Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracze z low elo

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś napisał że za dużo Gimpera, jednak jak widać on umie grać, miał grę w której tylko On coś grał, Pomógł na bocie 2 kille dla jego teamu później na topie i kill, do tego sporo farmy. Dlaczego twierdzi że nie ma elo hell ? Bo umie grać, ja może najwyższego elo nie mam i może na takie jakie mam zasługuję, ale trzeba wiedzieć, że zawsze możesz wspomóc inną linię, a nie tylko płakać "stop feed" "omg noob" etc. Takie jest moje zdanie, pewnie wiele osób się ze mną nie zgodzi, ale to nie chodzi o zdanie ogółu tylko zdanie pojedynczych osób.

Opublikowano

Ok, ja wam to przedstawię tak:

[Dyskusja] Dzieci

Co sądzicie o dzieciach? Według mnie mają stanowczo za mało lat. Co o nichsądzicie?

^

|

|

Tak mniej więcej wygląda ten temat. Każdy kiedyś był dzieckiem, i każdy z tego wyrasta. Tak samo jest z ELO. Każdy na początku ma 200, 300, 400 ELO, potem stopniowo zdobywa coraz więcej. Dajcie mi przykład kogoś, kto po jednym rankedzie miał 2000 ELO. No właśnie. Każdy kiedyś miał low elo. Ocelote itp. też kiedyś mieli low elo. Nie wiem o czym tu dalej dyskutować. Nie każdy gracz z małym elo jest noobem, bo kto wie, może ten ktoś kiedyś będzie sławnym stream'erem. Nie od razu Kraków zbudowano.

Game Over

Opublikowano

Nikt nie mowi ze kiedys gracz X nie bedzie dobry, staramy sie tylko uswiadomic ze noob team w kazdej grze/elo hell zazwyczaj to wymysl ludzkiego mozgu probujacego bronic sie na wszystkie sposoby.

Opublikowano

To obejrzyj serię Kamruza. Grał starą evelynką czy soraką na ad carry i wygrywał gry samemu.

Btw:

Po wprowadzeniu honoru zauważyłem sporą poprawę w kulturze graczy :) Jestem strasznie mile zaskoczony.

Polecam grać rankedy i kompletnie nie zwracać uwagi na elo, po prostu to olewać. Tylko jest jeden minus takiego podejścia - gdy już wbijesz swoje upragnione punkty elo to nie masz z tego satysfakcji. Ot nic nie znacząca liczba.

Grałem starą evelynn pod hybryde i sporo nią wygrywałem (raz miałem nawet 17/3) ....

Ja tam sie wybiłem i mam teraz 1357 ale byłem w hellu (900) wykarowałem gry riven ... obecnie riven mam 17 win : 2 lose na rankedach ale jak nie weźmie sie jakiejś OP shitowej postaci to mierne szanse...

Nie wszystko da sie wycarrować ... nawet wasz gimber przegrał kilka razy sam mając 10/3 a reszta teamu po 2/7... ale co ? wystarczy że powiedział "ah... źle mi dzisiaj poszło to i to zjebałem" i wszyscy nadal uważają że gimber ma racje i że "elo hell" nie ma... on gra OK , reszta teamu sama feederwnia i flamewar'ownia ale nieeee wystarczy powiedzieć że ja zjebałem i tyle...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Grałem starą evelynn pod hybryde i sporo nią wygrywałem (raz miałem nawet 17/3) ....

Ja tam sie wybiłem i mam teraz 1357 ale byłem w hellu (900) wykarowałem gry riven ... obecnie riven mam 17 win : 2 lose na rankedach ale jak nie weźmie sie jakiejś OP shitowej postaci to mierne szanse...

Nie wszystko da sie wycarrować ... nawet wasz gimber przegrał kilka razy sam mając 10/3 a reszta teamu po 2/7... ale co ? wystarczy że powiedział "ah... źle mi dzisiaj poszło to i to zjebałem" i wszyscy nadal uważają że gimber ma racje i że "elo hell" nie ma... on gra OK , reszta teamu sama feederwnia i flamewar'ownia ale nieeee wystarczy powiedzieć że ja zjebałem i tyle...

No bo 100% gier NIGDY nie wygrasz. Pewnie jakieś M5 czy TSM grając na 500 elo kiedyś by przegrało. Po prostu niema możliwości wygrać wszystkich gier. Ale 20 wygranych i 2 przegrane to raczej dobry wynik, nie sądzisz?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Przypominam, że trolle, czy inne Soraki AD są nie tylko w waszym teamie, ale też w przeciwnym. Skończcie pierdolić bez sensu, bo jest taka sama szansa, że traficie na trolla w waszym teamie, jak i w przeciwnym. Imo każdy zdobędzie Elo, na które zasługuje.

