Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze faile z grą Metin2

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ide sobie a tu nagle szept "Nuczyc sie klonowac?" ja no spoko czemu nie widziałem o co chodzi bo juz sie nauczyłęs ^^ ja do niego chcesz kod na niesmiertelnosc on NOOO to pisze mu wpisz ImNooobGood on ta wkrecasz odeszedłem od niego nagle widze na chacie ImNoobgod :D

big.png
Opublikowano

kiedys chciałem przełozyc itemki z jednej postaci na druga ( 2 osobne konta) przyszedlem do m1 kolo stajennego tymi postaciami tylko ze 1 była na ch1 a druga na ch2 latałem jak głupi i pisałem do kazdego czemu nie widze swojej postaci po jakimś czasie dopiero wpadłem o co chodzi :)

Opublikowano

1 fail: Exspiłem pajęczą +6 na dzikach i mówiłem że jestem Pro,

2 fail: Grałem ninją i dawałem full w krycie a staty niewiedawałem wo góle

3fail: fms +9 śr 20 sprzedałem u handlarki

4fail: fms +6 śr 30=kopiowanie broni

5fail: dropnoł mi rib śr 34 którego wyrzuciłem bo bałem się że mi spali na +1

6fail: Sura Wp 54lv eq +7/8 fms +9 śr 29- postanowiłem podać pasy aby doładować 1kkk....

7fail: wyrzuciłem buty na 34 lv 2k pż 10 orki 10 kryta

Sygnatura1.png

Opublikowano

Hmmm. pamietam że expiłem w m2 na dzikusach gostek pokazał mi sztyleciki na 1 lvl +9 i powiedział że jak podam pasy bede miał all +9 i że mam wejsc za 15 minut wchodze puźniej na konto a tu nic nie ma ;) Miałem wtedy chyba 26 lvl wiec dużych strat nie było

Opublikowano

sprzedanie jesiona u handlarki zgubienie sie w m2 w pierwszy dzień kopiowanie fms/riba:/

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

6fail: Sura Wp 54lv eq +7/8 fms +9 śr 29- postanowiłem podać pasy aby doładować 1kkk....

10 orki w butach? :O

Mój fail, żeby nie było offtopu.

#1 Wolałem biegać w żelaznej +0 niż mnisiej +6 bo była na większy lvl <3

#2 Chciałem robić FMS na +9 bodziem, ale mi się coś powaliło i kułem u kowala, oczywiście spalił xD

# Więcej już nie pamiętam ;p

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Heh. Jak ja pierwszy raz zaczelem grac i jak zabilem potworka i goniala mnie ta zolta kuyulka od expa myslalem ze to jakis czar co zucil mob i krzyczalem do kolegi ze musze uciekac bo mnie czary gonia :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wypiszę moje faile po kolei (ważność):

Rozpoczęcie gry w Metin2 xD (już nie gram, na szczęście)

Sprzedanie kozików u handlarki które wydropiłem fartem z Scrofy (czy tam z jej obstawy)

Sprzedanie srebrnej bransolety +6 za 15k kolesiowi

Sprzedanie lwiego ubrania czy jakoś tak +7 za 400k, bo to żeby za moje oszczędności życia (450k po sprzedaniu zbroi xD) kupić małżę z której rzekomo miała wydropić biała perła a ja miałem zostać bogaczem :D

I inne, ale ja nie pamiętam.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Heh dużo tego było :D

Po 1 : Expie sobie nagle idzie do mnie gościu i pisze " podexpic cię ? " a ja " Nie " ( Nie wiedziałem co to znaczy xD ) 5min później " a co to znaczy ? .. podeksp !" xD

Po 2 : Rozdawanie skilli : wszystko w Aure :D

Po 3 : Pisze na czacie : " Kto da GG do gm'a " haha

Po 4 : Chodzę dumny z FMS'em po m1 nagle gościu do mnie : " Ej chcesz nauczyc się klonowac ? " a ja " no" , " to chodź koło kapitana " , "Wyrzuc FMS i odejdź trochę dalej , a potem podnieś " . Oczywiście dałem się nabrac i gościu zebrał FMS'a , a po chwili relognął xD . Faili było o wiele wiele więcej :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dodawałem Pkt. w int. bo myślałem że będe bardziej inteligenty i lepiej questy bedą wychodził xD

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

Pamiętam jak zaczynałam grę, kompletnie nie wiedziałam o co chodzi i oczywiście :

Wszystkie staty jak i punkty umiejętności po równo do każdego, goniłam w itemkach ulepszonych max do +3 bo nie wiedziałam, że się ulepsza. ^^

Jak dropły kd, to chociaż były +0 to wsadzałam je do wszystkiego do czego się dało.

Jak sobie coś jeszcze przypomnę to dopiszę; D

229401491222156497913.gif

Opublikowano

chuj ze w buty nie wchodzi bon na orki. V

rvWW4xU.png

Opublikowano

Taaa . Skile i staty to chyba każdy ...

Kiedyś pamiętam jak była wędka na 7lvl i z dnia na dzień zmienili na 30 lvl ... prawie płakałem . :D

Albo grałem ninją chodziłem i pisałem do ludzi jak aure włączyć ,gdy mi tłumaczyli twierdziłem że są glupi i nie wytłumaczą mi i szedłem do innych ludzi ...

Klonowanie itemków itp :P

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Moje pierwsze granie gdy rozdawałem oczywiście staty i skille po rowno wiadomo i jak zobaczyłem metka bitwy i go walilem to wylecialy potwory i sie wystraszylem i ucieklem hehe 35 lv expienie w m2 i koles mi pokazal doline orkow ;p wydropienie ku bersekr i sprzedanie za 5k ;p i uwaga mialem jelonka +8 jakies slabe sr i dalem go na kowala i chcialem ulepszyc i wzielo kase jelonka a nie wyskocyzlo nic anie ze ulepszone ani ze spalone mialem nawet filmiki nagranym telefonem ;p

I nie wiem ale nigdy sie nie dalem nabrac na kopiowanie broni bo mowilem sobie skoro koles mi mowi ze bede mial 2 bronie i trzymal je w 2 rekach to czemu on tak nie ma pozdro ;D (to były czasy 0 botów gra cud malina)

xxx

Opublikowano

Skille i staty to wiadomo, ale jak grałem sura i to była moja pierwsza postac, to sprzedawalem riba u handlarki, bo nie nadawał sie dla mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...