Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzostwa Świata Sezonu Drugiego.

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Licze na sk gaming po prostu uwielbiam ich druzyne a sk ocelote wymita !!

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ja licze na SK Gaming bo jak patrze na tych ruskich (bez żadnej obrazy , to moja czysta opinia) to widzę dzieci po 12 lat... szczególnie taki typ z afro... m5 strasznie dziecinny team ... tak czy siak pewnie oni zgarną puchar ale licze na SK .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Ja licze na SK Gaming bo jak patrze na tych ruskich (bez żadnej obrazy , to moja czysta opinia) to widzę dzieci po 12 lat... szczególnie taki typ z afro... m5 strasznie dziecinny team ... tak czy siak pewnie oni zgarną puchar ale licze na SK .

Ogarnij się ;x Nie znasz ich więc oceniasz po wyglądzie? Geniusz.

Jestem za M5 pewnie wymyślą coś ciekawego.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Jestem za SK, CLG, często oglądam oce i fajnie się ich ogląda, ale jak grają piątki no to różnie wygląda, wiadomo net to nie lan, mogą zająć top 6, ale czy wygrają? Możliwy finał to m5 i może ktoś z NA, liczę jednak na jakąś EU drużynkę :)

Opublikowano

Ogarnij się ;x Nie znasz ich więc oceniasz po wyglądzie? Geniusz.

Jestem za M5 pewnie wymyślą coś ciekawego.

Wiedziałem że ktoś zepnie poślady .

Takie pytanko :

A CZY TY ICH ZNASZ?!?

Tak , skoro ich nie znam to oceniam po wyglądzie , get real :<

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Takie pytanko :

A CZY TY ICH ZNASZ?!?

Jasne że nie znam WIĘC NIE OCENIAM

Tak , skoro ich nie znam to oceniam po wyglądzie , get real :<

Skoro kogoś nie znasz to nie możesz go oceniać. Wpadłeś w kupę ;(

I jeszcze co do tematu. Obstawiam, że w finale będzie SK/CLG vs M5

fjlw0o.jpg

Opublikowano

SK, dla mnie jedni z najlepszych zwłaszcza Ocelot :)

ocelote to komercyjna parówa, gdzie tylko sie da napierdala swoja stronka, streamem, twiterem, facebookiem, youtubem byle kase zarobic.

i wcale nie jest taki dobry. takie jest moje zdanie o nim.

@down:

nie użalam się tylko pisze co o nim mysle, a ty co wielki fanboy i nie mozesz zniesc prawdy?

Opublikowano

ocelote to komercyjna parówa, gdzie tylko sie da napierdala swoja stronka, streamem, twiterem, facebookiem, youtubem byle kase zarobic.

i wcale nie jest taki dobry. takie jest moje zdanie o nim.

Zazdrościsz mu że kasę zarabia ? to wstyd !, zacznij i ty zarabiać a nie użalać się na mpc..

Opublikowano

Ja tam jestem za CLG.EU :) zgrana drużyna, podoba mi się ich styl, lubię zawodników (oczywiście biorąc pod uwagę ich streamy, zachowania w internecie, na zawodach itp. - ocelot flamer nie ma uznania). M5 też ma realne szanse na zwycięstwo także liczę na finał CLG.EU z M5 i zaciętą walkę do ostatniego turreta :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

podziw dla tych "dwunastolatkow", ze ogrywaja najlepsze teamy swiata, a nie takie cos...

@edit

oni maja po 18 lat, nie 12. Jakby mieli 12 toby chyba nie mogli w ogole startowac.

@top

tsm vs m5 final, wygrana m5

Opublikowano

podziw dla tych "dwunastolatkow", ze ogrywaja najlepsze teamy swiata, a nie takie cos...

@top

tsm vs m5 final, wygrana m5

Też racja no ale jak to wygląda ... po jednej stronie ludzie po 20 pare lat a po drugiej 12 latki :F

Jasne że nie znam WIĘC NIE OCENIAM

Skoro kogoś nie znasz to nie możesz go oceniać. Wpadłeś w kupę ;(

I jeszcze co do tematu. Obstawiam, że w finale będzie SK/CLG vs M5

Nie wpadłem w kupę , co najwyżej wpadłem w pustke twojej logiki .

Powiedź ile razy oceniłeś dziewczynę po wyglądzie jak kumpel sie pytał coś w stylu "widzisz tą dziewczynę ??" (no chyba że ktoś tu woli chłopców....) I nie kłam że w życiu nie oceniłeś jakiejś przechodzącej dziewczyny po wyglądzie bo to tylko będzie głupie kłamstwo :F(Chyba że masz 10-12 lat , wtedy jeszcze dziewczyn sie nie ocenia :F)

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...