Opublikowano

Przypominam, że trolle, czy inne Soraki AD są nie tylko w waszym teamie, ale też w przeciwnym. Skończcie pierdolić bez sensu, bo jest taka sama szansa, że traficie na trolla w waszym teamie, jak i w przeciwnym. Imo każdy zdobędzie Elo, na które zasługuje.

Troll jak troll ale feeder to co innego, trollować można i grać można a feeder będzie feedował i masz surrender ;>

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

No bo 100% gier NIGDY nie wygrasz. Pewnie jakieś M5 czy TSM grając na 500 elo kiedyś by przegrało. Po prostu niema możliwości wygrać wszystkich gier. Ale 20 wygranych i 2 przegrane to raczej dobry wynik, nie sądzisz?

Oczywiście że dobry wynik... co nie oznacza że trolli w LoL'u jest "maciupinkę" za dużo... a najbardziej wkurwia jak koleś przegra rankeda a potem sam idzie trollować następnego jakby coś to mu dawało...

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Niskie elo, dziwna sprawa grasz na tyle na ile umiesz i na tyle zasługujesz, ale pozwolicie że zacytuje Gimperra:

"Elo hell nie istnieje, bo jeśli w przeciwnym teamie jest 5 słabych graczy, a w twoim jest ich już tylko 4"

To się sprawdza, no chyba że jesteś słabym graczem. Nie ma czegoś takiego że nie da się wygrać, nieraz grałem długie rozgrywki i na początku przegrywaliśmy, musieliśmy się defować cały czas było dużo surenderów ale zawsze ja+ktoś dawał nie, jeden udany tf+ steal baron i zaczeliśmy wygrywać.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ja osobisicie miałem 1375 elo, grałem głównie solo i taki mój los bo zaczełem trafiać na osoby, które wychodziły z meczy, jako iż są first pickiem będą na midzie itp i tak tkwie między 1100 - 1250 -.-

Opublikowano

Miałem 1,3/4k elo pograłem kilka rankedów i zbiłem sobie do 1000...

Co gre spotykam idiotów co próbują udowodnić swoją mądrość i bycie "PRO" jeśli napiszą "noob, /all report ___ feeder"

wyzywają ciągle lepszych od siebie itp. Pamiętam ostatnio jak grałem gość chciał udowodnić komuś że mając 10d na top'ie jest lepszy od support'a 3d >.>

sygnaturapodolski1.png

By WhiteBoy

Opublikowano

Wy sie wybiliście to teraz mówicie że elo hell nie ma , że każdy zasługuje na takie elo jakie ma! CHUJA PRAWDA... ZA DUŻO "GIMBERA" JEBANE GIMBUSKI

Soraka AD Jungle to jest elo na które zasługuje?

Rozumiem, że na twoje miliard meczy 2/3 to była soraka pod ad w jungli ;/ Tak mi przykro

Od kilku dni gram same rankedy, idzie różnie, raz wygrywam, raz przegrywam, na 80 pare gier moich trafiło mi się może 6-10 razy trolle, reszta to był albo lepszy przeciwnik, albo złe zgranie teamu, gorsze postacie w late itp. na wygraną wpływa wiele czynników, widać ZAWSZE jest : "noob team, troll, feeder, zabrali mi dariusa, darius w enemy - instant win, nie kupuje wardów, rezistów i dostaje po dupie, ale i tak zgonie na team, nigdy nie przegrywam, tylko ten noob team"

Oddawaj teamowi czasem kille, sam gry nie zrobisz, to jest wiadome, piszesz na czacie jak umiesz - nawet jak słabo znasz angielski to piszesz cokolwiek, ktoś zawsze sie domyśli (przykładowo : focus X, go to dragon, buy ward, itp. nie ważne, może to mieć składnie jak "to być moja linia, idz farmić na swoja linia", każdy będzie wiedział o co chodzi), oddawaj kille ad carry i midowi najczęściej, to oni najczęściej robią gry.

To samo, jeśli nie możesz grać na każdej linni, bo masz dariusa, ktory jest instant winem, a ci go zabiorą od razu płaczesz, to wyjdz i przestań płakać, moze kiedyś się nauczysz co to gra zespołowa.

