Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0:0 widzę Chelsea w formie. Oni są tym faworytem do wygrania LM?

spokojnie.. :)

w zimowym okienku Mou mógłby sprowadzić Hulka

Europa już o nim zapomniała, a przecież w Rosji ma bardzo ładne statystyki

w dodatku jest silny więc w środek pola lub na PP jak znalazł

20 melonów pójdzie :)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hulk nie przejdzie. Co okienko ma dobre oferty, które odrzuca. Widzę, że ty widzisz problem w zawodnikach, a nie w Mou. Czekam na protest kibiców w następnej kolejce.

Opublikowano

Ostatnio dużo mówi się o tym że Hazard chce opuścić Chelsea Londyn

Ludzie zaczęli wierzyć że to prawde..

a tak naprawde - Ostatni wywiad z Eden Hazard

"W ubiegłym sezonie mocno wybijający się ponad przeciętność, w obecnym - zaledwie równający do kiepskiej formy swoich kolegów. Eden Hazard przyznaje, że nie ma pojęcia, skąd kryzys w jego formie.

Kłopot z moja grą? Szczerze? Nie mam pojęcia. Dla mnie to pierwszy raz kiedy dołuję, ale czy to nie jest normalne w karierze piłkarza? Czasem po prostu zdarza ci się upaść - wyjaśnia belgijski pomocnik.

Z formy swojego podopiecznego nie jest zadowolony także i Jose Mourinho, który w ostatnim spotkaniu posadził piłkarza na ławce rezerwowych.

Nie mam z tym problemu. Kiedy siedzę na ławce, moim zadaniem jest dopingowanie kolegów znajdujących się na murawie. Myślę, że posadzenie mnie na ławce to oznaka tego, że trener chce mi coś przekazać. Mourinho to wciąż najlepszy szkoleniowiec."

Po raz kolejny powtarzam, Eden Hazard to inny typ zawodnika.

Dla niego gra w Chelsea to nie tylko "etap", On chce pisać historie z tym klubem.

Odejdzie dopiero jak gdy będzie za stary na Premier League, wtedy może wybrać czy chce promować MLS czy zagrać w którym klubie gdzie występował wcześniej lub zostać w Chelsea do zakończenia kariery.

Zobaczycie że za rok, dwa, trzy.. będzie laureatem Złotej Piłki

Opublikowano

Ostatnio dużo mówi się o tym że Hazard chce opuścić Chelsea Londyn

Ludzie zaczęli wierzyć że to prawde..

a tak naprawde - Ostatni wywiad z Eden Hazard

"W ubiegłym sezonie mocno wybijający się ponad przeciętność, w obecnym - zaledwie równający do kiepskiej formy swoich kolegów. Eden Hazard przyznaje, że nie ma pojęcia, skąd kryzys w jego formie.

Kłopot z moja grą? Szczerze? Nie mam pojęcia. Dla mnie to pierwszy raz kiedy dołuję, ale czy to nie jest normalne w karierze piłkarza? Czasem po prostu zdarza ci się upaść - wyjaśnia belgijski pomocnik.

Z formy swojego podopiecznego nie jest zadowolony także i Jose Mourinho, który w ostatnim spotkaniu posadził piłkarza na ławce rezerwowych.

Nie mam z tym problemu. Kiedy siedzę na ławce, moim zadaniem jest dopingowanie kolegów znajdujących się na murawie. Myślę, że posadzenie mnie na ławce to oznaka tego, że trener chce mi coś przekazać. Mourinho to wciąż najlepszy szkoleniowiec."

Po raz kolejny powtarzam, Eden Hazard to inny typ zawodnika.

Dla niego gra w Chelsea to nie tylko "etap", On chce pisać historie z tym klubem.

Odejdzie dopiero jak gdy będzie za stary na Premier League, wtedy może wybrać czy chce promować MLS czy zagrać w którym klubie gdzie występował wcześniej lub zostać w Chelsea do zakończenia kariery.

Zobaczycie że za rok, dwa, trzy.. będzie laureatem Złotej Piłki

Odejdzie jak dostanie więcej pieniędzy i skończ pisać głupoty xDDDD Z Chelsea za wiele nie wygra  B)  B)

Opublikowano

Odejdzie jak dostanie więcej pieniędzy i skończ pisać głupoty xDDDD Z Chelsea za wiele nie wygra B)B)

to Ty chyba wiesz o nim tylko tyle że ma na imie Eden, a na nazwisko Hazard :)

Pieniądze nie przekonają go do zmiany klubu, słaba forma Chelsea w tym roku też nie..

kibice Realu już pewnie myrdają ogonem ale nie łudźcie się.. Hazard w Realu? tylko w FIFA 16 tryb menadżerski xD

Opublikowano

to Ty chyba wiesz o nim tylko tyle że ma na imie Eden, a na nazwisko Hazard :)

Pieniądze nie przekonają go do zmiany klubu, słaba forma Chelsea w tym roku też nie..

kibice Realu już pewnie myrdają ogonem ale nie łudźcie się.. Hazard w Realu? tylko w FIFA 16 tryb menadżerski xD

Ty się z kibiców Realu nie śmiej, bo pewnie już sam się boisz, że twój bUg odejdzie. ;) Piłka nożna i transfery są nieobliczalne, pamiętaj. 

