Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracze z low elo

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym posłuchać waszych opini na temat graczy z low elo, co o nich sądzicie ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są noobami, nie potrafią się dostosować do teamu, często wyzywają i ogólnie powinni bana podostawać, przynajmniej zakaz grania na rankedach.

Opublikowano

Zgodze sie, grałem na pozyczonym koncie z low elo, sporo napinaczy i federów, jednak mimo tego poznałem osobe z 700 elo grałem z nim kilka partyjek, chłopak ogarnia, co prawda ja pro nie jestem bo mam ledwo 1700 elo, ale zastanawia mnie w jaki sposób można tak spaśc ? jak taki gracz ma potem wybrnać z tego skoro ciagle ma idiotów w teamie?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

Wiecie jak jest w docie za wyzywanie/ trollowanie /wychodzenie dostaje się po prostu słabszych graczy KARA 24/H :)

Opublikowano

Są noobami, nie potrafią się dostosować do teamu, często wyzywają i ogólnie powinni bana podostawać, przynajmniej zakaz grania na rankedach.

Nie każdy kto ma low elo jest noobem .

Ja widziałem kolesia LOW ELO co ownił ad carry , ogarniał zajebiscie graves'a .

Nie zawsze ten co ma low elo feeduje .

Moje zdanie do twojej odpowiedzi.

Jesteś również noobem , osądzasz innych a zapewne 1000 elo masz.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano
jak taki gracz ma potem wybrnać z tego skoro ciagle ma idiotów w teamie?
Właśnie riot powinien sobie to pytanie zadać i coś z tym zrobić..

Pickują evelyn na solo top z revivem i smitem i weź graj..

Opublikowano
ja zaczelem grac od razu jak wbilem 30 lvl i lamilem spadlem do 500 elo xD

To tez zauważyłem grałem w sumie 5 rundek na low elo, gracze nie posiadaja run, co nabija IP to zaraz kupuja nowego championa, bardzo słabo graja w jungli, brak last hitów, ogólnie grajac na tym koncie brały mnie nerwy i cięzko jest by 1 dobry gracz w teamie ogarnoł gre, o banach nie wspomne.

Opublikowano

Różnie jest, najbardziej wkurzający ludzie to co piszą solo top or trolololo, only top or feed etc. I teraz jest pare opcji, dajesz mu topa a ty sam bierzesz supporta,i teraz zaczyna się piekło bo nawet na 30lv ludzie umią brać counter picków a o farmie to już nie wspomnę. Gry na takim elo zależą od farta którym jest team, najlepiej grać postacią którą sam carrujesz gre.

Opublikowano

Ale co wam przeszkadzają? Chcielibyście, żeby w tej grze byli sami pro'si? Przecież każdy może sobie pograć. I jeśli ktoś gra słabiej to siedzi na tym niskim elo z innymi słabszymi graczami. Grałem na koncie 550+ elo i kulturka była (nie mówię tutaj o wybieraniu linii, a raczej o samej grze).

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jednak rankedy powinny miec wieksze wymagania co do graczy , bo czesto ludzie wbijaja 30 lvl i od razu leca na rankedy.

Moim zdaniem 250 + wins (normal) i 35-40 champow i przynajmniej jedna pelna strona runek

Opublikowano

Ja wbilem 30 i zacząłem odrazu rankedy grać to był mój błąd teraz się trochę podszkoliłem i żąłuje że wtedy grałem bo mam 590 elo xD ale niedługo 3 sezon już będzie lepiej

Opublikowano

Ja mam 1203 elo i nigdy, ale to nigdy nie trolluje rankedów.

Nawet jeśli jest 1/50 to zawsze gram poważnie.

Zawsze gram supportem, więc za dużo sam nie zrobie, ale pomagam teamowi, staram się coś tłumaczyć słabszym graczom.