Moje ostatnie gry ( sprzed 2-3 dni do dziś, tak żeby pokazać, że nie zawsze się przegrywa, a jeśli przegrywasz zawsze to wiedz, że słabo grasz )

http://scr.hu/9f6/758ph

http://scr.hu/9f6/k0hm5

http://scr.hu/9f6/i9clb

// A jeśli tak bardzo narzekasz na nubów załóż drużyne rankingową, może full premade z kolegami coś osiągniesz i nie graj solo/duo, by nie psuć gry innym

Opublikowano

Jak dla mnie gracze z low ELO to zazwyczaj:

-Ludzie, którzy utknęli na pewnym poziomie, bo trafia im się na przemian dobry i gorszy team. (sam tak mam)

-Trolle

-Flamerzy, czyli ludzie, którzy wyzywają od początku gry chociażby za to, że jest się polakiem. Często też spotykam się z przeze mnie zwanymi Polaczkami piszącymi: O ja pier**** jakiś gimbus i różne inne teksty. Czyli w skrócie mocni w internecie, bo są anonimowi. Takim oczywiście insta ignore.

-Nowi gracze, którzy dopiero wbili 30 lvl i zaczynają grywać rankedy.

-Ludzie, którzy potrafią grać dwoma, czy jedną postacią i w każdej grze ją insta lockują (nie ważne, czy już jest zajęta linia na którą się wybierają, czy nie)

Ja sam utknąłem na 1350-1400, bo wygrywam i przegrywam co chwilę. Zazwyczaj jeśli idę na carry/jungle/mid to udaje się wygrać, ale często się zdarza tak, że trzeba iść na supporta, ale ad carry lami i po prostu wbija się i prawie pada, ale wbijam się ja np. takim alistarem i ratuję mu dupe, a sam padam. Często też spotykam się z takimi sytuacjami, że idę na jungle i udaje mi się gankować, np. mida i ap carry się feeduje, ale ostro pushowany top płacze, że go gankują i oczywiście cała wina pada na junglera, bo to jego wina, że ich jungler gankuje, a ja nie. Oczywiście, jak każdy wie, nie będę towerdivował na low lvlu i padał jak idiota.

PS. Przyznam, że mam mam 15 lat i chodzę do gimnazjum. I są stereotypy, że gimbusy lamią. Otóż nie zawsze. Ja w każdym meczu próbuję, jak mogę, aby wygrać, ale niestety często spotykam się z takimi sytuacjami, jak opisałem wyżej ;)

Pozdrawiam!

Shaigan (nick w grze ShaiganPL)

Opublikowano

Właśnie wczytuje mi się mecz, i opisze sytuacje z lobby na elo 1081. Przywitałem się miło, napisałem że ide supportem (lastpick) i tam już sobie koledzy ustalali kim idą, wszystko było okej nagle przedostatni pick od nas strollpickował wziął mastera Yi i nie mieliśmy junglera. Co sie okazało podczas wczytywania że przeciwna drużyna też nie ma junglera, miło.

lownfast

Opublikowano

Ja wam polecam grać tylko ze swoim team , z zaufanymi ludźmi ... może nie mam tego 30 , już nie długo ale gram dobrze... i wiem co to nooby-.- nie rozumiem jak można tak nie ogarniać , nie kiedy się płakać chce ;x...

Nie kiedy przez 1 idiotę lub 2 jest przegrana :) a to że ty ogarniasz to nic nie da , bo ciebie zabiją to all padną.

edit: a jak ja mam ogar team to praktycznie nie da się przegrać... ale trafić na ogarniętych ludzi to jest może 20% szansy xD.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Od wczoraj gram rankedy 1 jaxem ( win ) kayle ( win ) i 4 albo 5 evelynka, bardzo ładnie się nią carruje (Roam). Zwykle gangkuje bota i feeduje ad carry :0

Raz feedowalem evelynka, ale całemu teamowi nie szło, jak narazie 1344 elo

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

Skończę grać randoma, wbije na konto z hell elo i wam w screenach pokaże jak wygląda gra że tu niema atmosfery są trolle, bany z dupy i wiele więcej atrakcji...

Gdzie screen?

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Uważam, że jest dużo noobów ale zdarzają się lepsi gracze

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Nie umiesz wycarrować gier 1,2k elo? Widocznie to jest Twój poziom i tyle w temacie.

http://scr.hu/41a/8ujsv 

Co jak co ale carry'ował to swain co najwyżej =.=

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Co jak co ale carry'ował to swain co najwyżej =.=

Nie znasz przebiegu gry a sie wypowiadasz, widzisz swain 12 fragow a malphite 7, carry swain na 100%, zapomnialem ze asyst i deadow w tej grze juz nie ma.

Nie wnikam jak ta gra naprawde wygladala, ale nie znamy szczegolow wiec takie gadanie mija sie z celem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...