Dla mnie transfer jest ok, jak zostanie Ronaldo/Bale, inaczej jest mi obojętny. 

Póki co to ten twój Hazard gra syf. James i Neymar będą przyszłymi gwiazdami futbolu. ;)

denzel.png

Opublikowano

Hazard to bez wątpienia grajek klasowej światy, ale za 3 lata Messi nadal będzie w sile wieku. Oczywiście nie będzie ładował 91 goli co rok, ale magia pozostanie.

Co do samej Chelsea to niezły cyrk. W styczniu na miejscu Romka szukałbym nowego trenera. Mou to dziad i cygan. Jak mówi prastare indiańskie przysłowie: "Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nigdy".  ^^

hYYRv6d.png

Opublikowano

będzie pogrom na WHU, pewne info.

Tak samo miało być już w tym sezonie z Arsenalem, Swansea, Manchesterem City, Crystal Palace, Evertonem, Newcastle, Porto, Dynamem i Southhamptonem, nieprawdaż?

Opublikowano

Tak samo miało być już w tym sezonie z Arsenalem, Swansea, Manchesterem City, Crystal Palace, Evertonem, Newcastle, Porto, Dynamem i Southhamptonem, nieprawdaż?

A co innego on może napisać skoro się nie zna B-) Ja słyszałem, że Chelsea zaczyna grać już od pierwszej przerwy reprezentacyjnej, a zagrali może 2 dobre spotkania, reszta to wymęczone remisy lub wpierdol.

Opublikowano

Mourinho wyleciał na trybuny za wtargnięcie do pokoju sędziów xD

człowiek kontrowersja

Napisz nam jeszcze, dlaczego to przegrała Chelsea, bo jestem ciekawy.

Kto do 'pogromu' następny w kolejce?  xD

denzel.png

Opublikowano

Napisz nam jeszcze, dlaczego to przegrała Chelsea, bo jestem ciekawy.

Kto do 'pogromu' następny w kolejce?  xD

Stoke w Pucharze - 2:1 wygra

Liverpool w Lidze - 2:1 w dupkę

Kijów w CL - 1:1

Opublikowano

po sezonie najprawdopodobniej zmiana trenera

oby zastąpił go ktoś kreatywny z grą ofensywną i najlepiej doświadczeniem BPL

może Pellegrini?

dziś znowu pojawiają się plotki o rzekomym odejściu Hazarda

załóżmy że Eden zmieni zdania i bedzie chciał odejść z The Blues

wtedy będzie trzeba zapłacić za niego ~ 200 mln

kilka miesięcy temu Edzio podpisał nowy kontrakt z pewnością nie po to żeby teraz opuszczać Chelsea z powodu słabej formy

Opublikowano

po sezonie najprawdopodobniej zmiana trenera

oby zastąpił go ktoś kreatywny z grą ofensywną i najlepiej doświadczeniem BPL

może Pellegrini?

dziś znowu pojawiają się plotki o rzekomym odejściu Hazarda

załóżmy że Eden zmieni zdania i bedzie chciał odejść z The Blues

wtedy będzie trzeba zapłacić za niego ~ 200 mln

kilka miesięcy temu Edzio podpisał nowy kontrakt z pewnością nie po to żeby teraz opuszczać Chelsea z powodu słabej formy

Ohhh w końcu zauważyłeś, że potrzebna jest zmiana trenera? clap clap clap

200 mln za niego? Jak podzielisz na pół i odejmiesz z 30-35 mln. 

Opublikowano

Hazard nie jest wart takich pieniędzy. Nikt nie jest. Za Hazarda nie dałbym więcej niż 60 milionów. Zidane <moim zdaniem najlepszy piłkarz w historii> przeszedł do Realu za 50 milionów będąc najlepszy w tamtym momencie. Co do trenera to jedyną osobą, która może zbawić Chelsea jest... Brendan Rodgers. Chłop z charakterem.  ;)

hYYRv6d.png

Opublikowano

Jakby Hazard grał również dobrze jak w poprzednim sezonie, to nie oszukujmy się na pewno ktoś dałby za niego 100/120 mln. Obecnie nie jest wart więcej niż 70. 

Kto będzie chciał grać w klubie, który za rok może nie brać udziału w pucharach?

denzel.png

Opublikowano

Ohhh w końcu zauważyłeś, że potrzebna jest zmiana trenera? clap clap clap

200 mln za niego? Jak podzielisz na pół i odejmiesz z 30-35 mln.

od dawna chciałem go zwolnić i to nie dlatego że w tym sezonie grają słabo tylko ogólnie za całokształt :)

Chelsea powinna być tak skonstruowana że Hazard byłby tam kimś takim jak Messi, a tymczasem Mou krytykuje go za braki w obronie..

Chelsea potrzebuje nowego trenera!

David Luiz poszedł za 50 mln

więc już widzę jak Hazard odchodzi za 70...

minimum 200 mln bo On nie ma klauzuli w kontrakcie, a zarząd Chelsea nie chce go sprzedawać

Ogólnie to zakończymy temat Hazarda bo On i tak zostanie w Chelsea..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...