Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze faile z grą Metin2

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacząłem grę mentalem rozdawałem wszystkie skille po równo a w silne nie miałem dodanego żadnego punktu ;0

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Nie wiedzialem gdzie sie zaklada miecz i psy mnie dedaly xD

2. Kolega byl u mnie na noc .. no to co nołlajfimy w metka xD expie expie koles podchodzi ze umie kopiowac ja z kolega prawie szczamy w gacie a tu fail stracilem szeroki +4 ale pozniej oddal

3. sprzedalem wir miecza za 100k i aure za 30k na poty xD

Wszystko to sie odbylo na s4 Twierdza :)

Opublikowano

Mój największy fail to jak na serverze POLAND sprzedawałem drop u npc (bronie na 45lv zbroje na 42lv) i podczas tego sprzedawania sprzedałem smocza+7 co na tamte czasy był rarytas, bo większość ludzi biegała w lwich +4, pamietam, że przestałem tam grać po tym myku ;d

beztytuuacf.png

Opublikowano

1. Skille po równo.

2. Staty po równo.

3. Myślałem, że skille aktywują się losowo przy walce...

PRZESTAŁEŚ GRAĆ W CABALA NA SERWERZE MERCURY I NIE MASZ CO ZROBIĆ Z KONTEM?

ZAMIEŃ JE NA PRO KONTO METIN2 SERWER SOLAR O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 450ZŁ!

LUB ZAMIEŃ ZA 3KKK ALZ NA MERCURY!

Opublikowano

Gadem z moobami,npc'kami (mooby mówią te swoje farmazony).Zdziwiony kląłem na nich bo nie odpisywali na moje pytania, tylko gadali o co im chodzi. ;d

Sprzedanie smoczych noży+7 u npc na polandzie.. Sprzedawanie marmurów u npc (bo moby szybciej ubijały) :D

Opublikowano

Na początku oczywiście czarna magia ze statami/skillami wszystko jechałem po 1pkt, jak już doszedłem do gild, wytłumaczyli co i jak to sprzedałem okrągła NNO u handlarki.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@ref

Kolejny fail, który zdarzył się tydzień temu:

Brakowało kasy więc postanowiłem łowić rybki na fish bocie. Hack shield mnie zbanował (perm.). Konto 42lvl woj skille prawie G (m7) rib+9 kd +3 sr 25% i 20%na orki śmiertelka +9 kd +3 1khp srebrna+9 ebo+9 butki 1.5k hp zelak +9 mnisia +9 1.5k hp :) Szkoda.

Opublikowano

Nigdy nie miałem jakiegoś większego faila. Może raz jak zaczynałem na privie i jakieś tam bony włożyłem (6-7), a potem wykiwał mnie jakiś chłopak z miasta i dałem mu item o wartości 1.5kkk, a on mi o wartości 300kk. To był mój interes życia na AvalonMT2, jeszcze jak 1kkk chodził po 70 zł. :-)

Opublikowano

na poczatku nie wiedzialem ze da sie handlowac i napisalem do jakiegos kolesia ze sprzedam fms+6 i wywalilem na ziemie.xD

Pomogłęm.? Daj +.To nic cie nie zaszkodzi a mi pomoże.:)

Opublikowano

Biłem gdzieś do 20-levela na wilkach, nabijając sobie przy tym rangę Dobry.

I zgubiłem się w M2, potem wołałem o pomoc, jak stamtąd wyjść :x

challenger.png

Opublikowano

Gdy zaczynałem gre w metina około 4 lat temu gdy były 4 serwery Monek feniks obsydian i twierdza zaczałem grac na s3 i na 27 levelu dropnal mi z specjalisty fms 27 lub 29 sr pamietam że koło 30 i pytałem się ludzi co ile warte i powiedzieli mi że fms z 50k to miałem iść selnąć do handlary ale jakiś koles mi dawał 100k no i mu sprzedałem a był warty wtedy z 10x tyle ;d a to było coś ;d

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...