty ;/

@Edit:

"Jaka krytyka ja proponuje zeby kazdy kto pisal komentarz dopisal swoje elo :)"

Moje Elo na chwilę obecną wynosi 1930. Serwer EU West.

Raczej wątpie kolego, widze ze nawet nie masz pojecia jak gra wyglada na low elo, na swoim koncie mam elo 1600-1700, dostałem konto ktore miało 560, aktualnie ma 750, i niema huja zebyś sam wygrał rankeda skoro masz nie ogarów w teamie przedupisz tak czy siak gówno mi daje wyfedowanie sie na topie skoro na bocie padaja jak muchy, byłbys pro uber i sam nie dasz rady, takie głupie gadanie ze sam wygrasz gre na elo hell, pozdrowionka z serwera US

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Ja mam obecnie 700 elo ^^

Go trolling ;p

Ogólnie nigdy nie feeduje ,ale spotykam noobów ,którzy w 30 min mają 30 cs .

Za to normale idą strasznie łatwo ,co lepsze tam mam lepsze teamy co widać po zachowaniu ,farmie i buildach .

Jestem ciekawy jak to jest .Liczę na sezon 3 ,bo teraz to masakra ,za nic się nie wybiję.

@Edit

Aha ,ostatnio grałem z graves 5 trinity xD

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Wy naprawdę myślicie, że to zależy od teamu i tylko dlatego siedzicie na tym swoim marnym 1200 Elo? Jesteście w błędzie, NIE ma ogarów na 600~ Elo, bo gdyby byli, już dawno by stamtąd wyszli, taka jest prawda. Wy tylko sobie tłumaczycie przegrane, a tak naprawdę po prostu słabo gracie. Ale trudno przyjąć to do wiadomości, czyż nie? Tak działa umysł człowieka, że za wszelką cenę broni siebie. Masz takie Elo na jakie zasługujesz!

To tyle ode mnie, bo smutno mnie się robi, jak widzę wasze posty ;/

@Edit:

"Jaka krytyka ja proponuje zeby kazdy kto pisal komentarz dopisal swoje elo :)"

Moje Elo na chwilę obecną wynosi 1930. Serwer EU West.

Zastanów się człowieku co ty wgl mówisz. Nie zależy od teamu ? czyli jak mam afkera w teamie to mimo ze jest 5vs4 to i tak powinienem wygrać? lub jak jest taki malphite ze statami 0/9? użyj mózgu...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zastanów się człowieku co ty wgl mówisz. Nie zależy od teamu ? czyli jak mam afkera w teamie to mimo ze jest 5vs4 to i tak powinienem wygrać? lub jak jest taki malphite ze statami 0/9? użyj mózgu...

jakbys umial grac to bys zrobil 0/9 kazdemu z przeciwnikow

Opublikowano

jakbys umial grac to bys zrobil 0/9 kazdemu z przeciwnikow

Beka stary nie udzielaj się na ten teamat, nie wiem jakim trzeba być prosem żeby wygrać 5 vs 4. Wszystko zależy od teamu, jedna wystarczy że jedna osoba coś spierdoli i cała gra się sypie.

Opublikowano

Low elo gracze są po prostu słabsi, tu nie ma za dużo do dyskutowania. Nie można ich wyzywać, bo nie każdy jest prosem i nie każdy gra na poziomie 2k elo. Każdy gra na takim poziomie jakim gra i nie można ich za to winić.

Opublikowano

Ja zrobiłem błąd bo od razu gdy wbiłem 30 lvl to poleciałem na rankedy. I zbiłem elo do 600-700 ale pozniej gralem caly czas normale aż do 700 wygranych. I teraz w ciągu miesiąca z 700 elo jestem na 1008~ elo. Już dzisiaj 4 wygrane mecze po rząd

Ps: Grane 3 mecze rengarem i 1 supportowalem blitzem

Opublikowano

Ja miałem 700 elo (te same historie co wyżej z za wczesnym graniem) teraz wybiłem się do 1,4k na wescie na lajcie, przeszedłem na easta spadłem do 1,2k - takie seryjne zera tutaj grają, że szkoda gadać... Nie wiem czy 15 razy z rzędu trafił mi się noob team czy ja jestem taki słaby (chociaż specjalnie dla elo założyliśmy z ziomkami team 3x3 premade i mamy golda może uda się platynę, więc wykluczam tę opcję). Leaverzy, trolle - często, ale ludzie tutaj po prostu nie potrafią grać... Lasthity w opłakanym stanie, brak komunikacji z teamem, buildy też z dupy, wardy bardzo rzadko, focus niesamowity leci zawsze :) Cóż mam zasadę starać się nie grać supportem, bo niestety nim gry nie wygrasz, innym rolem przynajmniej idzie backdoor zrobić czy coś. Nie wiem co i jak, ale może w 3 sezonie uda się wyżej zajść. Pozdro dla feederów z low elo.

Gold Member

nvm

Opublikowano

SPECJALNIE NA POTRZEBY EKSPERYMENTU MAM KONTO NOOB CHARA 30LVL ZAGRALEM DZISIAJ 4 RANKEDY

TAKIE SA TEGO REZULTATY: http://www.lolking.n...r/eune/28722373

PODSUMOWUJAC ELO HELL NIE MA SA TYLKO SLABI GRACZE!

Na glownym koncie wbilem przez miesiac 500 elo chyba 21 streak mialem :) nick Aderik jezeli ktos nie wierzy prosze sobie sprawdzic

Opublikowano

SPECJALNIE NA POTRZEBY EKSPERYMENTU MAM KONTO NOOB CHARA 30LVL ZAGRALEM DZISIAJ 4 RANKEDY

TAKIE SA TEGO REZULTATY: http://www.lolking.n...r/eune/28722373

PODSUMOWUJAC ELO HELL NIE MA SA TYLKO SLABI GRACZE!