Nie każdy z low elo to troll.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Ja jak zaczynałem po 30 lvlu z ciekawości grać rankedy to nie wiedziałem, że za pierwsze wygrane dostaje się więcej ELO, ale jakoś się tym nie przejmowałem, przestałem grać na jakieś 150~ win normali, czyli wyszło gdzieś 250 meczów, zacząłem z 1080 ELO grać przez 2 dni rankedy i wyszło mi na to 1200, na 20 gier 2 przegrane, AD CARRY i win ranked:)

Opublikowano

800 elo w sezonie 1

1350-1400 na chwile obecną ale cóż dla autora tematu byłem w elo hell więc byłem i jestem noobem , feederem , wyzywam innych i trolluje .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Ja mam elo 1078 czyli nisko ale nie troluje więc nie każdy z low elo to noob,trol,idiota,feeder itp.

Ciekawe czy Ty jesteś taki zajeb*sty... Nie każdy ma takie szczęście, że trafi na jakiś ogar team i wygra czasami zdarzy się jakiś troll ale bez przesady nie każdy jest tym trollem z low elo.

Opublikowano

znalazłem fajny bug w lolu ... podam link xxx

Co to ma z tematem?

nawet nie wchodze bo jestem pewnien że to chodzi o refflinki

//Report za spam/refflink

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

ehh... Jestem zalamany postawa graczy... wygralem dzis 4 rankedy zadowolony bylem 1100+ elo juz nagle gram nastepnego po 10 min 3 gracze ktory nafeedowali wyszli...

gralismy 5v2 no ok.. przegrana ;s nastepnym razem patrze 2 osoby na midzie 1 jungla 2 bot nikogo na topie... dobra poszedlem na topa ale czy support da rade sam na bocie? no chyba nie... i tak w kolko.. zawsze jakies noobstwo sie trafi ^.- ale naszczescie zawsze mam wiecej zabitych od zgonow bez ks'ow... z tego sie chociaz ciesze :P

Podsumowując, 4 rankedy wygrane, 3 przegrane - lipa...

w tej chwili mam 1020 elo :( mialem 1100 jak nie wiecej

Drazni mnie to ze dopiero rozegralem z 20 rankedow i mam nie mile wspomnienia ;d

+ za wygrana dostaje np 30 elo a za przegrana spada 40... -.-

Opublikowano

To zależy.

Na low elo można byc przez to że na początku sie nie rozkminiało ocb (tak jak ja) :F są tacy co sa na low elo bo przegrali z 10 rankedow z rzędu bez wina a są tacy co mają z 300 rozegranych rankedów i tam siedzą lecz różnica jest taka ze graja normalnie potrafia junglowac na poziomie etc.

Nie ma czegoś takiego jak elo hell a gracz z 600 elo moze byc lepszy niz ten z 1500 ;)

Są tacy i tacy

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Pod koniec września miałem 1419 elo. A teraz non stop ale to poprostu praktycznie w kazdym rankedzie trafia mi sie afker ;( i co? w chwili obecnej do 1038 mi spadlo ... poprostu, no comment ...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wy naprawdę myślicie, że to zależy od teamu i tylko dlatego siedzicie na tym swoim marnym 1200 Elo? Jesteście w błędzie, NIE ma ogarów na 600~ Elo, bo gdyby byli, już dawno by stamtąd wyszli, taka jest prawda. Wy tylko sobie tłumaczycie przegrane, a tak naprawdę po prostu słabo gracie. Ale trudno przyjąć to do wiadomości, czyż nie? Tak działa umysł człowieka, że za wszelką cenę broni siebie. Masz takie Elo na jakie zasługujesz!

To tyle ode mnie, bo smutno mnie się robi, jak widzę wasze posty ;/

@Edit:

"Jaka krytyka ja proponuje zeby kazdy kto pisal komentarz dopisal swoje elo :)"

Moje Elo na chwilę obecną wynosi 1930. Serwer EU West.

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...