Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ParadiseMT2.pl [Dedyk]

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka. Mam problem. Pobieram klienta i już się pobrało 710/710 mb i pisze "0sec do końca pobierania" i tak cały czas, nie mogę w ogóle otworzyć tego. Jakieś rady?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serwer fajny ,ale graczy zamiast byłó więcej to jest mniej . Ogólnie wszystko fajnie zrobione , ale bez graczy nie postui długo . Chyba , że zrobią fajną reklamę .

Opublikowano

topka kozysta z buga expa. 108 na 109 w 3 minuty

no i po co tu jeszcze jesteś? skoro serwer Ci się nie podoba i tak zniechęcasz graczy to idź stąd.

Jak mnie wkurza takie coś.. ;3

Opublikowano

Gra

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Grałem na serverze i powiem szczerze nawet,nawet server 9/10 prezka 8,5/10 zabrakło mi tego czegoś.

Opublikowano

GA napisał, że da rade grać bez buffa. Bulshit nie da rady, wprowadziłeś wielu ludzi w błąd.. Nie każdy gra wpkiem...

@down

gram daggerem... ciężko nim jest wszędzie, jeszcze czekam aż wejde do groty tam może lepiej będzie nim wiadomo

Opublikowano

To wkoncu bedzie te 100% na ulepszenie czy nie? Bo piszecie tak kontrowersyjnie ze pojac sie nie da

Zdecydowaliśmy, że zwiększymy ilość wymaganą yang, lecz damy 100% szansy na ulepszenie.

160Lv(+7/8):
1x Biała Perła + 1x Niebieska Perła + 1x Krwawa Perła + 1.500.000 Yang (
50%
Szansy na ulepszenie)

160Lv(+9):
1x Magiczne Nasiona + 1x Wodny Kryształ + 1x Mleczny Sok + 2.000.000 Yang (
50%
Szansy na ulepszenie)

180Lv:
7x Magiczne Nasiona + 5x Wodny Kryształ + 5x Mleczny Sok + 3x Demoniczne Prochy + 50.000.000 Yang (
100%
Szansy na ulepszenie)

180Lv(+1/6):
1x Biała Perła + 1x Niebieska Perła + 1x Krwawa Perła + 1.500.000 Yang (
75%
Szansy na ulepszenie)

180Lv(+7/8):
2x Magiczne Nasiona + 1x Wodny Kryształ + 1x Mleczny Sok + 2.000.000 Yang (
50%
Szansy na ulepszenie)

180Lv(+9):
3x Magiczne Nasiona + 2x Wodny Kryształ + 2x Mleczny Sok + 2.500.000 Yang (
50%
Szansy na ulepszenie)

I pare innych tez jest "Rzekomo" 50%, wiec jak z tym jest ?

@Aaa juz wiem, przepraszam nie zrozumialem - moj blad.

Opublikowano

Witam - dodaliście masę nowych rzeczy kamieniologa , zielarza , alchemika ...... i co rzeczy które maja dropić to masakra tak samo biolog wystarczy poczytać Wasze forum gracze narzekają a Admin nić z tym nie robi - wiec pytam po co to jest zrobione jak nie można ukończyć ????. Jak mam tylko expić to jest pare innych serverów bez tych udziwnień i nie muszę się denerwować ze coś nie dropi -- WIEC JA DZIĘKUJE ZA GRĘ .

PS. nie piszcie mi ze dropia rzeczy do misji, bo cała topka ma tylko w głowie " topke "

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Nie polecam, serwer prawie, że 4fun..Lvle lecą dość szybko, a yangi jak krew z nosa...Na 70 lvl po 350 yang z pająków w v2... to ja podziękuję, bo od 1 lvla do 70 zarobiłem ledwo co na poty..

Opublikowano

Na początku leci dużo expa ale potem się zmiejsza drop itemów do misji boże ezoteryczne przewodniki wooogle nie dropią to samo pamiątki po demonie od 59lvl-a do 73 i tylko 3 pamiątki z czego nie przyjął mi żadnej pamiątki powinni ten drop ogarnąć bo jest katorga a drop yang jest dobry do cen tylko dać 100 % na ulepszenie bo na zrobienie jednego itemka jak się ma pecha potrafi pójść kasa zebrana przez całą grę.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano
O 13:00 nastąpi przerwa techniczna w celu naprawienia itemshopu i bugów. Przerwa może potrwać kilka godzin, po uruchomieniu otrzymacie bonus w postaci 50% doświedczenia na 6h. Przepraszamy za utrudnienia.

Chciałbym również zaznaczyć, że licznik nie działa prawidłowo (nie zlicza ludzi z 5 i 6 channela, czyli -/+ 200 osób trzeba dodać do powyższego licznika).

Chciałbym również dodać, że po przerwie naprawimy launchera, który nie będzie zaierał "niby" trojana i każdy będzie mógł ściągnąć normalnie clienta lub uruchamiać go. Również po przerwie zostaną zwracanie zniknięte przedmioty, proszę wysyłać na oficjalnym forum mi lub myziakowi swój login.

Przepraszamy za kłopoty.

sygna1gn.png

ParadiseMt2.pl - Team

Opublikowano

Chciałbym również dodać, że po przerwie naprawimy launchera, który nie będzie zaierał "niby" trojana i każdy będzie mógł ściągnąć normalnie clienta lub uruchamiać go. Również po przerwie zostaną zwracanie zniknięte przedmioty, proszę wysyłać na oficjalnym forum mi lub myziakowi swój login.

Przepraszamy za kłopoty.

a ja się pytam A DROP - a tam mam Was w nosie jak Wy mnie i innych .NQ

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...