Na glownym koncie wbilem przez miesiac 500 elo chyba 21 streak mialem :) nick Aderik jezeli ktos nie wierzy prosze sobie sprawdzic

To jest twój main. Ciągle grałeś ADC a twoj kolega supportem. Pozdrawiam.

1322316286-U391680.png

1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png

Massimiliano

Opublikowano

@Up moj main to Aderik

2 konto AderiQ

Literka z k na Q sprawdz jeszcze raz :)

To chyba o to chodzi zeby wyjsc z elo hell wspolnymi silami tak?

Opublikowano

To i tak słabo grałeś patrząc na gry wyżej.

Dostałem konto euw 896 elo zagrałem pare gier już jest 1100 [nie przegrałem ani jednej gry].

Moje opinie:

-> cokolwiek weźmiesz to omg noob report

-> ludzie nie wiedzą co to ward

-> ludzie spamują report him he's 2/3...

Opublikowano

Ludzie... i co z tego że macie raz afkera... jeden mecz przegrany. Drugi raz może przeciwnik będzie miał.

Ale zaraz, wy macie afkerów w każdym meczu, przeciwnik w ogóle ? No cóż, jak flamujecie, wyzywacie to macie większe prawdopodobieństwa na afkera.

Prawda jest taka że jak Ty jesteś dobry to w większości wypadków 4 twoich będzie tak samo chujowych jak przeciwnych 5.

Lecz Twoi mają Ciebie. Wygrywasz linie, idziesz roamować, carrujesz teamfighty, pomagasz i nigdy nie flameujesz. Bardzo szybko wyjdziesz na wyższe elo. Jasne, zdarza się że nie da się wygrać, ale w ELO nie chodzi o to żebyś zawsze wygrywał, tylko żeby wygrywać więcej niż przegrywać. Jeżeli wciąż tkwisz na swoim elo to znaczy że te elo jest wykładnikiem Twojego skilla. Możesz płakać na forum jakich masz złych teammatów ale to nic nie zmieni. Pokazuje tylko Twoją osobowość, chujowego gracza który potrafi na czacie tylko wyzywać "omg noob report him", "0 ganks top GG report maokai", nie potrafi spojrzeć na siebie krytycznie obwiniając zawsze innych, a potem sie dziwi że ludzie idą afk (ad flame).

Opublikowano

Raczej wątpie kolego, widze ze nawet nie masz pojecia jak gra wyglada na low elo, na swoim koncie mam elo 1600-1700, dostałem konto ktore miało 560, aktualnie ma 750, i niema huja zebyś sam wygrał rankeda skoro masz nie ogarów w teamie przedupisz tak czy siak gówno mi daje wyfedowanie sie na topie skoro na bocie padaja jak muchy, byłbys pro uber i sam nie dasz rady, takie głupie gadanie ze sam wygrasz gre na elo hell, pozdrowionka z serwera US

Mam pojęcie, przecierz jakoś wbiłem 2k~. WY naprawdę sądzicie, że to zależy od teamu. Powysyłaj mi swoje powtórki, a nie mówisz, jaki to masz "nup tim". Gadać każdy możę.

Wyjdź człowieku, po prostu wyjdź ...

Idź siedzieć na swoim marnym Elo. Każesz komuś wyjść, tylko dlatego, bo nie umiesz wygrywać? taka jest prawda, jak grasz na jakimś poziomie, to ludzi z niższego Elo mieciesz jak chcesz. Jeśli twoja logika dalej tego nie pojmuję, proszę udaj się do psychologa, on Ci to ładine wszystko wytłumaczy, jak działa ludzki mózg :)

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Pierdu pierdu. Drużynka z kolegami i na 100% macie dobry team. Mogą być tylko lepsi przeciwnicy.

Opublikowano

Dużo zależy od pierwszych meczy ^^ ja 1 przegrałem i utknąłem na ~1150 , a moich 2 znajomych którzy mnie nie doganiają skillem wybyli się przez ten 1 mecz na 1200+ mimo ,że grają dwa miesiące ? trzy? Może i bym mógł się wybić , ale mnie to załamuje gdy przegrywam ^^ jak dla mnie Elo hell nie ma , no chyba ,że http://elohell.net/

heh

Opublikowano

Dużo zależy od pierwszych meczy ^^ ja 1 przegrałem i utknąłem na ~1150 , a moich 2 znajomych którzy mnie nie doganiają skillem wybyli się przez ten 1 mecz na 1200+ mimo ,że grają dwa miesiące ? trzy? Może i bym mógł się wybić , ale mnie to załamuje gdy przegrywam ^^ jak dla mnie Elo hell nie ma , no chyba ,że http://elohell.net/

A możę tylko tak myślisz, że jesteś lepszy? Może oni grają lepiej, skoro mają wyższe Elo. Pozatym przegrałeś 1 rankeda, to o niczym nie świadczy -.- Daj swój nick, a powiem Ci, czy jesteś wart czegokolwiek.

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

ja jestem na poziomie "low elo" tylko widziecie żeby wygrać musi grać cały team co z tego ze ja np będę ogarniał ad carry a oni przegrają mida lub solo, tak to przeważnie jest , na low elo najgrosze jest to że ci co juz sobie tych statów nie odbudują wchodzą na rankeda i trollują spycjalnie, tyle miałem takich przypadków ze bym ich nie zliczył, więc gracz low elo nie zawsze jest noobem, poprostu spadł przez noobów

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...